Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Πατέρας και γιος καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης

 

Την ώρα που ετοιμάζονταν να ρίξουν… λίπασμα στη χασισοφυτεία που καλλιεργούσαν στο αγρόκτημά τους στην Αρχαία Ολυμπία, βρέθηκαν ξαφνικά με χειροπέδες οι δυο καλλιεργητές, πατέρας και γιος!

Δωρεάν wi - fi σε σταθμούς του μετρό

 

Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για την εγκατάσταση και δωρεάν διάθεση ασύρματου ίντερνετ (wi-fi) από την ΣΤΑΣΥ ΑΕ, σε επτά μεγάλους σταθμούς του Μετρό και του ΗΣΑΠ.

Την Τρίτη η διακαναλική συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα

 

Η πλατεία Αριστοτέλους ένα τεράστιο γήπεδο μπιτς βόλεϊ!



Σε ένα υπερμέγεθες γήπεδο μπιτς βόλεϊ θα μετατραπεί για τρεις ημέρες η πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Υποβολή μηχανογραφικού δελτίου από 18/6 έως και 5/7

 

Εφαρμόζεται και φέτος από το υπουργείο Παιδείας η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου των υποψηφίων Γενικών (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ)  αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

Ληστές ξυλοκόπησαν ηλικιωμένη

 


Τα είχαν μελετήσει όλα προσεκτικά οι δυο άγνωστοι ληστές που χτύπησαν στο κέντρο της Κορίνθου, κοντά στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας. Γνώριζαν άριστα, όχι μόνο τις συνήθειες της ηλικιωμένης που ήθελαν να ληστέψουν, αλλά και αυτές της… γειτόνισσάς της!

Στον εισαγγελέα ο 24χρονος από την Παιανία

 

Στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής παραμένει ο 24χρονος φοιτητής Ιατρικής ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον Αλβανό ληστή που εισέβαλε μαζί με έναν ακόμη ομοεθνή του στο σπίτι του στην Παιανία.

Το πολύ νερό αδυνατίζει.Μύθος...

 


«Αποτελεί μύθο η άποψη πως η κατανάλωση οκτώ ποτηριών νερού την ημέρα οδηγεί στο αδυνάτισμα και βελτιώνει την υγεία», υποστηρίζει ο ομογενής πανεπιστημιακός, Σπύρος Τσίντος, υφηγητής του πανεπιστημίου Λα Τρομπ της Μελβούρνης, ο οποίος έκανε και σχετική μελέτη που δημοσιεύεται στην ιατρική επιθεώρηση The Australian and New Zealand Journal of Public Health.

Κύπριο έστειλε η Τρόικα να «ελέγχει» τα οικονομικά του Κράτους

 
 
Ένα άνθρωπο που ... να μιλά την ίδια γλώσσα βάζει στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους η Τρόικα, για να "εποπτεύει" αν εφαρμόζονται και τι αποδίδουν τα μέτρα του Μνημονίου, αλλά και πόσο κοντά στους δημοσιονομικούς και μεταρρυθμιστικούς της στόχους  κινείται η χώρα μας.

N. Μιχαλολιάκος: Η Ελλάδα γνώρισε προκοπή μόνο με τον Παπαδόπουλο

 


Υπέρ της Χούντας τάχθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά τη διάρκεια της ομιλία του στον Ασπρόπυργο.

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Σκότωσε το διαρρήκτη!

Σκότωσε το διαρρήκτη!
Το νόμο στα χέρια του πήρε κάτοικος της Παιανίας. Πυροβόλησε και σκότωσε –σύμφωνα με πληροφορίες, διαρρήκτη, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Είναι πολλά τα λεφτά στο Euro!

Είναι πολλά τα λεφτά στο Euro!
Στα 3.725.900.000 € ανέρχεται η συνολική εκτιμώμενη αξία των δεκαέξι ομάδων που συμμετέχουν στο Euro 2012.

Αλλοδαπή στα Ιωάννινα μετέφερε 110 κιλά κάνναβης

 


Mία 24χρονη Αλβανίδα συνελήφθη στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Κεφαλόβρυσου - Κακόλλακου στα Ιωάννινα καθώς μέσα στο αυτοκίνητό της βρέθηκαν περισσότερα από 110 κιλά κάνναβης.

