Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Έβγαλε τα μάτια του 5χρονου γιου της για το σατανά!

 
Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια μάνα έβγαλε με τα ίδια της τα χέρια τα μάτια του μόλις πέντε ετών αγοριού της κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετουργίας, με σκοπό να σταματήσουν οι σεισμοί στην περιοχή!

Μασάδο: «Καλύπτει τις φιλοδοξίες μου ο Ολυμπιακός»

Μασάδο: «Καλύπτει τις φιλοδοξίες μου ο Ολυμπιακός»
Θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό και το δείχνει σε κάθε του δήλωση.

«Συναγερμός» στα Χανιά για τον ιό του Δυτικού Νείλου

«Συναγερμός» στα Χανιά για τον ιό του Δυτικού Νείλου
Σε συναγερμό έχει τεθεί η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, σε συνεργασία με τους Δήμους του Νομού, για την αντιμετώπιση του ιού του Δυτικού Νείλου, που μεταφέρεται στον άνθρωπο μέσω τσιμπήματος κουνουπιών.

«Συγκεκριμένο το ενδιαφέρον της Μπάγερν»

Το ενδιαφέρον της Μπάγερν για τον Κέβιν Μιραλάς δεν περιορίζεται στα… λόγια.

Spiegel: Οι Γερμανοί ζηλεύουν την ευτυχία των Ελλήνων


Καταγραφή της ιδιοσυγκρασίας των Γερμανών που αδυνατούν να συμβαδίζουν με την ψυχολογία των Ευρωπαίων του Νότου καθώς επίσης και την  την παθολογική  ζήλια για την χαρά των άλλων παρουσιάζει  έρευνα του Spiegel.

Αυστρία: Πατέρας πυροβόλησε το παιδί του και αυτοκτόνησε


Ένας άνδρας εισήλθε σε δημοτικό σχολείο, όπου φοιτούσε ο 7χρονος γιος του και αφού πυροβόλησε τον μικρό στο κεφάλι έφυγε για να αυτοκτονήσει λίγο αργότερα, ανακοίνωσε την Παρασκευή η αστυνομία στην αυστριακή πόλη Σανκτ Πέλτεν.
Το 7χρονο αγόρι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη, μεταδίδει το αυστριακό πρακτορείο ΑΡΑ.
''Η κατάσταση του παιδιού είναι πολύ κρίσιμη. Η σφαίρα όπως φαίνεται διαπέρασε το κρανίο του. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο'', τόνισε στο κρατικό δίκτυο τηλεόρασης ΟRF, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Κλάους Πρένινγκ.
Σύμφωνα με το ίδιο δίκτυο, ο πατέρας έβγαλε τον γιο του έξω από την αίθουσα, τον οδήγησε προς τα αποδυτήρια και εκεί τον πυροβόλησε στο κεφάλι.
Όπως μεταδίδει η ORF, είχε βγάλει από την αίθουσα και την κόρη του και πως το κοριτσάκι παρακολούθησε το δράμα. Ωστόσο η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει την εκδοχή αυτή.
Στο σημείο έχουν σταλεί ειδικοί παιδοψυχολόγοι για να προσφέρουν ψυχολογική υποστήριξη στους μικρούς μαθητές του σχολείου.
Ύστερα από έρευνες, οι διωκτικές αρχές κατόρθωσαν να εντοπίσουν τον πατέρα, ο οποίος είχε διαφύγει με αυτοκίνητο. Το όχημά του βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε έναν γκρεμό, 60 χλμ δυτικά της Βιέννης και στο εσωτερικό του το πτώμα του δράστη, ο οποίος κατά την πρώτη αυτοψία εικάζεται πως είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι.
Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο 37χρονος πατέρας Τουρκικής καταγωγής είχε λάβει εντολή από την αστυνομία να εγκαταλείψει την κατοικία του ως ύποπτος για οικογενειακή βία.
Σύμφωνα με τον αυστριακό νομοθέτη, σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας η αστυνομία έχει την δικαιοδοσία να διατάξει τους υπόπτους να εγκαταλείψουν για 10 ημέρες την οικία τους, εάν κρίνει πως αποτελούν κίνδυνο για την ακεραιότητα των άλλων μελών.
Οι έρευνες για την αποσαφήνιση των συνθηκών του τραγικού γεγονότος προσανατολίζονται σε αίτια ''που πιθανώς σχετίζονται με οικογενειακά προβλήματα'', ανακοίνωσε η αστυνομία.

Economist: Τεράστιο το κόστος της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ

Σε άρθρο που δημοσιεύεται το Σάββατο, το περιοδικό Economist προτείνει καινοτόμες λύσεις, προκειμένου να μην οδηγηθεί η Ελλάδα σε διάλυση της οικονομίας της, αλλά και σε επιστροφή στο πάλαι ποτέ εθνικό της νόμισμα, σενάρια που μέρα με τη μέρα φαίνεται να κερδίζουν έδαφος σε εγχώρια και τοπικά μέσα.

Το ''Ευαγγέλιο του Βαρνάβα'' ανατρέπει τον Χριστιανισμό;



Ποικίλες αντιδράσεις προκαλεί το αρχαίο βιβλίο, σύμφωνα με το οποίο ο Ιησούς δε σταυρώθηκε ποτέ. Τι ισχυρίζονται Ιρανοί επιστήμονες

Οι Έλληνες μαθαίνουν να ψωνίζουν μέσω ίντερνετ

 
 
Σύμφωνα με έρευνα της ΣΕΛΠΕ Euromonitor International «Τεχνολογία και Λιανικές Πωλήσεις: Η Ανάπτυξη των Διαδικτυακών Πωλήσεων στην Ευρώπη», η Ελλάδα είναι η χώρα της Ευρώπης που εμπιστεύεται λιγότερο τις διαδυκτιακές αγορές.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Η τρομοκρατική οργάνωση FAI απειλεί και την Ελλάδα

Η τρομοκρατική οργάνωση FAI απειλεί και την Ελλάδα
«Σήμερα η FAI, άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία, είναι η πραγματική τρομοκρατία, η απειλή της δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί», δήλωσε ο αρχηγός της ιταλικής αστυνομίας, Αντόνιο Μαγκανέλι, κατά τη διάρκεια των εορταστικών τελετών για τα 160 χρόνια από την ίδρυση του σώματος.

Νέα παράταση για Μέλμπεργκ

Νέα παράταση για Μέλμπεργκ 
Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται ο Όλοφ Μέλμπεργκ να απαντήσει στη διοίκηση του Ολυμπιακού για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η ουκρανική Βουλή μετατράπηκε σε ρινγκ

 
 
Βία και αναρχία εντός του ουκρανικού κοινοβουλίου ξέσπασε την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, στη διάρκεια συζήτησης των μελών του για το αν τελικά θα επιτρέψουν τη χρήση της ρωσικής γλώσσας σε δικαστήρια, νοσοκομεία και άλλα ιδρύματα της χώρας, στις ρωσόφωνες περιοχές της Ουκρανίας.

Στη φυλακή Αφγανός για τη δολοφονία Λαζανά

 
Κατηγορηματικός ότι δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία του 29χρονου Θανάση Λαζανά ήταν κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 17χρονος Αφγανός που συνελήφθη λίγες ώρες μετά το έγκλημα. Δεν έπεισε, όμως, τον ανακριτή και τον εισαγγελέα της Πάτρας.

Ο Βλαχοδήμος στον Ολυμμπιακό!


Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στον Ολυμπιακό..!

Δεν υπάρχει: Η μεγαλύτερη πισίνα του κόσμου!




Δεν υπάρχει: Η μεγαλύτερη πισίνα του κόσμου!


Έχουμε δει και έχουμε δει εντυπωσιακές πισίνες, αλλά μία ξεπερνάει κάθε φαντασία… Βρίσκεται στο θέρετρο «San Alfonso del Mar» της Χιλής και έχει μήκος όσο 20 Ολυμπιακών διαστάσεων πισίνες!

Football League: Δεν επικυρώνεται η βαθμολογία



Η καθυστέρηση στην έναρξη των πλέι οφ ανόδου της Football League θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, μετά την υπόθεση που βγήκε στην επιφάνεια ανήμερα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος κι αφορά τον «ύποπτο», όπως τον κατονόμασε η UEFA, αγώνα μεταξύ της Καλλιθέας και του Ηρακλή Ψαχνών.

Στήριξη Ομπάμα στην Ελλάδα για παραμονή στην Ευρωζώνη

 
 
Την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη με βασικό όρο την τήρηση των δεσμεύσεων της χώρας επισημαίνουν οι ΗΠΑ.

Σοκ από διπλή αυτοκτονία μητέρας και γιου στο κέντρο της Αθήνας




Τέλος στη ζωή τους πέφτοντας από την ταράτσα πολυκατοικίας έβαλαν 90χρονη και ο 60χρονος γιος της.

Τους έκοψαν το εμφιαλωμένο



Μπορεί οι κυβερνώντες να ταξιδεύουν με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ως κροίσοι, αλλά διατάζουν οικονομία ακόμα και στο...νερό.

Άνεργος ένας στους τρεις Έλληνες ως το τέλος του 2012


Μέχρι το τέλος του 2012, η ανεργία θα αγγίζει το 28%, γεγονός που σε συνδυασμό με το ότι, όπως εκτιμάται, οι τιμές των προϊόντων θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα και οι μισθοί θα μειωθούν και άλλο, θα οδηγήσει την αγοραστική δύναμη των Ελλήνων, στο επίπεδο της δεκαετίας του '70.

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ευχαριστούμε το Ελληνικό Καφενείο!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ           ΚΑΦΕΝΕΙΟ

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλη την ομάδα του assos-news προς το Ελληνικό Καφενείο που είναι οι μόνοι μέχρι στιγμής που μας στηρίζουν στα πρώτα μας βήματα και συγκεκριμένα μας πρόσθεσαν στην στήλη τους που κρεμάνε τους φίλους Bloger.

Αστυνομικοί έβγαλαν τα κράνη και διαδήλωσαν μαζί με τον κόσμο


 Διαβάστε για την πορεία του κινήματος "Blockupy" στη Φρανκφούρτη στην οποία έλαβαν μέρος και οι δυνάμεις της αστυνομίας (Vid)

1-1 οι τελικοί.!



 


Τέλος και ο 2ος τελικός του Μπάσκετ με μεγάλο νικητή τον Παναθηναϊκό ο οποίος με 81-79 πήρε την νίκη επί των ερυθρολεύκων και η αγωνία κορυφώνεται πλέον για το ποιος θα το πάρει.

Ο Γιώργος Τράγκας πολιτεύεται...


Διαβάστε την ιδρυτική διακήρυξη του ''κόμματος'' του Γιώργου Τράγκα, που ανακοινώθηκε μέσω διαδικτύου

Bild: «Η Ελληνίδα που ζητά 70 δισ. από τη Γερμανία»

 
 
Στο πρόσωπο της Βίκης Βουλβουκέλη των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» εστιάζει η γερμανική εφημερίδα Bild κάνοντας λόγο για την Ελληνίδα που ζητά από τη Γερμανία 70 δισεκατομμύρια ευρώ.

Σύλληψη 17χρονης για ηλεκτρονικό «σκονάκι» στις Πανελλαδικές

 
 
Με ηλεκτρονικό «σκονάκι» στις Πανελλαδικές Εξετάσεις συνελήφθη 17χρονη μαθήτρια στο 2ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας κατά την εξέταση των υποψηφίων στο μάθημα της Βιολογίας.

Συρία: 23 νεκροί από βομβαρδισμούς και εκτελέσεις

 
Οι συριακές δυνάμεις εκτέλεσαν σήμερα στους δενδρόκηπους ενός χωριού τέσσερις ανθρώπους που συνελήφθησαν στα σπίτια τους, και συνέχισαν τον βομβαρδισμό των εξεγερμένων πόλεων στο κέντρο της χώρας, ανακοίνωσε το συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OSDH).

Οι απαντήσεις στα Θέματα Μαθηματικών του ΕΠΑΛ


Έτοιμες οι απαντήσεις από τα θέματα του ΕΠΑΛ στα μαθηματικά απο το neolaia.gr ..!

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Καλή αρχή για το assos-news..!!

http://assos-news.blogspot.com/
assos-news
Η ψηφοφορία ήταν δική σας και ευχαριστούμε τους επισκέπτες μας που μας στήριξαν ψηφίζοντας.

Το ΣΔΟΕ υποκλίνεται στην 92χρονη ρακοσυλλέκτρια!

 
 
Η 92χρονη ρακοσυλλέκτρια με τις καταθέσεις των 3 εκατομμυρίων ευρώ, τα 16 ακίνητα που της άρεσε να τζογάρει σε αμοιβαία κεφάλαια και να κλέβει την Εφορία! Η μυστηριώδης «κυρα-Αννα» αποτελεί έναν πραγματικό γρίφο για τα λαγωνικά του ΣΔΟΕ και η ιστορία της είναι όχι μόνο πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά αλλά ικανή να σταθεί ακόμη και στο βιβλίο Γκίνες.

Το μαιευτήριο δεν της έδινε το παιδί της επειδή δεν είχε να πληρώσει!

 
 
Την ώρα που τα καταστροφολογικά σενάρια για τη χώρα μας συνεχίζονται ένα ρεπορτάζ του BBC έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά και να δείξει με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι η κατάσταση στη χώρα μας έχει ξεφύγει επικίνδυνα.

«Όχι» της ΕΠΟ σε ΠΑΟ, ΑΕΚ, Πανιώνιο, Άρη, ΟΦΗ και Κέρκυρα

Η έκπληξη τελικά έγινε και παρά την αρνητική εισήγηση, η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ άναψε «πράσινο» σε ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα που τελικά κάλυψαν τις ελλείψεις τους.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Πάστορας προτείνει «Άουσβιτς» για τους gay!

Πάστορας προτείνει «Άουσβιτς» για τους gay!
Τι κι αν ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα τάχθηκε υπέρ των γάμων των ομοφυλοφίλων κάνοντας τον μάλιστα εξώφυλλο εκτός των άλλων και στο Newsweek με τίτλο «Ο πρώτος γκέι Πρόεδρος», ένας πάστορας έρχεται να αναστατώσει την ομοφυλοφιλική κοινότητα κι όχι μόνο με τα βάρβαρα λόγια του.

Ο γιος της τής ζήτησε λεφτά και πήγε να αυτοκτονήσει!

 
 
Μια άνεργη μητέρα 40 ετών στην Ιταλία, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει προσπαθώντας να κόψει τις φλέβες της όταν ο γιος της τη ζήτησε χρήματα για να πάει εκδρομή με το σχολείο κι εκείνη δεν μπορούσε να του τα προσφέρει. 

Οι απαντήσεις της νεοελληνικής γλώσσας στις πανελλήνιες των ΕΠΑΛ


Έστω και με κάποια καθυστέρηση λόγο κάποιον τεχνικών προβλημάτων καταφέραμε τελικά να σας ανεβάσουμε τις απαντήσεις των θεμάτων.

Τέλος το σπαμάρισμα στο Facebook!

Τέλος το σπαμάρισμα στο Facebook!
Το Facebook προσπαθεί να βοηθήσει τους κατόχους λογαριασμών να ηρεμήσουν από τα απανωτά notifications, εφαρμόζοντας και υιοθετώντας πλέον μία σειρά αλλαγών που θα βοηθήσουν στην πιο ομαλή λειτουργία του. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο κάθε ενημέρωσης θα υπάρχει η δυνατότητα ορισμού αποσιώπησης.

Ψυχρολουσία για τον Τσίπρα στη Γερμανία

Αντιμέτωπος με την ψυχρή γερμανική λογική ήρθε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, Ζίγκμαντ Γκάμπριελ, στο Βερολίνο.

Ενώ με την οριστικοποίηση του ραντεβού υπήρξε ευφορία στην αποστολή του Σύριζα, στη συνέχεια ήρθε η ψυχρολουσία. Ο ηγέτης των Σοσιαλδημοκρατών του εξήγησε, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της, διαφορετικά δεν θα τηρήσει ούτε η Γερμανία τις δικές της.

Διαβάστε περισσότερα στο www.aixmi.gr

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Αρχίζουν! Θα τελειώσουν;

Αρχίζουν! Θα τελειώσουν;

Με την ευχή να αρχίσουν ομαλά και να τελειώσουν χωρίς παρατράγουδα αρχίζουν σήμερα οι τελικοί της Α1. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (19:00, ΝΕΤ, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και σε real time από το www.sport-fm.gr) στον πρώτο αγώνα της σειράς, με στόχο το προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρωτοφανή-ακόμη και για ματς «αιωνίων»-τα μέτρα ασφαλείας. Χωρίς Λο, αλλά με πάθος για το 1-0 οι «ερυθρόλευκοι», αποφασισμένοι για επανάληψη της ιστορίας οι «πράσινοι».

Απαντήσεις Νεοελληνικής Γλώσσας

Έτοιμες και οι απαντήσεις για τα θέματα των πανελληνίων στην Νεοελληνική Γλώσσα.

Θέματα Πανελληνίων Έκθεση 2012



Βγήκαν τα θέματα των πανελληνίων στην έκθεση

Ληστεία με χειροβομβίδα στην Καισαριανή

 
Τον απόλυτο τρόμο  έζησε μια οικογένεια στην Καισαριανή. Τρεις ληστές, λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα, εισέβαλαν σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και με μια χειροβομβίδα στα χέρια απειλούσαν ότι θα την απασφαλίσουν.

Έτοιμος για άνοδο ο Αχαρναϊκός..!


Με το πέρας της χθεσινής αγωνιστικής ο μεγάλος νικητής ήταν ο Αχαρναϊκος που επικράτησε 2-4 επί της Ολυμπιάδας

Συναντήσεις Π. Πικραμμένου με τους πολιτικούς αρχηγούς

 
 
Διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς εν όψει του Συμβουλίου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Τετάρτη, αλλά και της έναρξης της προεκλογικής περιόδου, θα έχει σήμερα ο πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος, στο γραφείο του στη Βουλή.

Ιταλία: Πεντάχρονη σώθηκε από το σεισμό... από λάθος τηλεφώνημα




 

 
Ένα κοριτσάκι πέντε ετών, μπόρεσε να ανασυρθεί ζωντάνο από τα συντρίμμια, χάρη στην κινητοποίηση Ιταλού γιατρού που ζει στην Νέα Υόρκη.

Ξεκαθαρίζει του προπονητή

Ξεκαθαρίζει του προπονητή 
Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της επιλογής του αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό.

«Τα παιδία, γράφει»

Στην αφετηρία από σήμερα, Δευτέρα, οι υποψήφιοι των πανελλαδικών. Διαγωνίζονται στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας γενικής παιδείας. Αύριο, Τρίτη, μπαίνουν στο «χορό» τα επαγγελματικά λύκεια.

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Στην Football League ο Απόλλωνας Σμύρνης!

Στην Football League ο Απόλλωνας Σμύρνης! 
Την άνοδό του στην Football League πανηγυρίζει ο Απόλλωνας Σμύρνης που έμεινε στο 0-0 με τον Ηλυσιακό εκτός έδρας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Πανηλειακού με την Γλυφάδα, εξασφάλισε την πρωτιά μία αγωνιστική πριν το φινάλε.

O Mr. Facebook παντρεύτηκε!

 
 
410.000  like κατέγραψε η σελίδα του Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο Facebook, όταν o ίδιος άλλαξε την οικογενειακή κατάσταση στο προφίλ του από single σε married.

Ποιος φοβάται τον Αλέξη Τσίπρα

Ποιος φοβάται τον Αλέξη Τσίπρα
Είτε αρέσει είτε όχι ο Αλέξης Τσίπρας είναι για όλους, αριστερούς και δεξιούς, αστούς και προλεταρίους, το πρόσωπο μετάβασης σε μια νέα εποχή. Τυχαία; Όχι και τόσο…

«Ατρομητάρα μου, τρελαίνομαι…»

«Ατρομητάρα μου, τρελαίνομαι…» 
Η ονειρεμένη σεζόν για τον Ατρόμητο τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο. Οι Περιστεριώτες πέρασαν με σκορ 1-0 από την Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, τερμάτισαν τρίτοι στα πλέι οφ και θα παίξουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Φυτανίδης «χρυσός» σκόρερ, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια, δύο με τον Αθανασιάδη και ένα με τον Σταφυλίδη. Τελευταία η ομάδα του Μπόλονι, η οποία στις 19 Ιουλίου καλείται να παίξει το πρώτο παιχνίδι Europa League.

Στο τέλος νικάει ο Παναθηναϊκός…

Στο τέλος νικάει ο Παναθηναϊκός… (\
Η Τσέλσι απέδειξε πως στο τέλος δεν νικούν πάντα οι Γερμανοί.

Στα πλέι-οφ δεν βρέθηκε κανείς ακόμη ν’ αμφισβητήσει πως στο τέλος κερδίζει ο Παναθηναϊκός.

Ήθελε να κάνει σεξ με… πρόβατο!

 
Δεν έχει προηγούμενο η σπαρταριστή υπόθεση που αποκαλύφθηκε στη Ρόδο, με πρωταγωνιστή έναν Τυνήσιο ο οποίος εισέβαλε σε μαντρί με πρόβατα και απείλησε με μαχαίρι τον κτηνοτρόφο! Όπως ομολόγησε μετά την περιπετειώδη σύλληψή του, σκοπός του ήταν να έχει σεξουαλική επαφή με ένα… πρόβατο!