Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Φόρος στο λίπος από ομογενή δήμαρχο στην Αυστραλία

Φόρο στο λίπος θέλει να επιβάλει ο δήμος Ντάρεμπιν της Μελβούρνης, όπου ζουν χιλιάδες Έλληνες και δήμαρχός του είναι ο ομογενής Στιβ Τσίτας. Το δημοτικό συμβούλιο ετοιμάζεται να εξετάσει μια πρωτοποριακή ιδέα που, σίγουρα, δεν θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες των φάστφουντ στην περιοχή Ντάρεμπιν, οι οποίοι θα δουν τα δημοτικά τους τέλη να αυξάνονται έως και 400% αν υλοποιηθεί.

Η Singapore Airlines αποσύρεται από την ελληνική αγορά

Μετά από 40 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα, η αεροπορική εταιρεία Singapore Airlines ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ελληνική αγορά.

Tο τελευταίο δρομολόγιο της θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου, καθώς, όπως υποστηρίζει η εταιρεία, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στα έξοδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν μήνες διέκοψε τις πτήσεις από Αυστραλία προς Ελλάδα και η Thai Airways. Έτσι η σύνδεση Αυστραλίας και Ελλάδας γίνεται, πλέον, αποκλειστικά μόνο από τις τρεις αραβικές εταιρείες Emirates Airlines, Etihad και Qatar.

Έλληνες ομογενείς προβάλλουν την Ελλάδα στις ΗΠΑ

Γιγαντοαφίσα που προβάλει την Ελλάδα ως φιλόξενο τουριστικό προορισμό, τοποθετήθηκε σε κεντρικό δρόμο της Ουάσιγκτον με πρωτοβουλία και δαπάνη μιας ομάδας ομογενών της Αμερικανικής πρωτεύουσας.

Τραγωδία στην Ιταλία. Μια μαθήτρια νεκρή από βομβιστική επίθεση

Μια μαθήτρια νεκρή και έξι τραυματίες είναι ο νεότερος απολογισμός από την έκρηξη που σημειώθηκε μπροστά σε επαγγελματικό λύκειο στο Μπρίντιζι της νότιας Ιταλίας, σύμφωνα με τον Φαμπιάνο Αμάτι, αξιωματούχος της τοπικής υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή λόγω ποδηλατικού γύρου

Την Κυριακή 20/5/2012 θα πραγματοποιηθεί στο Νομό Αττικής ο "18ος Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας". Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην εξής διαδρομή:

Για κάθε πολίτη - πελάτη και ένας Σύριζα! Διαλέξτε και πάρτε…

 

Για κάθε πολίτη - πελάτη και ένας Σύριζα! Διαλέξτε και πάρτε…
    Το μεγάλο πολιτικό ερώτημα των τελευταίων εβδομάδων είναι πού οφείλεται η τεράστια αύξηση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ.

    Δύο νεκροί οδηγοί σε ράλι στο Βέλγιο

     

    Δύο νεκροί οδηγοί σε ράλι στο Βέλγιο
      Μοιραία ήταν η συμμετοχή ενός πληρώματος στο ερασιτεχνικό ράλι του Βελγίου, το οποίο διεξαγόταν στο Μπόχολτ.

      Όταν το πόκερ καταλήγει σε μπιρίμπα…

       

      Όταν το πόκερ καταλήγει σε μπιρίμπα…

        Στη διάρκεια των διερευνητικών εντολών και των συσκέψεων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι πολιτικοί αρχηγοί επιχείρησαν να παίξουν μια δύσκολη παρτίδα πόκερ, άλλοι ποντάροντας στο σχηματισμό κυβέρνησης (Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης) και άλλοι στη νέα προσφυγή στις κάλπες (Τσίπρας).
        Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου του Γιώργου Κουβαρά στο aixmi.gr

        Ο οδηγός του τανκ του Πολυτεχνείου απαντά στον Μιχαλολιάκο


        Ο οδηγός του τανκ του Πολυτεχνείου, Α. Σκευοφύλαξ απαντά στο αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο για τα όσα δήλωσε σχετικά με το Πολυτεχνείο στην εκπομπή "Παρέμβαση" του Alpha.

        Τι απάντησε ο Πικραμμένος σε Μέρκελ για το δημοψήφισμα


        Μια ημέρα μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το τηλεφώνημα της Άγκελα Μέρκελ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, στο οποίο η ίδια φέρεται να του πρότεινε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για παραμονή ή όχι της Ελλάδας στο ευρώ, ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος επιχείρησε να κατευνάσει το κλίμα με δήλωση του.

