Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Βαλβέρδε: «Σημαντικό να είμαστε κοντά τους»

 

Βαλβέρδε: «Σημαντικό να είμαστε κοντά τους»
  Ό,τι μπορεί για να ικανοποιήσει τους φίλους του στην Αυστραλία, που δεν έχουν την ευκαιρία να τον ζουν και να τον παρακολουθούν από κοντά, θα κάνει ο Ολυμπιακός, όπως είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

  Τι ανέφερε ο Βάσκος τεχνικός για το φιλικό με την Μέλμπουρν Βίκτορι, πόσο έχει επηρεάσει η κρίση την ομάδα και την εθνική εν όψει της συμμετοχής της στο EURO.
  Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε:
  «Ήρθαμε εδώ γιατί υπάρχουν πολλοί οπαδοί μας σε τόσο μακρινή απόσταση και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο γι' αυτούς παίζοντας ένα καλό αγώνα».
  Γνωρίζετε κάτι για την Μέλμπουρν Βίκτορι;
  «Δεν ξέρω πολλά πράγματα γι' αυτούς, μόνο ότι παίζουμε μαζί τους και τίποτα άλλο. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό για αυτό τον αγώνα να δουν τους παίκτες μακριά από την Ελλάδα, μακριά από την Ευρώπη και για μας να είμαστε κοντά σε αυτούς τους οπαδούς που μας στηρίζουν από τόσο μακριά όλο τον χρόνο».
  Η εμπειρία του να ταξιδεύεις τόσο μακριά είναι σημαντική για σας;
  «Ναι έτσι πιστεύω, είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε στην Αυστραλία, δεν είναι εύκολο για μας να έρθουμε εδώ. Είναι η πρώτη μου φορά όπως και πολλών παικτών, αλλά την ίδια στιγμή έχουμε και κάποιους από εμάς που έχουν γεννηθεί εδώ, όπως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Με κάποιο τρόπο δεν είμαστε και τόσο μακριά από εδώ».
  Τα προβλήματα στην Ευρώπη επηρεάζουν την ομάδα;
  «Σαφώς η κρίση είναι μεγάλη και δεν είναι μόνο της Ελλάδας είναι και της Ευρώπης. Επηρεάζει όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες, δεν είναι πολύ καλή κατάσταση για εμάς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Το ποδόσφαιρο καμιά φορά γίνεται μέρος όλης της κατάστασης στην Ελλάδα, αλλά πιστεύω ότι η Ελλάδα και η Ευρώπη θα τα καταφέρουν και εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πρωταθλήματα και για τον κόσμο για να ξεχνάει τα προβλήματα».
  Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για την εθνική ομάδα της Ελλάδας στο EURO;
  «Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί, το EURO είναι μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες όπως το 2004, μπορεί με όλη αυτή την κρίση να το επαναλάβει»!

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου