Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Τη Δευτέρα μιλούν με Φερέιρα

Τη Δευτέρα μιλούν με Φερέιρα
Την ερχόμενη Δευτέρα – μετά το τέλος των πλέι οφ – θα συναντηθεί η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού και θα μιλήσει με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, έχοντας ως στόχο την παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.


Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι «πράσινοι» θα προτείνουν μείωση αποδοχών στον 65χρονο προπονητή και θα του εξηγήσουν ότι προχωρούν σε ένα πλάνο με νέα παιδιά από τις ακαδημίες και νέους παίκτες από το εξωτερικό.

Έτσι το «τριφύλλι» θα προσπαθήσει να «χτίσει» μία ομάδα, που και παρόν και μέλλον θα έχει, αλλά πάνω σε υγιείς οικονομικές βάσεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραμονή του Φερέιρα αποτελεί ο Παναθηναϊκός να εξασφαλίσει οριστικά την αδειοδότηση για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού επιθυμία του είναι να συνεχίσει στην Ελλάδα και το «τριφύλλι».

Αν τελικά δεν επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, τότε οι «πράσινοι» εξετάζουν ζεστά την περίπτωση του Γιώργου Δώνη.

Οι διοικούντες θα στραφούν άμεσα στον 43χρονο τεχνικό, ο οποίος γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να κλείσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου