Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Όλη η Ευρώπη φιλοξενεί το Euro 2020!


Όλη η Ευρώπη φιλοξενεί το Euro 2020!
Τη διεξαγωγή του Euro 2020, όχι σε μια ή δύο χώρες αλλά σε όλη την Ευρώπη, προανήγγειλε ο Μισέλ Πλατινί σε σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ένα βαγόνι γεμάτο νεκρούς στο μετρό της Αθήνας

 
 
 
Όσο η ζωή δυσκολεύει, οι ζωντανοί λιγοστεύουν. Μια μαρτυρία από το μετρό της Αθήνας




Άνοιξα τα μάτια λίγο πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι. Αυτό συμβαίνει τις μέρες του άγχους. Πρώτη σκέψη της ημέρας ‘δεν έχω πληρώσει τη δεη’. Γαμώ τη δεή η επόμενη σκέψη. Το αντίδοτο του άγχους κοιμάται δίπλα μου. Ευτυχώς. Μέχρι να φτάσω στο μετρό η δεη έχει γίνει μια δουλειά που θα ταχτοποιήσω αύριο.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Γερμανία-Ιταλία (preview)


Γερμανία-Ιταλία (preview)
Δύο ποδοσφαιρικές δυνάμεις, αλλά μόνο ένα εισιτήριο… Γερμανία και Ιταλία αναμετρώνται απόψε (21:45, ΕΤ1) στη Βαρσοβία με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Euro 2012, όπου ήδη από χθες βράδυ περιμένει η Ισπανία.

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Οι ξενοδόχοι ρίχνουν τις τιμές μόνο για τους Έλληνες!


Οι ξενοδόχοι ρίχνουν τις τιμές μόνο για τους Έλληνες!


Να και μια πολύ καλή είδηση! Οι ξενοδόχοι ρίχνουν τις τιμές για τους Έλληνες σε όλες τις κατηγορίες των ξενοδοχείων!
Συγκεκριμένα, η Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής (ΕΞΧ) αποφάσισε να ρίξει τις τιμές, σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου να τονωθεί ο εγχώριος τουρισμός για το διάστημα 15 Ιουλίου – 20 Αυγούστου.

Απίστευτο: Το 40% των μαθητών στην Γερμανία δεν ξεχωρίζουν τον ναζισμό από την δημοκρατία





ΣΟΚ: 40% των μαθητών στη Γερμανία δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον ναζισμό από τη δημοκρατία


Φαίνεται απίστευτο και όμως εν έτει 2012 το 40% των μαθητών στη Γερμανία δεν ξέρουν και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την διαφορά του ναζισμού από τη δημοκρατία.
Αυτό αμέσως δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά για το τι έχουν διδαχτεί μέχρι τώρα για την ιστορία τους οι μεταπολεμικές γενιές.

Επέτρεψαν τις μεταγραφές




Νέα ελάφρυνση των ποινών που έχουν επιβληθεί στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας, οι οποίες δεν πήραν αδειοδότηση. Όπως αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της διοργανώτριας Αρχής, οι έξι ομάδες έχουν -πλέον- το δικαίωμα να κάνουν τρεις μεταγραφές ή ανανεώσεις παικτών ανεξαρτήτως ηλικίας ή εθνικότητας, ενώ η υποχρέωσή τους να πάρουν Έλληνες παίκτες έως 22 ετών, έγινε έως 24 ετών.

Τηλεφωνικές συνομιλίες Σαμαρά με Μπαρόζο – Ολάντ

 
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο είχε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ αργά το απόγευμα είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, εν όψει της κρίσιμης  Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Έκλεψαν εργασία καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων


 
Τους δράστες και τα κίνητρα μιας πολύ σοβαρής υπόθεσης κλοπής μέσα σε πανεπιστημιακό  ίδρυμα, διερευνούν οι αστυνομικοί  της Ασφάλειας Ιωαννίνων, μετά την καταγγελία ενός καθηγητή της Ιατρικής σχολής ότι «έκανε φτερά» ο υπολογιστής στον οποίο είχε καταχωρήσει την επιστημονική του έρευνα!

«Επιθετική στάση» στο Eurogroup ζητά η Χρυσή Αυγή

 


Να τηρήσει «επιθετική στάση» έναντι των δανειστών της η Ελλάδα στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε, ζητά με ανακοίνωση της η «Χρυσή Αυγή», επισημαίνοντας πως μοναδική λύση είναι η «απόρριψη των αδιέξοδων μνημονιακών πολιτικών» με την ταυτόχρονη εκμετάλλευση των ελληνικών ενεργειακών κοιτασμάτων.

Ομπάμα: Οι ΗΠΑ στηρίζουν την Ελλάδα

 


Είκοσι λεπτά διήρκεσε το τηλεφώνημα του προέδρου των ΗΠΑ κ. Μπαράκ Ομπάμα στον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.

Σύλληψη 31χρονου για ξυλοδαρμό μετανάστη



 

Ένα άτομο συνελήφθη και δύο ακόμα αναζητούνται για τον ξυλοδαρμό μετανάστη στην περιοχή των Ιτεών της Πάτρας, την περασμένη Κυριακή.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Πόσο θα κοστίσει η μετονομασία του υπ. Παιδείας;



 


Η αλλαγή των ονομάτων των υπουργείων που κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από τον Γιώργο Παπανδρέου μετονομάσθηκαν σχεδόν όλα τα υπουργεία έχει και ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μάλιστα καθόλου ευκαταφρόνητο.

Ο παππούς έκλεβε μαζί με τα εγγόνια!


 

Τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε αφύλακτους χώρους στάθμευσης έβαζαν στο μάτι ένας ηλικιωμένος και δυο νεαροί, ένας από τους οποίους ανήλικος, προσπαθώντας να εντοπίσουν ξεχασμένες τσάντες ή πολύτιμα αντικείμενα.

Στο εδώλιο ο αντιεξουσιαστής που επιτέθηκε στο γιο υποψήφιας της «Χρυσής Αυγής»


 

Στο Εδώλιο θα καθίσει σήμερα στις 12 το μεσημέρι ο 29χρονος αντιεξουσιαστής που κατηγορείται ότι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης μαζί με άλλα 5 άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας σιδερογροθιές χτύπησαν στο πρόσωπο έναν 26χρονο ο οποίος είναι γιος υποψήφιας με τη «Χρυσή Αυγή». 

Αγωνία τέλος για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών


 

Αγωνία τέλος για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων καθώς οι βαθμοί των των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄ θα ανακοινωθούν σήμερα Δευτέρα 25-Ιουνίου  μετά τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα Λύκεια της χώρας, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας.

Τον σκότωσαν επειδή διαμαρτυρήθηκε για τις ακαθαρσίες του σκύλου τους


 

Τα ίχνη των δραστών του αιματηρού περιστατικού με θύμα έναν 37χρονο υπάλληλο ιδιωτικής εταιρείας στου Ρέντη εντόπισαν σήμερα οι άνδρες του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.