Σάββατο 19 Μαΐου 2012

«Χτυπάει» Τσάβες!

«Χτυπάει» Τσάβες!
Πρόταση κοντά στα 3 εκατ. ευρώ έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός στην Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτηση του Κριστιάν Τσάβες.

Το δημοσίευμα της «Dia» επικαλείται πληροφόρηση από τη διοίκηση των Γενοβέζων και υπάρχουν δηλώσεις του μάνατζερ του 26χρονου χαφ.

Συγκεκριμένα, ο Γκουστάβο Γκόνι τόνισε ότι «αν η Μπόκα πάρει αυτό το ποσό καθαρό, η μεταγραφή μπορεί να γίνει» και αναφέρει ότι ο πελάτης του επιθυμεί να αγωνιστεί σε κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Επίσης, η εφημερίδα γράφει ότι οι Αργεντινοί δεν θα είχαν πρόβλημα να παραχωρήσουν τον παίκτη, αφού θέλουν 2,5 εκατ. ευρώ για να πάρουν το υπόλοιπο 50% των δικαιωμάτων του Τσβίτανιτς από τον Αγιαξ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay από την Αργεντινή που έχουν ως βάση την Μπόκα Τζούνιορς, ο Αργεντινός μάνατζερ μετέφερε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και ότι τα τρία εκατ. είναι το ποσό που θέλει ο σύλλογος του Μπουένος Αϊρες. Επίσης, υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Ο Τσάβες έχει χαρακτηριστεί από τον Δημήτρη Μπαρμπαλιά ως «κλώνος του Ιμπαγάσα», αφού έχει στοιχεία του συμπατριώτη του, ενώ ζει στη… σκιά του Χουάν Ρικέλμε. Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 19 ματς (14 στην Απερτούρα και 5 στο Κόπα Λιμπερταδόρες).

Μετά τον Ολυμπιακό και η Ξάνθη διέψευδε χθες ότι έχει πρόταση για τους Παναγιώτη Βλαχοδήμο και Κώστα Βασιλακάκη, όμως όπως είναι γνωστό από την αρχή της εβδομάδας έχουν ξεκινήσει οι επαφές ανάμεσα στους δύο συλλόγους και οι συζητήσεις είναι ανοιχτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου