Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Πάνω από 6.000 προσαγωγές μεταναστών στην Αθήνα


 
Ομόνοια, Πεδίο Άρεως, πλατεία  Βάθης, Μοναστηράκι είναι τα σημεία, στα οποία εκατοντάδες αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών επικέντρωσαν τις έρευνές τους την Κυριακή για τον εντοπισμό λαθρομεταναστών, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», η οποία ξεκίνησε το Σάββατο τις δραστηριότητές της στην Αθήνα.

«Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες»



 

«Θα θέλαμε κατ’ αρχήν να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες συμπολίτες μας, που από την πρώτη στιγμή μας συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο, αλλά και όλους όσους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Αρχών, με τις πληροφορίες τους συνέβαλαν στον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη, καθώς επίσης και τα ΜΜΕ για τη διακριτικότητα με την οποία καλύπτουν δημοσιογραφικά το θέμα.

Πυροβόλησε 16χρονο για μια θέση πάρκινγκ!


 

Στη σύλληψη δύο αντρών προχώρησαν αστυνομικοί, όταν ένας εκ των συλληφθέντων παραλίγο να σκοτώσει έναν 16χρονο, έπειτα από έντονη λογομαχία που είχαν για μια θέση πάρκινγκ. 

Κάτοικοι «έσπασαν» στο ξύλο τους ζωοκλέφτες!


 

Μπορεί  να μην κατέληξαν στον εισαγγελέα, αλλά θα θυμούνται για πολύ  καιρό το πάθημά τους οι  ζωοκλέφτες που επιχείρησαν να  αρπάξουν ένα κοπάδι μέσα από  το ποιμνιοστάσιό του στις Καλυθιές της Ρόδου. Κι αυτό γιατί οι κτηνοτρόφοι τους πήραν είδηση και προτίμησαν να αποδώσουν οι ίδιοι… δικαιοσύνη!

Πλησιάζουν στο Λιμάνι!

Πλησιάζουν στο Λιμάνι!
Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι μεταγραφικές υποθέσεις του Κανού και του Πάουλο Μασάδο για τον Ολυμπιακό. «Δεν πρόκειται να τον κρατήσουμε χωρίς τη θέλησή του», δήλωσε ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης για τον θηριώδη στόπερ. Κοντά σε συμφωνία με την Τουλούζ για τον Πορτογάλο χαφ. Τους δανεικούς θα ανακοινώσει μέσα στην εβδομάδα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ρώσοι επενδυτές «κοιτάζουν» τον ΠΑΣ

Ρώσοι επενδυτές «κοιτάζουν» τον ΠΑΣ 
Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες στα Γιάννενα ότι η κοινοπραξία «Σίμος Foods» και Ρώσοι επιχειρηματίες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να μπουν στον ΠΑΣ.