Λεονάρντο Ζαρντίμ: Ο καλύτερος προπονητής της Πορτογαλίας

Ο καλύτερος προπονητής της Πορτογαλίας αναδείχθηκε  ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, σε γκάλοπ που έγινε στην πατρίδα  όπου απάντησαν φίλαθλοι όλων των ομάδων.

10 συμμορίες με καλάσνικοφ σπέρνουν τον τρόμο στην Αττική

 

Ο χάρτης της εγκληματικότητας στη χώρα μας άλλαξε και πλέον μεταλλαγμένες μορφές παραβατικότητας έκαναν την εμφάνιση τους.

Πρώτη διηπειρωτική πτήση για το ηλιακό αεροσκάφος Solar Impulse

 



Ένα αεροσκάφος κινούμενο με ηλιακή ενέργεια προσγειώθηκε σήμερα στο Μαρόκο μετά από πτήση 19 ωρών από το αεροδρόμιο Μπαράχας της Ισπανίας, ολοκληρώνοντας την πρώτη διηπειρωτική πτήση του είδους αυτού και καταδεικνύοντας την δυναμική που έχουν οι αερομεταφορές χωρίς μόλυνση του περιβάλλοντος.

Περιμένει στο ακουστικό του

Περιμένει στο ακουστικό του…

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Κώστα Μανωλά φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Η όπερα του Σίδνεϊ "ζωντάνεψε"

Η όπερα του Σίδνεϊ "ζωντάνεψε"
Στα πλαίσια του Vivid Sydney Festival τα πανιά της Όπερας του Σίδνεϊ, με τη βοήθεια ψηφιακής τεχνολογίας, άλλαξαν χρώμα και μορφή.

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Το πάρτι τελείωσε... Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!

 


«Ό,τι είναι νομιμοφανές, δεν είναι και νόμιμο»... Χρειάστηκε να φτάσει η χώρα στο χείλος της αβύσσου, για να ανοίξει ο δρόμος ώστε να μπορεί πλέον το ελληνικό δημόσιο να ανακτήσει όσα -διαπιστωμένα μετά από ελέγχους και πορίσματα- ανακάλυψε πως επί χρόνια και δεκαετίες τρώγανε τα πάσης φύσεως «τρωκτικά», με νομιμοφανείς όμως τρόπους.

Βρήκε... φίδι στο γκαράζ και πήρε την αστυνομία!

 


Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε σε μια γυναίκα ένα μεγάλο φίδι που είδε μέσα στο γκαράζ του σπιτιού της στην οδό Σαχτούρη, στην Πάτρα.

Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου 17χρονη μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

 

Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, κατέληξε μια 17χρονη εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Πολιτικός «συναγερμός» για το δράμα των καρκινοπαθών

 

Αναστρέψιμη χαρακτήρισε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι, την κατάσταση στο χώρο της υγείας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών, Δημήτρης Βαρνάβας, καθώς, όπως είπε, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπηρεσιακό υπουργό Υγείας, ο κ. Κίττας τον διαβεβαίωσε πως πέτυχε συμφωνία με τις εταιρείες παραγωγής και εισαγωγής φαρμάκων για καρκινοπαθείς.

Αεροσκάφος-«τάφος» για 153 επιβαίνοντες στη Νιγηρία

 
 
Ένα επιβατικό αεροσκάφος, το οποίο μετέφερε τουλάχιστον 153 άτομα (143 επιβάτες και δεκαμελές πλήρωμα) συνετρίβη λίγο πριν τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδος) πάνω σε ένα διώροφο κτίριο στην πόλη του Λάγος, στη Νιγηρία.

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Οι λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

 


Στη δημοσιότητα έδωσε το κόμμα της Χρυσής Αυγής τις λίστες με τους υποψηφίους βουλευτές της σε όλη την Ελλάδα.

Κρήτη: Έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή ο 66χρονος Πολωνός τουρίστας

 

Εξέπνευσε τελικά σήμερα ο 66χρονος Πολωνός τουρίστας που προχθές έχασε τις αισθήσεις του μέσα στην πισίνα ξενοδοχείου όπου έκανε τις διακοπές του στην Ελούντα.

Και είναι μόνο η αρχή

Και είναι μόνο η αρχή
Ξέσπασμα χαράς, δικαίωση, ενθουσιασμός, αλλά και αποφασιστικότητα για τη δημιουργία μίας νέας αυτοκρατορίας στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ...