Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Στο τέλος νικάει ο Παναθηναϊκός…

Στο τέλος νικάει ο Παναθηναϊκός… (\
Η Τσέλσι απέδειξε πως στο τέλος δεν νικούν πάντα οι Γερμανοί.

Στα πλέι-οφ δεν βρέθηκε κανείς ακόμη ν’ αμφισβητήσει πως στο τέλος κερδίζει ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 της ΑΕΚ και -όπως και τις προηγούμενες φορές που συμμετείχαν στη διαδικασία- θα είναι εκείνοι που θα κουνήσουν σεντόνι.

Ανέτοιμη για «τελικό» η «Ένωση», δικαιούται να ισχυρίζεται ωστόσο πως θα ‘χε αλλάξει τη ροή του αγώνα, αν μετρούσε κανονικό γκολ του Λυμπερόπουλου στο 0-0.

Το γκολ του Τοτσέ σφράγισε την είσοδο της ομάδας του Φερέιρα στον γ' προκριματικό του Champions League, αλλά δεν κόστισε στους «κιτρινόμαυρους» το καλό εισιτήριο για το Europa.


Η βαθμολογία των πλέι-οφ

Παναθηναϊκός 14 (5-4)
ΑΕΚ 9 (7-5)
Ατρόμητος 8 (6-6)
ΠΑΟΚ 7 (3-6)

Πώς έπαιξαν

Μικρο-εκπλήξεις μονάχα από την πλευρά του Παναθηναϊκού επεφύλασσαν οι συνθέσεις των δυο ομάδων. Την ώρα, λοιπόν, που ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άφηνε στον πάγκο τους Χριστοδουλόπουλο και Καραγκούνη (και ξεκινούσε μια ακόμα φορά τον Τοτσέ) ο Νίκος Κωστένογλου έμενε πιστός στο «ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», ξεκινώντας την ίδια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Έτσι, το 4-3-3 του Παναθηναϊκού διαμορφώθηκε ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Καρνέζης και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Καντέ, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ και Βύντρα. Σε ρόλο «σκούπας» στα χαφ βρέθηκε ο Σιμάο, μπροστά του ως εσωτερικοί μέσοι οι Νίνης-Ζέκα και στην τριάδα της επίθεσης οι Κουίνσι (αριστερά), Κλέιτον (δεξιά) και Τοτσέ (κορυφή).

Το 4-3-3 της ΑΕΚ, από την άλλη, παρατάχθηκε ως εξής: Τερματοφύλακας ο Κωνσταντόπουλος και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Λαγός, Μανωλάς, Κοντοές και Γεωργέας. Στα χαφ ξεκίνησαν οι Μάκος (μπροστά από τα στόπερ), Βάργκας και Καφές και στην τριάδα μπροστά τους οι Κάρλος (αριστερά), Λεονάρντο (δεξιά) και Λυμπερόπουλος (κορυφή).

πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου