Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Στο ψυχιατρείο ο 65χρονος με το τσεκούρι

Η ανθρώπινη τραγωδία που κρυβόταν πίσω από την εισβολή ενός 65χρονου με ένα μεγάλο τσεκούρι στην Εφορία της Ρόδου, λύγισε τόσο τους υπαλλήλους που αρνήθηκαν να υποβάλλουν μήνυση όσο και τον εισαγγελέα ο οποίος δεν τον παρέπεμψε στο αυτόφωρο…


Όλες οι πλευρές σεβάστηκαν τον αβάσταχτο πόνο που είχε «θολώσει» το μυαλό του ανθρώπου που κάποτε ήταν ένας εύρωστος επιχειρηματίας, μετά τον ξαφνικό χαμό ενός από τα παιδιά του από τροχαίο δυστύχημα! Από τότε, παρουσίαζε ψυχολογικά προβλήματα που κορυφώθηκαν το πρωί της Πέμπτης, όταν ζήτησε φορολογική ενημερότητα αλλά δεν την πήρε λόγω χρεών. Τότε, έφυγε και επέστρεψε με το τσεκούρι προκαλώντας πανικό σε υπαλλήλους και συναλλασσόμενους στο τμήμα του ΦΠΑ.

Όταν ο 65χρονος συνελήφθη και έγινε γνωστό το δράμα που ζούσε, ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Ρόδου αρνήθηκε να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του. Αλλά και ο εισαγγελέας έκρινε ότι χρειαζόταν νοσηλεία και διέταξε να οδηγηθεί στην Ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Ρόδου, όπου οδηγήθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου