Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Football League: Δεν επικυρώνεται η βαθμολογία



Η καθυστέρηση στην έναρξη των πλέι οφ ανόδου της Football League θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, μετά την υπόθεση που βγήκε στην επιφάνεια ανήμερα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος κι αφορά τον «ύποπτο», όπως τον κατονόμασε η UEFA, αγώνα μεταξύ της Καλλιθέας και του Ηρακλή Ψαχνών.

Η έκθεση της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση βρίσκεται από σήμερα στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής και όπως τόνισε στην εκπομπή «Έφεση» του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Β΄ και Γ΄ Εθνικής, Σπύρος Καλογιάννης, το λόγο έχει, πλέον, η πειθαρχική επιτροπή.
Ο «ισχυρός άνδρας» της Ένωσης κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία επικύρωση στη βαθμολογία έως ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο καθυστέρησης της έναρξης των πλέι οφ, όπου συμμετέχει η Καλλιθέα.
«Ζητήσαμε αμέσως τον φάκελο με το ύποπτο -κατά την UEFA- ματς Καλλιθέας-Ηρακλή Ψαχνών και τον στείλαμε στα πειθαρχικά μας όργανα. Πιστεύω ότι μέχρι την Πέμπτη θα εκδικαστεί η υπόθεση. Όμως ακόμη κι αν καθυστερήσει, οφείλουμε να περιμένουμε. Δεν επικυρώνουμε τη βαθμολογία μέχρι να τελεσιδικήσει. Στην ανάγκη θα καθυστερήσουν τα πλέι οφ, στα οποία μετέχει η Καλλιθέα.
Θέλουμε πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Και δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κανέναν, όσο μιλάμε για απλές ενδείξεις. Στείλαμε το dvd του αγώνα στην εισαγγελία. Έχουμε κάνει τρεις συγκεντρώσεις με τον ΠΣΑΠ, εφιστώντας την προσοχή τους, καθώς ματς χωρίς παίκτες δεν στήνεται», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καλογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου