Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Πήγε να σκοτώσει το γαμπρό του επειδή παραμελούσε την κόρη του


Πήγε να σκοτώσει το γαμπρό του επειδή παραμελούσε την κόρη του

Πυρ και μανία έγινε ένας 90χρονοας άνδρας από το Γάζι Ηρακλείου με το γαμπρό του, επειδή πιστεύει ότι παραμελεί την κόρη του και τα τέσσερα παιδιά τους…

Βίασε και στραγγάλισε 6χρονη






Φρίκη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από τον βιασμό και τον στραγγαλισμό εξάχρονου κοριτσιού που απήγαγε 41χρονος .

Κίνα: Αποζημίωση στη γυναίκα που εξαναγκάστηκε σε άμβλωση

 


Οι κινεζικές αρχές έδωσαν 70.000 γιούαν (8.970 ευρώ) σε μια γυναίκα που είχε εξαναγκαστεί σε άμβλωση στους επτά μήνες της κύησης, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο την Τετάρτη ο δικηγόρος της, προσθέτοντας ότι το ποσό αυτό δεν αποτελεί επαρκή αποζημίωση για την οδύνη που υπέστη η νέα γυναίκα.

Οι Ιρανοί αγοράζουν μανιωδώς χρυσάφι

 

Η μερίδα του λέοντος του εξαγώγιμου τουρκικού χρυσού καταλήγει σε ιρανικά χέρια.

Κύπρος: Η ΕΔΕΚ καταγγέλλει τουρκική πρόθεση για άσκηση σε περιοχές της ΑΟΖ

 


Η ΕΔΕΚ καταγγέλλει την πρόθεση της Τουρκίας να πραγματοποιήσει αεροναυτική άσκηση σε θαλάσσιες περιοχές εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Διακινούσε ναρκωτικά παρέα με τον γιο του


 

Πρόκειται για 39χρονο Έλληνα, ιδιοκτήτη συγκροτήματος ενοικιαζόμενων δωματίων στην Τορώνη Χαλκιδικής και τον 19χρονο γιο του, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πέθαναν από τη δίψα... στο δρόμο για το όνειρο

 

Περισσότεροι από 50 μετανάστες, προερχόμενοι οι περισσότεροι από την Ερυθραία, πέθαναν από αφυδάτωση προσπαθώντας να φθάσουν στην Ιταλία από τη Λιβύη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, που επικαλείται τη μαρτυρία του μοναδικού επιζήσαντα.

Η Mitsubishi πουλάει εργοστάσιo αυτοκινήτων για…1 ευρώ!

 

Ο ιαπωνικός κολοσσός της Mitsubishi Motors ανακοίνωσε ότι θα πουλήσει το μοναδικό ευρωπαϊκό εργοστάσιο που διατηρεί στην Ολλανδία, γνωστό και ως  Netherlands Car BV ή NedCar  στην VDL Groep για…. 1 ευρώ.

Γάλλος «φυγάς» έπεσε από ταράτσα


 

Ένας 28χρονος Γάλλος υπήκοος, ο οποίος μεταφερόταν με περιπολικό της αστυνομίας στη γαλλική πρεσβεία για παροχή βοήθειας, χωρίς να είναι κρατούμενος, άνοιξε ξαφνικά την πόρτα του περιπολικού και όρμησε σε ανοιχτή πόρτα πολυκατοικίας.

Αυτοκτονία 58χρονου εφοριακού στο Ρέθυμνο

Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του ένας 58χρονος εφοριακός από το Ρέθυμνο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από χθες όταν και τον αναζητούσαν οι οικείοι του.

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Τι «παίζει» με Στάνκοβιτς

Τι «παίζει» με Στάνκοβιτς
Στην επιβεβαίωση πως ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς έχει προταθεί από τον περασμένο Ιανουάριο προχώρησε ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ τονίζει ότι το κασέ του Σέρβου χαφ είναι απαγορευτικό, αφού οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τα 3 εκατ. ευρώ.

Πνιγμοί ηλικιωμένων σε Βουλιαγμένη και Πρέβεζα


 


Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, το πρωί της Δευτέρας, τις πρωινές ώρες, από τη θαλάσσια περιοχή πλαζ «Αστέρα» Βουλιαγμένης, ένας 76χρονος. 

Ο Ελληνας που «μόλυνε» όλη την κυπριακή οικονομία

 


Διεθνείς διαστάσεις έχει λάβει η υπόθεση γύρω από τους χειρισμούς του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου με τη MIG και τη Marfin Popular Bank, η οποία πρόσφατα μετονομάστηκε Cyprus Popular Bank, μετά τη δημοσιότητα που έλαβε από το Reuters.

Ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στο Ολυμπιακό χωριό


 


Ληστεία σημειώθηκε στις 23.14 της Δευτέρας σε κατάστημα ψιλικών στο Ολυμπιακό χωριό.

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Στα δίχτυα της αστυνομίας τρεις λαθροδιακινητές

Στα δίχτυα της αστυνομίας τρεις λαθροδιακινητές
Τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 25, 28 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για «προώθηση-διευκόλυνση μεταφοράς λαθρομεταναστών στο εξωτερικό της χώρας», συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Ποιος είναι ο κύριος "324.000 ευρώ";

 

Με μεικτό ετήσιο μισθό άνω των 324.000 ευρώ θα αμείβεται ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης ESM, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο, το οποίο αποκαλύπτει την Κυριακή η γερμανική εφημερίδα «Welt am Sonntag».