Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

«Γάζωσαν» με καλάσνικοφ δύο αδέρφια στην Καισαριανή

 

Νεκρός έπεσε ένας 30χρονος άνδρας έπειτα από πυροβολισμούς που δέχτηκε λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα, μπροστά σε πυλωτή πολυκατοικίας στην περιοχή της Καισαριανής.

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Αυτή είναι η μεγαλύτερη γέγυρα στον κόσμο!


Χρειάστηκαν περίπου τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2011 η μεγαλύτερη θαλάσσια γέφυρα στον κόσμο με μήκος 42,5 χλμ. που βρίσκεται στην βορειοανατολική Κίνα.

ΔΝΤ: Είμαστε ανοιχτοί για να συζητήσουμε με τη νέα κυβέρνηση

 


Απολογητικός και εμφανώς σε δύσκολη θέση εμφανίστηκε την Πέμπτη στην Ουάσινγκτον ο εκπρόσωπος του Διεθνούς  Νομισματικού Ταμείου κ. Gerry Rice.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Δωρεάν ιατρική εξέταση των μαθητών ζητούν οι δάσκαλοι

 


Τη δωρεάν διεξαγωγή ιατρικών εξετάσεων για τους μαθητές από τον ΕΟΠΥΥ και τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, ζητά η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) με έγγραφο που απέστειλε στους υπουργούς Υγείας Χ. Κίττα και Παιδείας Φρόσω Κιάου.

Η οικονομική κρίση χτύπησε και το ούζο!

 
 
Η κρίση χτύπησε μέχρι και το ούζο!

«Σφαγή» στη Φυσική με τα περισσότερα γραπτά κάτω από τη βάση

 
 

Κάτω από τη βάση έχει γράψει ένα συντριπτικό ποσοστό 70%-80% των υποψηφίων που εξετάστηκαν στο μάθημα της Φυσικής.

Πέντε νεκρούς άφησε πίσω του ένοπλος στο Σιάτλ

Foto ABC News Ο δράστης Ίαν Σταβίτσκι 
Foto ABC News Ο δράστης Ίαν Σταβίτσκι


Πέντε νεκρούς άφησε πίσω του ένοπλος στο Σιάτλ, ο οποίος μόλις τον εντόπισε η αστυνομία, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, για να υποκύψει λίγο αργότερα στα τραύματά του στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί.

Η Βίκυ έκλεινε τους λογαριασμούς στην Ελβετία όταν στένεψε ο κλοιός…

 

Τρεις μόλις μήνες πριν κληθεί από τη Δικαιοσύνη να απολογηθεί για ξέπλυμα μαύρου χρήματος η Βίκυ Σταμάτη άρχισε να κλείνει τους τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρούσε στην Ελβετία - και συγκεκριμένα στην τράπεζα UBS.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Πράσινο τσάι




Όλοι λίγο ως πολύ ξέρουμε τα καλά που μας προσφέρει το πράσινο τσάι.Υπάρχουν όμως και άλλα τα οποία πολλοί δεν γνωρίζουν.

Βρήκαν 500.000 ευρώ μέσα σε εγκαταλελειμμένο αμάξι!

 
 
Το μυστηριώδες αυτοκίνητο που ήταν επί μήνες σταθμευμένο σε ένα αδιέξοδο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο, κίνησε τις υποψίες των κατοίκων που κάλεσαν την Αστυνομία να το ελέγξει. Πού να φανταστούν, όμως, ότι μέσα υπήρχε ένας πραγματικός θησαυρός;

Κρεμάστηκε 60χρονος στη Νίκαια

 


"Η οικονομική κρίση είναι αυτή που με οδήγησε στην απονεννοημένη ενέργεια", έγραφε ο αυτόχειρας στο σημείωμα που βρέθηκε στην τσέπη του, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Ant1.

Έχουν την αίσθηση…

Έχουν την αίσθηση…
Αυτό είναι το μυστικό του Διομήδη Άργους τελικά. Για αυτό «σάρωσε» την εφετινή περίοδο και πήρε τόσο το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και σήκωσε το τρόπαιο του Challenge Cup στην Ευρώπη. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε στην Sportday και αποκάλυψε πως η ομάδα του έχει την αίσθηση για να παίζει χάντμπολ και εκείνος το μόνο που έκανε ήταν πως την διαχειρίστηκε σωστά.

Διακινούσε τα ναρκωτικά χάπια που της έγραφε ο γιατρός!

Καθ’ όλα νόμιμη ήταν η αγορά ναρκωτικών χαπιών που έκανε μια 49χρονη γυναίκα από ένα φαρμακείο στην Κομοτηνή.

Κρατάει Κώτσιο ο ΠΑΣ

Κρατάει Κώτσιο ο ΠΑΣ
Την πρόθεση να διατηρήσει τους παίκτες που βοήθησαν στην παραμονή του ΠΑΣ στην Σουπερλίγκα και τη νέα περίοδο έχει εκφράσει ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Για αυτόν τον λόγο, ο πρόεδρος των Ηπειρωτών συναντήθηκε με τον Ηλία Κώτσιο και του έκανε νέα πρόταση συνεργασίας.

Ο Γιώργος Βαζάκας στο Assos-News!


Γιώργος Βαζακας…Για πολλούς ένας καλός προπονητής για μικρομεσαίες ομάδες για άλλους και πιο συγκεκριμένα για αυτούς που τον ξέρουν ή έστω ξέρουν την δουλειά που έχει κάνει στις ομάδες που έχει περάσει,άλλος ένας Έλληνας προπονητής που έχει αδικηθεί από το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ένα Ελληνικό ποδόσφαιρο που προτιμά να εντυπωσιάζει φέρνοντας ξένους προπονητές παρά εμπιστεύοντας του προπονητές της χώρας του.Ο Γιώργος Βαζάκας μιλάει στο assos-news και στον Παναγιώτη για την σεζόν που πέρασε,για αυτήν που θα έρθει,για τις πιο όμορφες και τις πιο άσχημες στιγμές της καριέρας του και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Βαζάκας στο assos-news:

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Αρπαγές παιδιών με σκοπό το εμπόριο οργάνων στο Μενίδι;


Μεγάλη ταραχή έχουν προκαλέσει στους κάτοικους του Μενιδίου Αττικής οι πληροφορίες που λένε ότι μικρά παιδιά πέφτουν θύματα σπείρας που τα απαγάγει και τα θανατώνει με σκοπό να τους πάρει τα όργανα για να τα πουλήσει.

«O Περέιρα νέος προπονητής του Ολυμπιακού…»

«O Περέιρα νέος προπονητής του Ολυμπιακού…»
Γενικά στον Ολυμπιακό, από την αρχή της αναζήτησης του διαδόχου του Ερνέστο Βαλβέρδε, είχαν στα υπόψιν τους την πορτογαλική σχολή.

Στο «περίμενε» ο Βαλβέρδε

Τις εξελίξεις στην υπόθεση του Μαρσέλο Μπιέλσα περιμένει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Η διοίκηση της Μπιλμπάο έχει προτεραιότητα την παραμονή του Αργεντινού προπονητή και ο πρόεδρος των «λιονταριών», Γιόσου Ουρούτια, δηλώνει πως «… δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο για προπονητή».

Αγοράκι σώθηκε από πτώση στο κενό!

 
 
«Άγιο» είχε ένα 11χρονο αγοράκι από την Αλβανία, που λίγο έλειψε να πληρώσει με τη ζωή του το παιχνίδι του στην ταράτσα του σπιτιού του στην Χίο!

Έπαιζαν φρουτάκια στο Ίντερνετ καφέ

 
 
Τα έσοδα από τους πελάτες που έκαναν χρήση του Ίντερνετ ήταν πενιχρά για τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στη Βέροια. Γι’ αυτό, τα… συμπλήρωνε επιτρέποντας στους ενδιαφερόμενους θαμώνες να παίζουν παράνομο τζόγο!

Βίαζε τις ανιψιές του λέγοντάς πως το σπέρμα του ήταν θεραπευτικό


Επί τρία χρόνια δύο κορίτσια ζούσαν τον εφιάλτη στα χέρια του θείου τους. Διαβάστε για μια από τις πιο ανατριχιαστικές υποθέσεις παιδεραστίας

Άκουσε την αναπνοή της και ξέσπασε σε λυγμούς


Για δέκα περίπου χρόνια ζούσε σε έναν κόσμο "αθόρυβο". Όταν η μικρή Sammie άκουσε για πρώτη φορά τον ήχο της αναπνοής της ξέσπασε σε λυγμούς

Έρευνα: Ποιοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή


Δείτε το προφίλ αυτών που ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Τι αναφέρει έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Σύλληψη 47χρονου για οπλοκατοχή και παράνομη είσοδο στη χώρα

 
Ένας 47χρονος παράνομος μετανάστης συνελήφθη στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας για μεταφορά και κατοχή όπλων ενώ αναζητείται ομοεθνής συνεργός του.

Το (κακό) Plan B των Ελλήνων εφοπλιστών

 
 
Μέσα σε αυτό το ρευστό οικονομικό-πολιτικό πλαίσιο που υπάρχει στην Ελλάδα,  εφοπλιστικοί κύκλοι έχουν καταστρώσει σχέδια που εντάσσονται στον γενικότερο φάκελο με τίτλο  «Plan B».

Γονείς κατηγορούνται ότι κακοποίησαν το ανάπηρο παιδί τους

 
 
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου ύστερα από την είδηση ότι ένα 8χρονο κορίτσι με ειδικές ανάγκες, έπεσε θύμα κακοποίησης από τους ίδιους του τους γονείς.

Μαρινάκης: «Πιο δυνατός και νοικοκυρεμένος ο Ολυμπιακός»


 
Την κατάκτηση του ντάμπλ και μία ακόμη καλύτερη πορεία στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό θέλει να δει την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος των ερυθρολεύκων, Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος έδωσε το παρών στη Γενική Συνέλευση των παλαιμάχων της ομάδας.

Στη Football League 2 ο Αχαρναϊκός!


 
Ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Το twitter θα αποσύρει λογαριασμό αν γράφει για ...Τσίπρα

 
Ένα από τα "ωραία" του Διαδικτύου έγινε γνωστό εδώ και λίγα λεπτά: tο Τwitter έχει αποβάλει προσωσινά λογαριασμό και θα τον διαγράψει οριστικά, εφόσον συνεχίζονται σε αυτόν οι αναφορές στη λέξη ...Τσίπρας!

Πρόκειται για τον λογαριασμό GREXIT 2012, ο οποίος, προφανώς, είχε ως θέμα αναρτήσεις για την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, θέμα ιδιαίτερα δημοφιλές εσχάτως.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του Τwitter δεν ενοχλήθηκαν από την όποια προπαγάνδα κατά της χώρας μας, αλλά για τις αναφορές στον Πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Προφανώς, υπήρξαν αρκετές υβριστικές ή προπαγανδιστικές αναφορές - δεν γίνεται να παρατεθούν κάποιες εξ αυτών γιατί ήδη αυτές έχουν σβηστεί - και έτσι το Twitter προχώρησε στην προειδοποίηση του λογαριασμού.

Γκρέμισαν τους τοίχους του σπιτιού για να σώσουν παχύσαρκη!

 
 
Η ιστορία της Georgia Davis είναι γνωστή τόσο στη Βρετανία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Η 19χρονη κοπέλα ζυγίζει σήμερα 400 κιλά και είναι η πιο παχύσαρκη έφηβη του πλανήτη. Το κορίτσι είχε καταφέρει στο παρελθόν να χάσει πάρα πολλά κιλά τα οποία όμως ξαναπήρε.

«Ροζ» βίντεο-εφιάλτης για την ανήλικη κόρη γνωστού σκηνοθέτη!

 
 
Μια 14χρονη μαθήτρια, κόρη πολύ γνωστού σκηνοθέτη, ένα ροζ βίντεο, ένα επεισοδιο στο Κολωνάκι και μια απόπειρα αυτοκτονίας…

Σύλληψη 33χρονου για εμπορία ναρκωτικών στη Μυτιλήνη

 
 
Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στη Μυτιλήνη, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη επιχείρηση, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 33 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Το γκάζι στο κόκκινο!

Το γκάζι στο κόκκινο!

Ένας εντυπωσιακός Ολυμπιακός έριξε στο «καναβάτσο» του ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό με σκορ 84-72 στο τρίτο μεταξύ τους ματς για τους τελικούς της Α1 και έκανε το 2-1 στην σειρά.

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Διακινούσε μανιτάρια εφεδρίνη και χασίς

 
 Οι ποσότητες χασίς που ανακάλυψαν οι άνδρες της Ασφαλείας στην κατοχή δυο φίλων στο Κιλκίς, άνοιξαν τον δρόμο για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του προμηθευτή τους που, όπως αποδείχθηκε, είχε μετατρέψει το σπίτι του σε… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών!

Κάτοικος Νέας Υόρκης ο Γκουαρντιόλα

Κάτοικος Νέας Υόρκης ο Γκουαρντιόλα


Στη Νέα Υόρκη προτίθεται να περάσει το χρόνο που θα βρίσκεται μακριά από το ποδόσφαιρο ο Πεπ Γκουαρντιόλα, σύμφωνα με την «El Periodico de Catalunya».

Βαλβέρδε: «Θα ήταν λάθος…»

Βαλβέρδε: «Θα ήταν λάθος…»
Την άποψη ότι δεν είναι σωστό ο Ολυμπιακός να αναζητήσει τον νέο… Βαλβέρδε εξέφρασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μιλώντας αποκλειστικά στη SportDay.

17.000 ευρώ "πέταξαν" ... μέσα από τα χέρια του!

 
 
Γερή "μπάζα" έκανε ο άγνωστος δράστης, που τα ξημερώματα επιτέθηκε σε έναν 66χρονο, αρπάζοντάς του το τσαντάκι.

Επιστρέφουν οι Έλληνες ομογενείς στην Αυστραλία λόγω κρίσης

 
 
Ο τοπικός ομογενής υπουργός της Νόρδερν Τέριτορι, Κώστας Βατσκαλής, κάλεσε την αυστραλιανή κυβέρνηση να χορηγήσει "ειδική άδεια εργασίας" σε Έλληνες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

Συλλήψεις για λαθρεμπόριο ποτών και τσιγάρων

 
 
Απροσπέλαστο «δίχτυ» για… λαθρεμπόρους έχουν απλώσει οι αστυνομικοί στον Προμαχώνα Σερρών, όπου σχεδόν καθημερινά σταματούν προσπάθειες για την εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων οινοπνευματωδών ποτών από την Βουλγαρία στο ελληνικό έδαφος.

Κρήτη: Νεαρός κλέβει αλλοδαπούς ασκώντας βία

 
Ο φόβος και ο τρόμος έχει γίνει ένας 28χρονος Ηρακλειώτης ο οποίος μέσα σε μια ημέρα επιτέθηκε και έκλεψε δύο αλλοδαπούς υπήκοους Μπαγκλαντές.

Η Μέρκελ σώζει τη Γερμανία, όχι την Ελλάδα!

Η Μέρκελ σώζει τη Γερμανία, όχι την Ελλάδα!
Τα πακέτα διάσωσης που χορηγούνται στην Ελλάδα και εξασφαλίζονται μέσω των Μνημονίων, δεν σώζουν τους Έλληνες, αλλά τους Γερμανούς φορολογούμενους και τις γερμανικές τράπεζες.

Ούτε τώρα Ότο-στοπ!

Ούτε τώρα Ότο-στοπ!
Τι κι αν είναι 73 ετών; Τι κι αν είναι απογοητευμένος μετά την ανεπιτυχή του προσπάθεια να κρατήσει στη μεγάλη κατηγορία τη Χέρτα; Ο Ότο Ρεχάγκελ αρνείται να συνταξιοδοτηθεί και δηλώνει στην Bild πως δεν παρατά την προπονητική, την οποία θα συνεχίσει να ασκεί όσο τον κρατούν τα πόδια του.

Άλλαξαν τα πλάνα για Μπεσέρα

Άλλαξαν τα πλάνα για Μπεσέρα 
Ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση του Λεάντρο Μπεσέρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεν έχουν τέλος οι φήμες στην Ξάνθη

Δεν έχουν τέλος οι φήμες στην Ξάνθη 
Ο Γιάννης Ποτουρίδης και ο Αλεξάνταρ Κατάι φέρονται να είναι μέρος της συμφωνίας του Ολυμπιακού με την Skoda Ξάνθη για την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, ο οποίος εντός της εβδομάδας ανακοινώθηκε και επίσημα από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Σουηδική νίκη με ρεκόρ βαθμών στην Eurovision!

 

 
Την δέκατη έβδομη θέση κατέκτησε η ελληνική συμμετοχή με την Ελευθερία Ελευθερίου και το τραγούδι "Aphrodisiac", στον τελικό του 57ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, που πραγματοποιήθηκε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.