        Αυτόνομη κάθοδος ΛΑ.Ο.Σ. στις εκλογές


        Η αυτόνομη κάθοδος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στις εκλογές της 17ης Ιουνίου αποφασίστηκε κατά την κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματεία του κόμματος με την πρώην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ.

        Βάργκας: «Μόνο νίκη για την ΑΕΚ»

        Βάργκας: «Μόνο νίκη για την ΑΕΚ»
        Μόνο η νίκη υπάρχει ως αποτέλεσμα για την ΑΕΚ στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Φαμπιάν Βάργκας. Ο Κολομβιανός μέσος της Ένωσης τόνισε πως για να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο για τον «Δικέφαλο», η ομάδα πρέπει να επικρατήσει των «πρασίνων» και υποσχέθηκε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν ό,τι καλύτερο έχουν για να πάρουν το ματς.

        Τη χορήγηση απευθείας δανείων στην Ελλάδα ζητά ο Ερό

        Τη χορήγηση απευθείας δανείων στην Ελλάδα ζητά ο Ερό
        Να χορηγούνται απευθείας δάνεια από την ΕΚΤ στην Ελλάδα ζητάει ο νέος Γάλλος πρωθυπουργός. Με συνέντευξή του στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Λιμπερασιόν» ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν-Μαρκ Ερό τόνισε ότι, το άτυπο Ευρωπαϊκό συμβούλιο, που θα γίνει την Τετάρτη, «πρέπει να στείλει ισχυρό σήμα υποστήριξης στον ελληνικό λαό, εξετάζοντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών, στις οποίες να συμπεριλαμβάνεται ο προστατευτισμός, αλλά κι ο άμεσος δανεισμός της Ελλάδας από την ΕΚΤ».

        Ο κατακτητής της Μελβούρνης

        Ο κατακτητής της Μελβούρνης 
        Το πρώτο ημίχρονο και μία φάση κοντά στη λήξη της αναμέτρησης ήταν αρκετά για να «αποχαιρετήσει» ο Ολυμπιακός με θετικό τρόπο την εφετινή σεζόν.

        Beauty Tips!!

         Καταστρέφει το make up το δέρμα ;

        Βασάνισαν και δολοφόνησαν δημοσιογράφο


        Το πτώμα ενός αστυνομικού συντάκτη βρέθηκε μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών στην πολιτεία Σιναλόα του βόρειου Μεξικού, ανακοίνωσε χθες η εισαγγελία, που θεωρεί ότι ο δημοσιογράφος δολοφονήθηκε από εκτελεστές μιας συμμορίας του οργανωμένου εγκλήματος.

        Φωτιά στο πούλμαν του Ολυμπιακού



        Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα του Σαββάτου από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σημειώθηκε έκρηξη στο πούλμαν των ερυθρόλευκων το οποίο πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς.

        Ντιμπεϊτ Σαμαρά-Τσίπρα προτείνει η Ν.Δ.




        Διαβάστε τι είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ για τα ντιμπέιτ αλλά και το περιβόητο δημοψήφισμα που ανέκυψε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κ. Παπούλια με την Α. Μέρκελ.

        Τη Δευτέρα μιλούν με Φερέιρα

        Τη Δευτέρα μιλούν με Φερέιρα
        Την ερχόμενη Δευτέρα – μετά το τέλος των πλέι οφ – θα συναντηθεί η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού και θα μιλήσει με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, έχοντας ως στόχο την παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

        Τέλος ο Θεοδωρίδης

        Τέλος ο Θεοδωρίδης 
        Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στον Παναιτωλικό ο Γιώργος Θεοδωρίδης λέει «αντίο» στην ομάδα του Αγρινίου, αφού την Παρασκευή έλυσε το συμβόλαιό του. Ο «Γιωρίκας» αγαπήθηκε όσο λίγοι και έδωσε πάρα πολλά στην ομάδα, όμως η σεζόν στην Σούπερ Λίγκα δεν κύλησε όπως θα ήθελε και ο ίδιος.

        Πρώτο μέλημα η οικονομική ενίσχυση στον ΠΑΣ

        Πρώτο μέλημα η οικονομική ενίσχυση στον ΠΑΣ 
        «Συμπαίκτες» για τον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει να ψάχνει ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

        Νεκρός ένας από τους τέσσερις αγνοούμενους ναυτικούς

        Νεκρός ένας από τους τέσσερις αγνοούμενους ναυτικούς
        Ενας ναυτικός, από τους συνολικά τέσσερις αγνοούμενους, περισυνελέγη νεκρός από άνδρες της μονάδας υποβρυχίων αποστολών, από τη γέφυρα του μισοβυθισμένου τουρκικού φορτηγού πλοίου Senkaya, που ανετράπη το πρωί, λόγω μετατόπισης φορτίου, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κυλλήνης και Ζακύνθου.

        Ρόμπεν: «Μπορούμε να το πάρουμε»



        Ρόμπεν: «Μπορούμε να το πάρουμε» 
        Η ποιότητα του ρόστερ της Μπάγερν Μονάχου, από μόνη της, είναι ικανή να οδηγήσει τους Βαυαρούς στην κορυφή της Ευρώπης για τη φετινή σεζόν, όπως υποστήριξε ο Άριεν Ρόμπεν.

        «Χτυπάει» Τσάβες!

        «Χτυπάει» Τσάβες!
        Πρόταση κοντά στα 3 εκατ. ευρώ έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός στην Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτηση του Κριστιάν Τσάβες.

        2NE1 ...

          
            




        Το πιο hot συγκρότημα στην Κορέα της k-pop(korean pop) που έχει κατακτήσει τις καρδιές χιλιάδων θαυμαστών όχι μόνο στην Κορέα και στην Ιαπωνία,αλλά σε όλο τον κόσμο

        Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

        Ο David Beckham στο Πειραματικό Σχολείο Αθηνών!


        Ο David Beckham βρίσκεται στην Αθήνα από χθες, λόγω της παράδοσης της Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Σε μια συμβολική κίνηση μετάδοσης του Ολυμπιακού Ιδεώδους και του αθλητικού πνεύματος στα παιδιά, ο επισκέφθηκε σήμερα μαζί με τον Sebastian Newbold Coe το Πειραματικό Σχολείο Αθηνών και μίλησε στα παιδιά.

        Ο άσος του αγγλικού ποδοσφαίρου και ο πρώην αθλητής του στίβου έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους μαθητές, οι οποίοι τους πρόσφεραν κλαδιά ελιάς, φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν μαζί τους.

        Τα πιο λεπτά κτήρια του κόσμου!

        Ειναι αυτό που λέμε μια λωρίδα γης. Κτήρια με πολύ μικρό πλάτος, στενόμακρα. Προφανώς οι ιδιομορφίες του οικοπέδου δεν έδιναν και πολλές επιλογές στου ιδιοκτήτες και τους αρχιτέκτονες που ανέλαβαν το σχεδιασμό. Προσπάθησαν πάντως να κερδίσουν το χαμένο χώρο σε ύψος.

        Perierga.gr - Τα πιο λεπτά κτήρια!

        Νεογέννητα κροκοδειλάκια!

        Perierga.gr - Νεογέννητα κροκοδειλάκια!

        Όταν μεγαλώσουν θα προκαλούν τρόμο με το μέγεθος, το βάρος αλλά και τα μεγάλα σαγόνια τους. Τώρα όμως οι μικροί κροκόδειλοι της φωτογραφίας σκάνε κυριολεκτικά απ’ τα αυγό και βλέπουν για πρώτη φορά το φως.

        Αχλάδια...ανθρώποι!

        Ο Κινέζος αγρότης Gao Xianzhang καλλιεργεί αχλάδια τα οποία μεγαλώνοντας παίρνουν τη μορφή ενός νεαρού ανθρώπου (σ.σ. εμάς μας θυμίζουν το Βούδα). Χρειάστηκε περισσότερα από 6 χρόνια για να τελειοποιήσει την ιδέα του, η οποία περιλαμβάνει την ανάπτυξη του κάθε φρούτου για συγκεκριμένο διάστημα μέσα σε ένα καλούπι, που του δίνει σχήμα.
        Ο Xianzhang ετοιμάζεται να εγάγει το προϊόν του στην Ευρώπη. Τα σχόλια των συγχωριανών του είναι πολύ θετικά, καθώς θεωρούν ότι φέρνουν τύχη. Αν και τα αχλάδια θα κοστίζουν 5 ευρώ το ένα, αναμένεται να γινουν ανάρπαστα.

        Perierga.gr - Αχλάδια Βούδας!Perierga.gr - Αχλάδια Βούδας!Perierga.gr - Αχλάδια Βούδας!

        Στο ψυχιατρείο ο 65χρονος με το τσεκούρι

        Η ανθρώπινη τραγωδία που κρυβόταν πίσω από την εισβολή ενός 65χρονου με ένα μεγάλο τσεκούρι στην Εφορία της Ρόδου, λύγισε τόσο τους υπαλλήλους που αρνήθηκαν να υποβάλλουν μήνυση όσο και τον εισαγγελέα ο οποίος δεν τον παρέπεμψε στο αυτόφωρο…

        Η Ολυμπιακή Φλόγα στον δρόμο για το Λονδίνο

        http://img.protothema.gr/E0099925369D4F070F5547D25EF884D1.jpg
        Δεν πτόησε χιλιάδες Αθηναίους η βροχή που έπεφτε από το απόγευμα στο κέντρο, προκειμένου να παραβρεθούν  στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

        «Βλέπει» Ισπανία ο Σουάρεζ

        «Βλέπει» Ισπανία ο Σουάρεζ
        Την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο ισπανικό πρωτάθλημα δεν έκρυψε ο Λουίς Σουάρεζ. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ ξεκαθάρισε πως είναι ικανοποιημένος στους «reds», αλλά δεν τον αφήνει αδιάφορο η προοπτική της La Liga.

        Α ρε Έλληνα που πάς…?!

        Την ώρα που παρά την οικονομική κρίση όλες οι χώρες προσπαθούν να διαφυλάξουν την οικονομία τους έτσι ώστε να μην έχουν πρόβλημα αργότερα εδώ στην Ελλάδα ασχολούμαστε ακόμα για το τι μπορούμε να κάνουμε να ζήσουμε και όχι να βελτιωθούμε.

        Ελεύθερη είσοδος στα Μουσεία την Παρασκευή

        Ελεύθερη θα είναι η είσοδος σε όλα τα Μουσεία της χώρας την Παρασκευή 18 Μαΐου, λόγω του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων.

        Αυτοκτονία η αιτία θανάτου της Μαίρη Κένεντι

        Η εν διαστάσει σύζυγος του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ πέθανε από ασφυξία λόγω απαγχονισμού, σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροτομής που διενεργήθηκε στο Ιατροδικαστικό Κέντρο της Κομητείας Γουέστσεστερ.

        Guardian: "Ενα τρισ. δολάρια το κόστος εξόδου της Ελλάδας"

             
         "Οι Έλληνες ψηφίζουν με τα πορτοφόλια υπό τον φόβο της εξόδου από την ευρωζώνη" είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, που υπογραμμίζει την μαζική φυγή των ελληνικών καταθέσεων στο εξωτερικό. Το πρακτορείο αναφέρεται σε ανώνυμες τραπεζικές πηγές που υποστηρίζουν ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σταμάτησε να δανείζει κάποιες ελληνικές τράπεζες επειδή δεν ήταν επιτυχής η ανακεφαλαίωση τους.

        ΗΠΑ: Λιγότερες οι γεννήσεις λευκών μωρών

        Οι γεννήσεις λευκών μωρών ήταν για πρώτη φορά λιγότερες στις ΗΠΑ σε σχέση με τις γεννήσεις από Αφροαμερικανούς και μετανάστες από τη Λατινική Αμερική, σύμφωνα με τους επίσημους αριθμούς που αναμένεται να δημοσιοποιηθούν σήμερα και τους οποίους επικαλείται μια εφημερίδα.

        Μπαμπινιώτης: "Οι Πανελλήνιες θα διεξαχθούν ομαλά"

        Διαβάστε τι δήλωσε ο απερχόμενος υπουργός Παιδείας κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής. Τι είπε για τις Πανελλαδικές.

        Βαλβέρδε: «Σημαντικό να είμαστε κοντά τους»

         

        Βαλβέρδε: «Σημαντικό να είμαστε κοντά τους»
          Ό,τι μπορεί για να ικανοποιήσει τους φίλους του στην Αυστραλία, που δεν έχουν την ευκαιρία να τον ζουν και να τον παρακολουθούν από κοντά, θα κάνει ο Ολυμπιακός, όπως είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

          Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

          «Σκασμένοι» οι παίκτες!

          «Σκασμένοι» οι παίκτες!
          Οι πρωταγωνιστές, δηλαδή οι παίκτες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, είναι τα μεγάλα… θύματα από την δράση των ανεγκέφαλων, από όποιο «στρατόπεδο» και αν προέρχονται. Στα αποδυτήρια του ΣΕΦ και μετά την οριστική αναβολή του πρώτου τελικού, «πράσινοι» και «ερυθρόλευκοι» ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένοι και απογοητευμένοι.

          Αναβλήθηκε ο πρώτος τελικός



          Αναβλήθηκε ο πρώτος τελικός

          Πως να μακρύνουν τα μαλλία σας εύκολα!!!



            Για να αποκτήσετε μακριά και υγιή μαλλιά υπάρχουν πολλές λύσεις...

          Ανακοινώθηκαν οι δεκτοί υποψήφιοι για τις στρατιωτικές σχολές

           
          Σήμερα ανακοινώθηκαν οι καταστάσεις δεκτών υποψήφιων για τις στρατιωτικές σχολές.

          Οι 25 της Εθνικής

          Αυτοί είναι οι 25 του Σάντος
          Σήμερα ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής μας για την προετοιμασία πριν το Euro.Ο προπονητής της Ελλάδας ωστόσο Φερναντο Σάντος επισήμανε ότι θα ήθελε να πάρει περισσότερους.

          Συνέντευξη Χριστοβασίλη

          Χριστοβασίλης: «Δεν μπορώ μόνος μου»
          Απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον ΠΑΣ και την ανάγκη στήριξης της ομάδας και από όλους επιχειρηματίες έκανε γνωστές ο πρόεδρος των Ηπειρωτών, Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε και για τον διάδοχο του Άγγελου Αναστασιάδη, τον οποίο χαρακτήρισε πολύτιμο κομμάτι του συλλόγου ενώ φρόντισε να τονίσει πως θα κάνει ό,τι καλύτερο.

          Και στο βάθος… Κούπερ

          Και στο βάθος… Κούπερ
           Επιβεβαιώνονται τα όσα είχαμε γράψει χτες για Κούπερ.Εδω στο assos-news.blogspot.com χτές στο αρθρο μας αναφέραμε οτι το όνομα του Κούπερ ανεβένει σήμερα το sport-fm.gr μας επιβεβαίωσε.Τι έγραψε:

          To σπίτι του Wayne Rooney!

          Όχι, δεν θα μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Θα κάνουμε μια βόλτα όμως στην πολυτελή οικία ενός ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ....

          Wayne Rooney. Μπορεί να μην σου λέει τίποτα το όνομά του. Κι αυτό γιατί είναι ποδοσφαιριστής της αγγλικής ομάδας Manchester United.



          Ο David Beckham στον Λευκό Οίκο



          Ο David Beckham βρέθηκε στο Λευκό Οίκο, στο πλαίσιο της τελετής του προέδρου των ΗΠΑ Barack Obama για να συγχαρεί την ομάδα του διάσημου ποδοσφαιριστή για την κατάκτηση του αμερικανικού πρωταθλήματος.

          Μήνυση σε Γκαρσία


          Μήνυση κατά του Πάμπλο Γκαρσία έχει υποβάλει ένας φίλαθλος της ΑΕΚ.

          Αυξήθηκε η αποχή στις φοιτητικές εκλογές πρώτη η ΔΑΠ



          Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η ΔΑΠ της Νέας Δημοκρατίας, στις φοιτητικές εκλογές.

          Φωτιά στην κορυφή!


          Μετά την χθεσινή αγωνιστική, φωτιά έχει πάρει η διεκδίκηση της πρώτης θέσης των play off της Superleague.Η ΑΕΚ επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και ο διψασμένος για νίκη Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι.Πλέον στην τελευταία αγωνιστική ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος δεν διεκδικούν κάτι και θα κοντραριστούν απλά για μια καλύτερη θέση.Τα βλέμματα στρέφονται όμως στο ΟΑΚΑ όπου Παναθηναϊκος και ΑΕΚ θα κοντραριστούν με φόντο την έξοδο στο Τσαμπιονσ λιγκ με αρκετές απουσίες θα είναι ο Παναθηναϊκός παρ' όλα αυτά έχει δείξει κατά τη διάρκεια της σεζόν ότι είναι καλύτερος από τον δικέφαλο..Ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή για να δούμε ποιος θα κουνήσει σεντόνι του χρόνου..

          ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝΕΣ Ν-Ι-Η ΤΕΡΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΙ
          1. Παναθηναϊκός 5 2-1-2 4-4 11
          2. ΑΕΚ 5 3-0-2 7-4 9
          3. ΠΑΟΚ 5 2-1-2 3-5 7
          4. Ατρόμητος 5 1-2-2 5-6 5