Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

«Βλέπει» Ισπανία ο Σουάρεζ

«Βλέπει» Ισπανία ο Σουάρεζ
Την επιθυμία του να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο ισπανικό πρωτάθλημα δεν έκρυψε ο Λουίς Σουάρεζ. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ ξεκαθάρισε πως είναι ικανοποιημένος στους «reds», αλλά δεν τον αφήνει αδιάφορο η προοπτική της La Liga.

«Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να αγωνιστώ στην Ισπανία. Πιστεύω πως μαζί με το αγγλικό και το ιταλικό πρωτάθλημα, είναι τα καλύτερα στον κόσμο. Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίζει εκεί» δήλωσε και φρόντισε αμέσως να βάλει τα πράγματα στην θέση τους λέγοντας πως «αν λάβεις υπόψη σου τι γράφεται στις εφημερίδες ανά καιρούς θα τρελαθείς. Έχω συμβόλαιο με την Λίβερπουλ και είμαι πολύ χαρούμενος».

Στη συνέχεια μίλησε για την πορεία των «κόκκινων» στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και για τους στόχους που θα πρέπει να έχει η ομάδα του Μέρσεϊσάιντ.

«Θα ήταν ονειρώδες για ένα μέγεθος σαν την Λίβερπουλ να παλεύει ξανά για το πρωτάθλημα, κάτι που έχει να συμβεί καιρό. Οι φίλαθλοί μας με έχουν εντυπωσιάσει με την αφοσίωσή τους, ανεξάρτητα του πως τα πάει η ομάδα. Σε κάνουν να αισθάνεσαι πολύ καλά όταν παίζεις».

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, τέλος, έκανε και την πρόβλεψη του για το επερχόμενο Euro.

«Πιστεύω πως η Ισπανία συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες διότι είναι πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου, αλλά περιμένω πολύ δυνατή και την Γερμανία» συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου