Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Ένας νεκρός από θερμοπληξία;

 

Η μεγάλη απόδραση για χιλιάδες Αθηναίους προς τις κοντινές παραλίες έχει ήδη ξεκινήσει μιας και το θερμόμετρο αναμένεται να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Σέρβιρε πρωινό στον Ομπάμα και μετά... πέθανε!

Ο Ομπάμα σε φωτό με το προσωπικό του εστιατορίου (πρώτη από αριστερά η Τζόζεφιν Αν Χάρις) 

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του θανάτου της 70χρονης Τζόζεφιν Αν Χάρις, ιδιοκτήτριας εστιατορίου στο Άκρον του Οχάιο, λίγες ώρες μετά την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, στο μαγαζί της!

«Σάλος» με πλαστά μηχανογραφικά στις Πανελλήνιες

 

Δικογραφία για πλαστογραφία και απάτη με υπολογιστή σχηματίστηκε σε βάρος δύο Ελλήνων ηλικίας 50 και 55 ετών, που κατηγορούνται ότι υπέβαλαν στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας μηχανογραφικά δελτία, χρησιμοποιώντας κωδικούς πρόσβασης υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων εν αγνοία τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποχωρήσει όταν μιλήσει ο Μιχαλολιάκος στη Βουλή

 

«Θερμό» επεισόδιο αναμένεται να εκτυλιχθεί στην Βουλή όταν ανέβει στο βήμα για να τοποθετηθεί επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. 

Κίνα: Κατασχέσθηκε ποσότητα - ρεκόρ κοκαΐνης

 

Ποσότητα ρεκόρ κοκαΐνης αξίας περίπου 760 εκατομμυρίων δολαρίων Χονγκ Κονγκ (98 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) εντοπίστηκε στην πόλη στη διάρκεια κοινής επιχείρησης των αρχών του Χονγκ Κονγκ και των αμερικανικών αρχών.

«Είμαι εδώ και συνεχίζω…»

«Είμαι εδώ και συνεχίζω…»
Καμία πρόθεση να καταθέσει τα όπλα παρότι η προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τη σωτηρία της ΑΕΚ δεν έχει επιφέρει μέχρι στιγμής τα επιθυμητά αποτελέσματα δεν έχει ο Θωμάς Μαύρος, όπως ξεκαθαρίζει στη SportDay.

Συμφωνία για Ρουίς!

Συμφωνία για Ρουίς!
Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση της απόκτησης του Άλαν Ρουίς από τον Ολυμπιακό.

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Πως να προφυλαχθείτε από τον καύσωνα


 

Με τον καύσωνα να έχει «κυριεύσει» την Αττική και να εξαπλώνεται σταδιακά σε όλη τη χώρα, οι συμβουλές για την αντιμετώπιση του πύρινου μετώπου που δημιουργούν η ηλιακή ακτινοβολία και η υψηλή θερμοκρασία είναι επιβεβλημένες, στις περισσότερες δε περιπτώσεις αποδεικνύονται σωτήριες για την προστασία μικρών και μεγάλων.

Χαροπαλεύει 6χρονος ποδηλάτης, θύμα ασυνείδητου


 

Μάχη με το θάνατο δίνει ένα 6χρονο αγόρι στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του σε μια γειτονιά της Αλεξανδρούπολης από το φορτηγό ενός ασυνείδητου που το εγκατέλειψε αιμόφυρτο και εξαφανίστηκε!

Με Νιγηρία για μία θέση στα ημιτελικά


Ουδείς πανηγύρισε στις τάξεις της Εθνικής τη σημαντική νίκη επί του Πουέρτο Ρίκο. Πολύ απλά, γιατί ο στόχος είναι ακόμη…

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Εγκαινιάζεται στο Λονδίνο ο υψηλότερος πύργος της Ευρώπης

 


Εγκαινιάζεται σήμερα, Πέμπτη, στο Λονδίνο ο υψηλότερος πύργος της Ευρώπης, Shard, ύψους 310 μέτρων. Τα εγκαίνια αναμένονται με ανυπομονησία και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου θα συνοδεύει τις εντυπωσιακές εκδηλώσεις.

Γεννήθηκε το πρώτο γιγάντιο πάντα έπειτα από 24 χρόνια!


 
Έπειτα από 24 χρόνια, γεννήθηκε σήμερα, Πέμπτη, το πρώτο γιγάντιο πάντα, στο φημισμένο ζωολογικό πάρκο της συνοικίας Ουενό στο Τόκιο.

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Πήρε τη φανέλα σπίτι του ο Μανωλάς!

Πήρε τη φανέλα σπίτι του ο Μανωλάς!
Όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Κώστας Μανωλάς ήταν εξαιρετικά ενθουσιασμένος σήμερα στην επίσκεψή του στο προπονητήριο του Ρέντη.

Έρχεται και την τελειώνει…

Έρχεται και την τελειώνει…
Από μέρα σε μέρα περιμένουν στον Ολυμπιακό την άφιξη του μάνατζερ του Άλαν Ρουίς.

Συντριβή δύο μαχητικών αεροσκαφών στη Βρετανία

 

Δύο μαχητικά αεροσκάφη τύπου Τορνέιντο, της βρετανικής βασιλικής πολεμικής αεροπορίας, συνετρίβησαν την Τρίτη ανοιχτά των βορείων ακτών της Σκοτίας, ανακοίνωσε το Υπουργείο 'Αμυνας της χώρας.

Nέα σύσκεψη Σαμαρά με Βενιζέλο - Κουβέλη

 

Συνάντηση με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη θα έχει σήμερα Τετάρτη ο πρωθυπουργός εν όψει της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, αλλά και της συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά με την τρόικα.

Συνολικά 595 τροχαία τον Ιούνιο στην Αττική


 


Συνολικά 595 τροχαία ατυχήματα εκ των οποίων 11 θανατηφόρα με 12 νεκρούς σημειώθηκαν τον Ιούνιο στην Αττική, σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Μοιράζουν 4 τόνους κηπευτικά στο Ηράκλειο Κρήτης


 

Μετά από τη δωρεά προϊόντων σε κατοίκους των Αθηνών που τα είχαν ανάγκη

Οι Αμερικανοί γιορτάζουν την Ημέρα Ανεξαρτησίας

 

Την 236η επέτειο της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ από τη Βρετανία γιορτάζουν σήμερα, 4 Ιουλίου, οι Αμερικανοί.

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Βρέθηκε το σωματίδιο του "Θεού"


Ποιο είναι το μποζόνιο Χιγκς που φέρνει την ανθρωπότητα ένα βήμα πιο κοντά στην ανακάλυψη του τρόπου με τον οποίο δημιουργήθηκε το Σύμπαν