Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Beauty Tips!!

 Καταστρέφει το make up το δέρμα ;



Πόσο συχνά χρησιμοποιείτε make up; Η συχνή-καθημερινή- χρήση του make up μπορεί να καταστρέψει το δέρμα. Πως μπορείτε λοιπόν να προλάβετε το δέρμα σας από την "καταστροφή"; Γενικότερα ορίστε τι μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε το τέλειο δέρμα.

1. ΠΟΤΕ μην πάτε για ύπνο ενώ φοράτε ακόμα make up. Το make up φράζει τους πόρους. 2. Καλό θα ήταν επίσης να μην χρησιμοποιείτε υγρό make up,επιλέξτε κάποιο make up,το οποίο περιέχει powder (πούδρα) καθώς δεν είναι τόσο λιπαρό.
3. Φροντίστε την επιδερμίδα σας καθημερινά. Όλες μας θέλουμε λαμπερό και αψεγάδιαστο δέρμα αλλά λίγες προσέχουν αρκετά. Είναι απαραίτητο να καθαρίζουμε το πρόσωπό μας το πρωί και το βράδυ,ειδικά το βράδυ. Επίσης, θα θέλατε να λάβετε υπ'όψην την περιποίηση προσώπου η οποία απαιτεί καθαρισμό προσώπου,έπειτα πίλιγνκ(ανάλογα με τους διαφορετικούς τύπους δέρματος) και στο τέλος μάσκα.
4. Το βράδυ αφού πλύνετε καλά το πρόσωπό σας εφαρμόστε στο δέρμα σας μια ενυδατική κρέμα (καλό θα ήταν να βάζετε πρωί και βράδυ η κρέμα ημέρας-νύχτας)
5. Τέλος,προσέξτε την διατροφή σας. Αποφεύγετε τις τροφές που είναι πλούσιες σε λιπαρά καθώς όπως λένε "Είμαστε ό,τι τρώμε"
 


                                                                                                     By Maggie.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου