Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Πήγε να πουλήσει… άμμο αντί ηρωίνης σε κρατούμενους!

 

Δεν έχει  προηγούμενο το περιστατικό που  συνέβη στο αστυνομικό τμήμα  της Ρόδου με πρωταγωνιστή έναν σεσημασμένο νεαρό Έλληνα, ο οποίος έκανε τον… κασκαντέρ για να πουλήσει ηρωίνη σε τρεις κρατούμενους! Όμως, ναρκωτικά δεν είχε πάνω του, αφού σκόπευε να τους δώσει… άμμο!
   

Μεγάλη φωτιά στην Παλαιά Φώκαια

 


Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά στην Παλαιά Φώκαια, η οποία εκδηλώθηκε στις 12.30 το μεσημέρι στη θέση Δροσιά Κερατέας, κοντά στον οικισμό Συντερίνα, χωρίς  ωστόσο, προς το παρόν να κινδυνεύουν σπίτια αλλά προληπτικά εκκενώθηκε το Γηροκομείο Κωνσταντινουπολιτών. Στο σημείο επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 29 οχήματα, 15 άτομα πεζοπόρο τμήμα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

45 δισεκατομμύρια σε 6 μήνες για να μη βγει η Ελλάδα από Μνημόνιο και ευρώ

 

Περισσότερα από 45 δισ. ευρώ έως το τέλος του 2012 και  συνολικά 90 δισεκατομμύρια έως το 2014 βάζουν «στη μύτη» των ελλήνων  ψηφοφόρων οι δανειστές, προκειμένου  η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ και να μην αποτινάξει το Μνημόνιο.

Νεαροί είχαν κλέψει 12 δίκυκλα στον Βόλο

 

Μόνο ένας  από τους 12 ιδιοκτήτες δικύκλων που κλάπηκαν τους τελευταίους  τέσσερις μήνες από το Βόλο  στάθηκε τυχερός και το βρήκε  ακέραιο! Οι υπόλοιποι… ψάρεψαν  τα απομεινάρια τους από τη  θάλασσα, όπου τα πετούσαν οι  κλέφτες αφού τα «έγδυναν»  από τα εξαρτήματά τους!

5χρονος ξεγέννησε τη μητέρα του


Μοναδικό:  5χρονος ξεγέννησε τη μητέρα του
​ Είναι ένα παιδί που η ζωή τώρα ξεκινάει για εκείνο και όμως κατάφερε μόλις στα 5 του χρόνια να κάνει ίσως το καλύτερο και το ωραιότερο δώρο στον εαυτό του και στην μητέρα του.

Αυτός είναι λαμπαδηδρόμος! (video)

Αυτός είναι λαμπαδηδρόμος! (video)
Δεν γίνεται να περάσει μια ημέρα από τη ζωή του, χωρίς να τη ζήσει… στα άκρα! Ο Bear Grylls δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να αποτελέσει έναν ακόμη λαμπαδηδρόμο, ο οποίος απλώς θα πάρει την Ολυμπιακή Φλόγα και θα κάνει κάποια μέτρα τρέχοντας.

Αναστάτωση στην παραλιακή από φλεγόμενο όχημα

 
Αναστάτωση και μεγάλο μποτιλιάρισμα δημιουργήθηκε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι στην παραλιακή λεωφόρο της Αθήνας όταν από άγνωστη αιτία προκλήθηκε πυρκαγιά σε σταθμευμένο όχημα.   

Η κλήρωση των πλεϊ οφ της Football League 2

 

 Έγινε η κλήρωση των αγώνων της Football League 2  και 8 ιουλίου το πολύ θα ξέρουμε ποια ομάδα θα αγωνίζεται στη Football League toy χρόνου.

Ξανά σε λειτουργία θα τεθούν δύο πυρηνικοί αντιδραστήρες στην Ιαπωνία

 Οι αντιδραστήρες θα έχουν τεθεί σε λειτουργία εντός τριών εβδομάδων, σύμφωνα με αξιωματούχους
Τόκιο, Ιαπωνία
Σε λειτουργία θα τεθούν ξανά δύο πυρηνικοί αντιδραστήρες στο δυτικό τμήμα της Ιαπωνίας, όπως ανακοίνωσε o πρωθυπουργός της χώρας, Γιοσιχίκο Νόντα.

Mini Rocketman. Κάνει βόλτες στο Λονδίνο


Όλα δείχνουν ότι ο κύβος ερρίφθη και η Mini θα προχωρήσει στην παραγωγή του τρίθυρου, 3+1 θέσεων Rocketman. Το νέο Mini Rocketman, είναι βαμμένο στα χρώματα των Ολυμπιακών Αγώνων της και της Αγγλίας.

Κίνα: Οι χώρες της ευρωζώνης "βρίσκονται στο ίδιο πλοίο"

 

Οι χώρες της ευρωζώνης που βρίσκονται αντιμέτωπες με την κρίση χρέους, «πρέπει να έχουν περισσότερο κατά νου ότι βρίσκονται στο ίδιο πλοίο», μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, λίγο πριν από τις κρίσιμες εκλογές στην Ελλάδα και τη σύνοδο κορυφής της G20 στο Μεξικό.

Θρίλερ μέχρι και την τελευταία ψήφο

 
Mε βάση τα ευρήματα που προέκυψαν από τις απαντήσεις των ερωτηθέντων, καθοριστικό ρόλο (όπως σε κάθε αναμέτρηση άλλωστε) ως προς την τελική διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος αναμένεται να παίξει η εκλογική μάζα των αναποφάσιστων.

Παρίστανε τον γιατρό και αποσπούσε μικροποσά από ιδιώτες

 

Συνελήφθη στα Γιάννενα ένας 44χρονος, ο οποίος αποσπούσε μικροποσά από ιδιώτες παριστάνοντας τον γιατρό.

Ήπιε κατά λαθος...χλωρίνη!

 


Τι μπορεί να σου συμβεί όμως από τη μία στιγμή στην άλλη και πώς μπορεί ένα λάθος να σου κοστίσει, παραλίγο, την ίδια σου τη ζωή;

Αδίστακτοι κακοποιοί μπουκάρουν στα σπίτια!

 

Συναγερμός έχει σημάνει στο αρχηγείο της Αστυνομίας, εν όψει του Σαββατοκύριακου των εκλογών, καθώς οι επιθέσεις ληστών σε σπίτια έχουν ήδη αυξηθεί κατακόρυφα σε όλοι την Ελλάδα.

Κέρασε μπύρες τον… πρωθυπουργό!

Κέρασε μπύρες τον… πρωθυπουργό!


Το στοίχημα είναι στοίχημα.

Κι αν είσαι σωστός, το πληρώνεις και στον πρωθυπουργό τον ίδιο!

Mικροένταση το βράδυ στα Εξάρχεια

 


Επίθεση με βόμβες μολότοφ δέχθηκε από αγνώστους διμοιρία των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ναυαρίνου κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. 

Ο Θωμάς Γιαννιτόπουλος στον ΠΑΣ!


Άρχισαν οι μεταγραφες στον ΠΑΣ και πρώτη ήταν του προπονητή φυσικής κατάστασης του Θωμά Γιαννιτόπουλου.

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ο Σημίτης και τα 3 παιδιά !

Περπατούσε ο κ. Σημίτης πάνω σε μια γέφυρα αλλά γλίστρησε και έπεσε στο νερό.

Σχολείο ή φυλακή?

Ο υπουργός του κυβερνώντος κόμματος κάνει περιοδεία. Επισκέπτεται ένα σχολικό συγκρότημα και ακούει τα παράπονα των δασκάλων και των μαθητών:

Πάω να δώσω αίμα!

Καθότανε το λιοντάρι στο δάσος και χάζευε. Ξαφνικά περνάει το μυρμίγκι
τρέχοντας! "Για που το βάλες έτσι βιαστικός;" ρωτά το λιοντάρι. "Δεν τα
έμαθες; Τράκαρε ο ελέφαντας με τον ιπποπόταμο!". "Ε, και εσύ τι τρέχεις;".
"Πάω να δώσω αίμα!"

Μάνα κυνηγούσε γυμνή το γιο της για να τον φάει!

 

Μητέρα κυνηγούσε το γιο της για να τον σκοτώσει και μετά να τον φάει. Το απίστευτο και ανατριχιαστικό γεγονός συνέβη στο Munnsvilleτης Νέας Υόρκης την περασμένη Τρίτη. Πρωταγωνίστρια της πρωτοφανούς υπόθεσης ήταν η 35χρονη Pamela McCarthy η οποία σε κατάσταση αμόκ φωτογραφήθηκε γυμνή από γείτονα την στιγμή που κυνηγούσε τον γιο της.

Α. Τσίπρας «Eμείς θα σώσουμε το λαό από τη χρεοκοπία»

 

Έχουμε σχέδιο που θα προστατεύσει τον λαό από την χρεοκοπία» επισήμανε ο κ. Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της τελευταίας προεκλογικής του ομιλίας στην Θεσσαλονίκη ενώ επιχείρησε να πείσει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη ξεκαθαρίζοντας ότι έχει «αταλάντευτο ευρωπαϊκό προσανατολισμό».

Τέλος ο Ίβκοβιτς!

Τέλος ο Ίβκοβιτς! 
Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Μοιράζονται το σπίτι τους με μια τίγρη της Βεγγάλης!

Ο Michael Jamison και η φίλη του Jackie Smit ζουν στην πόλη Brakpan της Νότιας Αφρικής και είναι ένα απόλυτα συνηθισμένο ζευγάρι. Έτσι μοιάζουν, τουλάχιστον, εκ πρώτης όψης. Γιατί όταν τους γνωρίσεις καλύτερα, θα αντιληφθείς αμέσως τη διαφορετικότητα: Ζουν στο σπίτι τους με μια τίγρη της Βεγγάλης.
perierga.gr - Μοιράζονται το σπίτι τους με μια τίγρη της Βεγγάλης!

Η εκπληκτική ιστορία της ομάδας που δεν είχε γήπεδο!

To μικρό ψαροχώρι της Ταϊλάνδης Koh Panyee είναι ένα από τα ωραιότερα «πλωτά» χωριά στον κόσμο, η δομή του οποίου στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε ξύλινους πασσάλους. Πουθενά γη, πουθενά έδαφος! Μόνο νερό…
perierga.gr - Γήπεδο ποδοσφαίρου πάνω στο νερό!

Συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Μενίδι

Βενιζέλος: Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ για κυβέρνηση εθνικής ευθύνης

Την Κυριακή οι Ελληνες καλούνται να πάρουν μια κρίσιμη απόφαση, να δώσουν εντολή για κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, εντολή που μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί υλοποιήσει τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην τελευταία πριν τις κάλπες ομιλία του στο Μενίδι.

Σύλληψη στην Ιαπωνία για τη φονική επίθεση στο μετρό

Σύλληψη στην Ιαπωνία για τη φονική επίθεση στο μετρό
Ένα ακόμη μέλος της ιαπωνικής αίρεσης που ευθύνεται για τη συμμετοχή του στη θανατηφόρα επίθεση στο μετρό του Τόκιο με αέρια το 1995 συνελήφθη από την ιαπωνική αστυνομία.

Οι Τούρκοι υπέρ της Ελλάδος και κατά της λιτότητας

 

Λάθος χαρακτήρισε την εφαρμογή μιας πολιτικής λιτότητας, προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη, ο τούρκος Kemal Dervis, επισημαίνοντας ότι είναι απαραίτητη η χαλάρωση της συγκεκριμένης πολιτικής, στην συζήτηση που διεξήχθη χθες στο ινστιτούτο Brookings στην Washington, με θέμα «Οι ελληνικές εκλογές και το μέλλον του ευρώ».

Προσφέρουν εθελοντικά βοήθεια οι Έλληνες μάνατζερ

 


Μήνυμα εθνικής συστράτευσης της Κοινωνίας και όλων των Ελλήνων που έχουν να επιδείξουν έργο στον τομέα τους, στέλνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών.

Μήνυση Μαρινάκη κατά ΣΚΑΪ για συκοφαντική δυσφήμιση



Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά τριών υπευθύνων του ΣΚΑϊ κατέθεσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σιόβας με… καθυστέρηση

Την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Ο 24χρονος αμυντικός είχε συμφωνήσει εδώ και μήνες με τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο για τυπικούς λόγους καθυστέρησε η επισημοποίηση της συμφωνίας.

Η Angelina Jolie θαυμάζει την Kate Middleton

Η Angelina Jolie θαυμάζει την Kate Middleton

Το στιλ της συζύγου του πρίγκιπα William έχει μάλλον κερδίσει την Angelina Jolie.
Λέγεται ότι η ηθοποιός είναι μεγάλη θαυμάστρια της Kate Middleton κυρίως για τον τρόπο που ντύνεται.

Financial Times της Γερμανίας: "Αντισταθείτε στον δημαγωγό"!

 


Πρωτότυπο πρωτοσέλιδο  των FT Deutschland στα ελληνικά καλεί τους Έλληνες να αντισταθούν στον δημαγωγό Τσίπρα και τονίζει ότι η καλύτερη λύση για την Ελλάδα θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά.

4 θαλάσσιες χελώνες αποκεφαλισμένες στον Αμβρακικό κόλπο!


θαλάσσια χελώνα
Ανακοίνωση του Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού

9 από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία στον κόσμο για μοναδικές διακοπές!



Επιστροφή πινακίδων και αδειών κυκλοφορίας ενόψει εκλογών


Την επιστροφή αδειών οδήγησης, πινακίδων και αδειών κυκλοφορίας εν όψει των Βουλευτικών εκλογών αποφάσισε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

18χρονη έπεσε θύμα βιασμού στην Κεφαλονιά

 


Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 32χρονος Έλληνας στην Κεφαλληνία, μετά την καταγγελία που έκανε στην Ασφάλεια Αργοστολίου μια 18χρονη κοπέλα ότι την εξανάγκασε με τη χρήση σωματικής βίας να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.

Σοκ στο Αγρίνιο από αυτοκτονία 55χρονου

 

Σoκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στο δήμο Καινούργιου στο Αγρίνιο, από την είδηση της αυτοκτονίας ενός 55χρονου.

Η Carrefour γίνεται 100% ελληνική

 


Σε μία κίνηση-ψήφο εμπιστοσύνης στη δοκιμαζόμενη από την κρίση ελληνική οικονομία προχωρά η οικογένεια Μαρινόπουλου.

Πιτσιρικάδες οι εμπρηστές του κινηματογράφου στη Ζάκυνθο

 

Δυο «άγουροι» διαρρήκτες, ένας 18χρονος Έλληνας και ένας 16χρονος Αλβανός ήταν οι εμπρηστές που κατέστρεψαν ολοσχερώς τον δημοτικό κινηματογράφο «Χρήστος Νέγκας» στη Ζάκυνθο. Το κλειστό κύκλωμα που υπήρχε στο χώρο τους κατέγραψε πεντακάθαρα, με αποτέλεσμα να πέσουν αμέσως στα χέρια της Αστυνομίας.

Προσπάθησε να εξαπατήσει δυο φορές την ίδια ηλικιωμένη!

 


Τα 50 ευρώ που πήραν πριν από ενάμισι μήνα από μια ηλικιωμένη γυναίκα παριστάνοντας τις υπαλλήλους του Δήμου Καβάλας, δεν ήταν αρκετά για μια 43χρονη τη συνεργό της που επέστρεψαν για να πάρουν τη… δόση του Ιουνίου!

Ελεύθεροι οι έξι για την επίθεση κατά των Αιγυπτίων


 


Ελεύθεροι, με περιοριστικούς ορούς, αφέθηκαν οι πέντε από τους έξι κατηγορουμένους για την επίθεση σε τέσσερις Αιγύπτιους στο Πέραμα. Συγκεκριμένα απολογήθηκαν την Πέμπτη στον ανακριτή Πειραιά πέντε άνδρες και μία γυναίκα, οι οποίοι φέρονται ως δράστες της επίθεσης εναντίον των Αιγυπτίων, όπου ένας από αυτούς τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Παγκόσμιος «συναγερμός» για τις ελληνικές εκλογές!

 


Συναγερμό στις κεντρικές τράπεζες ανά τον κόσμο έχει προκαλέσει η κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση στην Ελλάδα.

Εντοπίστηκε ο δράστης της επίθεσης στο περίπτερο του ΚΚΕ

 

Ένας 24χρονος ήταν ο ένας από τους δύο δράστες της επίθεσης στο προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Από την επίθεση είχε τραυματιστεί ο 31χρονος υπεύθυνος του περιπτέρου.

Μειωμένο το κόστος για τα φοιτητικά πάσο φέτος

 


Το υπουργείο Παιδείας υπέγραψε σήμερα – Πέμπτη σύμβαση με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας ΟΑΣΑ για την παροχή του πάσο προς τους φοιτητές. 

«Αποκαλυπτήρια» για τη νέα ταυτότητα

 
 

Τις διαδικασίες για την έκδοση νέου τύπου δελτίου αστυνομικής ταυτότητας των Ελλήνων πολιτών σε εσωτερικό & εξωτερικό, που θα αναγνωρίζεται και ως ταξιδιωτικό έγγραφο, προχωρά το υπ. Προστασίας του Πολίτη.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Βασάνιζαν για πάνω από μισή ώρα ζευγάρι ηλικιωμένων!

 

Την πιο... δύσκολη και φρικιαστική νύχτα της ζωής τους έζησαν τα ξημερώματα στα Κουγέϊκα της Βουπρασίας ο 95χρονος Αχιλλέας Κούγιας και η 76χρονη σύζυγός του Άννα, στα χέρια τριών αδίστακτων ληστών που τους βασάνιζαν για πάνω από μισή ώρα, προκειμένου να τους πουν που έχουν κρυμμένα τα χρήματά τους!

Σύλληψη 32χρονου για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

 


Συνελήφθη την Τρίτη το μεσημέρι στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, 32χρονος έλληνας, για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.  

Πυροβόλησε τον εξάδελφό του και εξαφανίστηκε!

 

Βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα ένας 22χρονος τσιγγάνος, που δέχθηκε πισώπλατο πυροβολισμό στο Βέλο Κορινθίας από το χέρι συγγενικού του προσώπου το οποίο διέφυγε μετά την πράξη του, τα κίνητρα της οποίας δεν έχουν διευκρινιστεί.

Είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον άτυχο φαρμακοποιό!

 

Το προφίλ των δύο ληστών που εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον 52χρονο φαρμακοποιό Σπύρο Πουκαμισά, χθες το μεσημέρι στου Ρέντη προσπαθούν να σκιαγραφήσουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας για να φθάσουν στα ίχνη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο πως οι ληστές δεν επέλεξαν τυχαία τον φαρμακοποιό αλλά τον είχαν παρακολουθήσει και γνώριζαν λεπτομέρειες για την καθημερινότητα και τις κινήσεις του.

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ο Γιώργος Πουλάκος στο Assos News


Γιώργος Πουλάκος ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής που ήταν στην Καλαμάτα την περίοδο που είχε μια από τις πιο καλές ομάδες της ιστορίας της με παίκτες που στην συνέχεια εξελίχθηκαν και έφτασαν ψηλά και άφησε το στίγμα του στην ομάδα του Θρασύβουλου τη σεζόν που πανηγύρισε την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια μιλάει στο assos-news για την σεζόν του στη Νίκη Βόλου για την ζωή του στο Βόλο για την καριέρα του.


Τα «θέλω» του Ζαρντίμ

Τα «θέλω» του Ζαρντίμ
Με τα μούτρα στην δουλειά έχει πέσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.