Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ένας στρατιωτικός κι ένας ανήλικος συνελήφθησαν για παιδική πορνογραφία!




 

Δύο περιπτώσεις παιδικής πορνογραφίας εξιχνιάστηκαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Νέες ενδείξεις για νερό στο εσωτερικό του Αρη

 

Νέα στοιχεία από τη μελέτη μετεωριτών ενισχύουν την εκτίμηση των επιστημόνων ότι, εκτός από τη Γη, η οποία είναι ο μόνος πλανήτης του ηλιακού συστήματος που διαθέτει μεγάλα υδάτινα αποθέματα στο εσωτερικό του, και ο Αρης είχε κάποτε αφθονία νερού στα έγκατά του.

Στον κύκλο του θύματος αναζητούν τον δολοφόνο


 
Με ανακρίσεις προσώπων από το στενό περιβάλλον της 61χρονης γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη με 15 μαχαιριές στη κουζίνα του σπιτιού της στο χωριό Γεννάδι της Ρόδου, συνεχίζουν τις έρευνες οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που εκτιμούν ότι ο δράστης ήταν γνωστός στο θύμα!

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ο Όλοφ είναι εδώ!

Ο Όλοφ είναι εδώ!
Αν και όλοι στον Ολυμπιακό χθες έλεγαν πως δεν θα περιμένουν άλλο τον Όλοφ Μέλμπεργκ, ο ίδιος ο Σουηδός με δηλώσεις του τονίζει πως τώρα είναι καιρός να αφοσιωθεί στην ομάδα του. Άμεσα αναμένεται να τελειώσει το θέμα του έμπειρου κεντρικού αμυντικού.

Σημάδευε μια γάτα και πυροβόλησε τους γείτονές του

 


Πυροβολισμούς από τον 77χρονο γείτονά του δέχθηκε ένα ζευγάρι στο χωριό Πετραία της Πέλλας, όταν ο πρώτος προσπάθησε να σκοτώσει με κυνηγετικό όπλο μια γάτα που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του.

Με χειροπέδες δύο τσιγγάνοι που έκλεψαν ράγες του ΟΣΕ

 

Χρειάστηκε  η κινητοποίηση ισχυρών δυνάμεων  της Αστυνομίας για να εγκλωβιστεί, μετά από καταδίωξη, το φορτηγό δυο «κυνηγών» μετάλλων που είχαν λεηλατήσει έναν υπαίθριο αποθηκευτικό χώρο φύλαξης υλικού του Ο.Σ.Ε. στην περιοχή της Άμμου Μεσσηνίας.

Οι Stavento στο πλευρό της Εθνικής!

 

«Τιμάμε τη φανέλα που φοράμε, στηρίζουμε την ΕΘΝΙΚΗ και τραγουδάμε, μπράβο στα παιδιά μας». Με αυτό το στιχάκι που έβγαλαν οι ίδιοι συνόδεψαν τα μέλη του συγκροτήματος Stavento τη φωτογραφία που ανέβασαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Facebook.

Τουλάχιστον έξι νεκροί σε συντριβή αεροσκάφους στην Τζακάρτα

 

Τουλάχιστον έξι άτομα σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή αεροσκάφους τύπου Fokker F-27 στη Τζακάρτα της Ινδονησίας, στη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης. Το αεροσκάφος κατέπεσε επάνω σε συγκρότημα κατοικιών.

Στο τελευταίο στάδιο η δίκη του Μπρέιβικ

 

Νορβηγοί εισαγγελείς παρουσιάζουν ενώπιον του δικαστηρίου τα τελικά τους επιχειρήματα για το αν ο Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ, που έχει ομολογήσει ότι σκότωσε 77 ανθρώπους με διπλή επίθεση που εξαπέλυσε πέρυσι τον Ιούλιο, πρέπει να σταλεί στη φυλακή ή σε ψυχιατρική κλινική.

Βρήκαν το κλειδί του σπιτιού και το έκλεψαν για δεύτερη φορά!

 

Η πλεονεξία κόστισε ακριβά σε τέσσερις τσιγγάνες που επέστρεψαν μετά  από μια εβδομάδα στο σπίτι που «ξάφρισαν» στη Ζάκυνθο για να το ξανακλέψουν! Παρά το πρώτο του πάθημα, ο ιδιοκτήτης είχε αφήσει και αυτή τη φορά το κλειδί σε εμφανές σημείο!

Η εφορία θυμήθηκε τον Νικόλα Άσιμο 24 χρόνια μετά...


 
Το υπουργείο οικονομικών θυμήθηκε το Νικόλα Άσιμο, τον αυτόχειρα καλλιτέχνη και του έστειλε ειδοποίηση να τακτοποιήσει τις εκρεμμότητές του διότι "αν δεν έχει διακόψει τις εργασίες του ως ελεύθερου επαγγελματία,θα θεωρηθεί οτι άσκησε τη δραστηριότητά του και για το 2011 και θα πρέπει να καταβάλει το τέλος επιτηδευματία.

«Γολγοθάς» δίχως τέλος για εκατομμύρια ασφαλισμένους...

 

Να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι το τέλος Ιουνίου αποφάσισαν οι φαρμακοποιοί της Αθήνας κατά την ονομαστική ψηφοφορία που διεξήγαγαν έπειτα από τη χθεσινή θυελλώδη μαραθώνια συνέλευση του κλάδου τους.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ελλάδα - Γερμανία: Αναμέτρηση μεταξύ «δανειστών και πιστωτών»!

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στον αγώνα της Γερμανίας με την Ελλάδα αφού πολλοί κάνουν λόγο για αναμέτρηση μεταξύ «δανειστών και πιστωτών»!

Με ποιες δαπάνες κερδίζετε μέχρι 13.000 ευρώ από την εφορία


 


Εννέα συν έναν (9+1) τρόπους για να μην πληρώσουν οι πολίτες αδικαιολόγητα επιπλέον φόρους, πέραν  από όσους ήδη προβλέπει το ελληνικό φορολογικό "σύστημα", περιγράφει αναλυτικό εγχειρίδιο που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Μπάσκετ: Οι στόχοι του Ολυμπιακού


Όλες τις περιπτώσεις προπονητών που έχουν κάνει καλή δουλειά με νέες ομάδες στις λίγκες που εργάζονται εξετάζει η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Δωρεάν διανομή λαχανικών στο Πεδίον του Άρεως

 

Δωρεάν διανομή οπωροκηπευτικών σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως έχουν ήδη καταγραφεί από την κοινωνική υπηρεσία του δήμου Αθηναίων, πραγματοποιείται στο Πεδίο του Αρεως από την ομάδα παραγωγών του Αγροτικού συνεταιρισμού «Ανατολή» Ιεράπετρας Κρήτης.

Σε κατάσταση διάλυσης όλα τα νοσοκομεία της χώρας!

 

«Μάχη» για σύριγγες, αντισηπτικά, γάζες, γάντια και άλλα ταπεινά πλην όμως αναγκαία αναλώσιμα υλικά δίνουν καθημερινά πλέον οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

«Έφυγε» ο Αλκέτας Παναγούλιας




panagoulias

 Ένας άνθρωπος που έχει αφήσει το δικό του μεγάλο όνομα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα.

Κείμενο ανάληψης ευθύνης για τον εμπρησμό της κάλπης στα Εξάρχεια

 


Κείμενο το οποίο φέρει την υπογραφή «Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό κάλπης σε εκλογικό τμήμα στα Εξάρχεια» αναρτήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας στο δικτυακό τόπο indymedia.

Πρόσθετος φόρος 1.460 ευρώ σε 650.000 φορολογουμένους

 
 
«Κεραμίδα» της τάξεως των 1460 ευρώ κατά μέσο όρο, κρύβουν τα ειδοποιητήρια πληρωμής φόρου που καταφτάνουν αμέσως μετά τις εκλογές. Περίπου 370.000 φορολογούμενοι θα παραλάβουν μέχρι τις αρχές Ιουλίου την δεύτερη παρτίδα εκκαθαριστικών σημειωμάτων, όπου το μέσο ποσό πληρωμής φόρου θα είναι σχεδόν διπλάσιος σε σχέση με πέρυσι.

Υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς και σήμερα


 
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προβλέπει και για σήμερα πως σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας είναι πολύ υψηλός ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Τα φαβορί για τη νέα κυβέρνηση

 

Από νωρίς χθες το πρωί έχει ξεκινήσει η ονοματολογία σχετικά με την συγκρότηση του νέου κυβερνητικού σχήματος.

Αντιπρόεδρο της Βουλής δικαιούται να τοποθετήσει η Χρυσή Αυγή

 

Τρόπους για να αντιμετωπίσουν το δικαίωμα που θα έχει – βάση Κανονισμού της Βουλής (ΚτΒ) – η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής να εκλέξει έναν αντιπρόεδρο της Βουλής ψάχνουν τα επιτελεία των υπόλοιπων κομμάτων καθώς δεν επιθυμούν να βρεθεί μέλος του ακροδεξιού κόμματος στο προεδρείο της Ολομέλειας.

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

«Ευρώπη, αέρας… έρχεται ο Αστέρας»

«Ευρώπη, αέρας… έρχεται ο Αστέρας»
Την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν είχαν στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες ξεκίνησαν τις προπονήσεις τους για μια χρονιά που θα τα έχει όλα. Το κυριότερο είναι πως η ομάδα του Σάκη Τσιώλη θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη και το Europa League.

Οι επτά όροι του Κουβέλη

 

«Η ΔΗΜΑΡ δεν δίνει λευκή εξουσιοδότηση» ξεκαθάρισε ο κ. Φώτης Κουβέλης προς τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ζητώντας σχηματισμό κυβέρνησης «προοδευτικού χαρακτήρα» στην βάση «συγκεκριμένων προγραμματικών δηλώσεων».

Στα δίχτυα της Αστυνομίας 37χρονος με... οπλοστάσιο!

 

Συνελήφθη σήμερα (18.06.2012) το πρωί, στη Σαντορίνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 37χρονος ημεδαπός ο οποίος κατείχε παράνομα όπλα, πυρομαχικά, αλλά και διάφορα είδη πολεμικού υλικού.

Mέρκελ: Η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόσει τις δεσμεύσεις της

 

Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους εταίρους της και αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συζητηθεί ένα νέο πρόγραμμα βοήθειας, δήλωσε την Δευτέρα από το Λος Κάμπος του Μεξικού η καγκελάριος της Γερμανίας 'Αγγελα Μέρκελ.

Στον εισαγγελέα η εκλογική αντιπρόσωπος της ΝΔ

Στον εισαγγελέα η εκλογική αντιπρόσωπος της ΝΔ
Με βαριές κατηγορίες κρατείται και μεταφέρεται σήμερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Λαμίας η εκλογική αντιπρόσωπος της ΝΔ στο 128 εκλογικό τμήμα, που κατηγορείται ότι άλλαξε ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων με ψηφοδέλτια της ΝΔ, που είχε στην τσέπη της την ώρα της διαλογής.

ΠΓΔΜ: ''Αναζητά κατασκόπους για την Ελλάδα;''


Η Υπηρεσία Πληροφοριών της ΠΓΔΜ, με αγγελία της στον επίσημο ιστότοπο της, αναζητά εθελοντές κατασκόπους, οι οποίοι μεταξύ άλλων, καλό είναι να γνωρίζουν και την ελληνική γλώσσα.

Μιλτιάδης Τζαλαζίδης: Ο άνθρωπος πίσω από το κόμμα της μίας ψήφου


Αγρότης, εργάτης, ερευνητής, εφευρέτης και Πρόεδρος κόμματος. Ο λόγος για τον 83χρονο Μιλτιάδη Τσαλαζίδη από τα Σίδερα Κοζάνης, που ίδρυσε κόμμα, κατέβηκε στις εκλογές και έλαβε μόλις μία ψήφο. Προφανώς του εαυτού του.

Τα παράξενα των εκλογών



Η εκλογική διαδικασία σημαδεύτηκε από ουκ ολίγα ευτράπελα. Διαπληκτισμοί στην Θεσσαλονίκη, πυροβολισμοί στο Λαγανά της Ζακύνθου, κάψιμο της κάλπης στα Εξάρχεια.

Υπήρξαν όμως και παράδοξα που αναδείχθηκαν μέσα από την τελική καταμέτρηση.

Μεξικό: Επτά νεκροί σε ανταλλαγή πυρών στρατιωτών με ενόπλους

 

Επτά άνθρωποι που θεωρούνται μέλη συμμοριών του οργανωμένου εγκλήματος σκοτώθηκαν τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα σε σύγκρουση με μια περίπολο του στρατού στην μεξικανική πολιτεία Βερακρούς, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, μια από τις περιοχές της που πλήττονται περισσότερο από τη βία, σύμφωνα με μια πηγή των ένοπλων δυνάμεων.

Και η Ρόμα θέλει Τοροσίδη

Και η Ρόμα θέλει Τοροσίδη 
Μετά από την Στουτγκάρδη, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη φέρεται να υπάρχει και από τη Ρόμα. Αρκετά δημοσιεύματα στην Ιταλία, αποκαλύπτουν τις… ματιές που ρίχνει η ομάδα της «αιώνιας» πόλης για τον διεθνή ακραίο αμυντικό του Ολυμπιακού.

Η G7 θέλει την Ελλάδα στην ευρωζώνη

 
Έτοιμοι να συνεργαστούν με την ελληνική κυβέρνηση -που θα σχηματιστεί προσεχώς- δηλώνουν οι υπουργοί Οικονομίας της G7, της ομάδας των επτά ισχυρότερων οικονομιών του πλανήτη, μετά το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών.

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων

 

Από σήμερα και μέχρι τις 15 Ιουλίου θα έχουν τη δυνατότητα οι υποψήφιοι για εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ να υποβάλουν τα μηχανογραφικά δελτία, με ηλεκτρονικό τρόπο μέσα από την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας (exams.minedu.gov.gr).

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Μ. Γλέζος: «Η Ελλάδα δεν θα γίνει προτεκτοράτο»

 

«Για πρώτη φορά ο ελληνικός λαός ύστερα από αιώνες ολόκληρους χτίζει την εθνική του ανεξαρτησία και την εθνική του κυριαρχία», ανέφερε ο Μανώλης Γλέζος από τα Προπύλαια, τονίζοντας ότι η Ελλάδα δεν θα γίνει προτεκτοράτο.

Τον χτύπησαν για να του πάρουν χάπια και ένα εισιτήριο!

 

Για  να του αρπάξουν δέκα ηρεμιστικά  χάπια και ένα… εισιτήριο αστικού λεωφορείου, ένα ζευγάρι στην Καβάλα έκανε… ασήκωτο από το ξύλο έναν 56χρονο άνδρα! Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Καβάλας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Νεκρός ο 13χρονος γιος υποψήφιου βουλευτή της ΔΗΜΑΡ

 

Σοκ και θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων η τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και στοίχισε τη ζωή στον ανήλικο γιο του γραμματέα της «Δημοκρατικής Αριστεράς» στην Θεσσαλία Θανάση Ζαχαρόπουλου.

Τα επίσημα συγκεντρωτικά αποτελέσματα

 


Βάσει των επίσημων αποτελεσμάτων, στο σύνολο Επικράτειας και καταμετρημένο το 21% των ψηφισάντων, τα κόμματα λαμβάνουν:

Μπελούτσι: «Μακάρι να τα βρουν…»

Μπελούτσι: «Μακάρι να τα βρουν…» 
Θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Φερνάντο Μπελούτσι. «Είμαι παίκτης της Πόρτο, έχω συμβόλαιο και για να γίνει κάτι θα πρέπει να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες», τόνισε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός. «Εγώ είμαι πάντα ανοιχτός για τον Ολυμπιακό», πρόσθεσε.

Υποψήφιος του ΛΑΟΣ… δεν ψήφισε ΛΑΟΣ!

Υποψήφιος του ΛΑΟΣ… δεν ψήφισε ΛΑΟΣ!
Μπορεί να είναι υποψήφιος του ΛΑΟΣ στην Αρκαδία, ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τον κ. Κωνσταντίνο Παναγάκο να δώσει την ψήφο του σε άλλο κόμμα και συγκεκριμένα στην Χρυσή Αυγή.

Μιχαλολιάκος: «Είμαστε το κόμμα της εθνικής αντιπολίτευσης»

 

Τους «εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες» που, όπως είπε, «δεν διόρθωσαν την ψήφο τους, όπως τους καλούσαν οι προπαγανδιστές» ευχαρίστησε ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, αμέσως μετά την ανακοίνωση των exit polls.

Το τελικό αποτέλεσμα που δίνει το υπουργείο Εσωτερικών

 
Την τελική πρόβλεψη ψήφου έδωσαν λίγο μετά τις 20:30 οι εταιρείες δημοσκοπήσεων.