Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Τέλος ο Θεοδωρίδης

Τέλος ο Θεοδωρίδης 
Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στον Παναιτωλικό ο Γιώργος Θεοδωρίδης λέει «αντίο» στην ομάδα του Αγρινίου, αφού την Παρασκευή έλυσε το συμβόλαιό του. Ο «Γιωρίκας» αγαπήθηκε όσο λίγοι και έδωσε πάρα πολλά στην ομάδα, όμως η σεζόν στην Σούπερ Λίγκα δεν κύλησε όπως θα ήθελε και ο ίδιος.

Με μια δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ευχαρίστηκε τον κόσμο και την διοίκηση για όσα πέρασε στην πόλη αυτή και ευχήθηκε ο Παναιτωλικός να επιστρέψει σύντομα εκεί που αξίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λύθηκε σήμερα κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδωρίδη, που ήταν ο αρχηγός της ομάδας μας τα τρία τελευταία χρόνια με σημαντική προσφορά και συμβολή στις επιτυχίες που σημείωσε ο Παναιτωλικός στο διάστημα αυτό. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες για την άριστη συνεργασία και εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση: «Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στον Παναιτωλικό και έζησα πολύ όμορφες στιγμές και επιτυχίες. Δυστυχώς η κατάληξη του φετινού πρωταθλήματος δεν ήταν αυτή που περιμέναμε και αυτή που θέλαμε. Ελπίζω η ομάδα να βρει σύντομα το δρόμο που της αξίζει. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο και όλη τη διοίκηση. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναιτωλικού που μου έδειχνε καθημερινά την αγάπη του».

Ο έμπειρος μέσος αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια, σκόραρε τρεις φορές και ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία της ομάδας. Η φετινή σεζόν δεν πήγε όπως ο ίδιος θα ήθελε καθώς είχε και αρκετούς τραυματισμούς, ενώ προς το φινάλε της σεζόν υπήρξε μια αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του από μερίδα των φιλάθλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου