Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ο Γιώργος Τράγκας πολιτεύεται...


Διαβάστε την ιδρυτική διακήρυξη του ''κόμματος'' του Γιώργου Τράγκα, που ανακοινώθηκε μέσω διαδικτύου
Την ίδρυση του δικού του πολιτικού φορέα ανακοίνωσε ο γνωστός δημοσιογράφος Γίωργος Τράγκας με όνομα "Ελλάδα Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο", μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.
Ο Γιώργος Τράγκας στην ανάρτηση του ανέφερε: ''Πρόσκληση-έκπληξη. Επειδή, δεν γίνονται όλα από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός πολιτικού forum- πολιτικού φορέα που θα παρεμβαίνει, προκειμένου να συμβάλλει στην ισχυροποίηση των αμυντικών μηχανισμών της κοινωνίας μας, απέναντι στον εφιάλτη του Μνημονίου και των δυνάμεων κατοχής''.
''Καλώ όλους εσάς, τους φίλους μου, να μου στείλετε εντός της ημέρας ποιοι θέλετε να συμμετάσχετε ενεργά στον φορέα που σαφώς είναι πατριωτικός, ριζοσπαστικός και αντιμνημονιακός. Σε αυτό το φορέα δεν έχουμε πολιτικές ετικέτες. Δεν μας απασχολούν τα φρονήματα που έχει κάποιος. Δεν μας ενδιαφέρει η προέλευση αλλά η συμπόρευση και ο κοινός στόχος'' αναφέρει χαρακτηριστικά.
''Ελλάδα Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο''
Μετά την πρώτη γεύση ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε: ''Σας ανακοινώνω την ιδρυτική διακήρυξη του πολιτικού forum-πολιτικού φορέα που θα δραστηριοποιηθεί φυσικά με τη μαζική συμμετοχή σας και ονομάζεται ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ. Ένα μέτωπο που δεν επιλέγει δεξιούς ή αριστερούς και δεν έχει το ερώτημα μέσα ή έξω από το ευρώ, αλλά: Εντός ζωής".
Μάλιστα, επισυνάπτει και την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος. "Εφόσον αποδέχεστε την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ", αναφέρει ο κ. Τράγκας στη σελίδα του, "θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στους σχετικούς πίνακες".
Μετά την ανακοίνωση του ''κόμματος'' η σελίδα βομβαρδίστηκε από σχόλια είτε αρνητικά, είτε ενθαρρυντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου