Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ο γιος της τής ζήτησε λεφτά και πήγε να αυτοκτονήσει!

 
 
Μια άνεργη μητέρα 40 ετών στην Ιταλία, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει προσπαθώντας να κόψει τις φλέβες της όταν ο γιος της τη ζήτησε χρήματα για να πάει εκδρομή με το σχολείο κι εκείνη δεν μπορούσε να του τα προσφέρει. 


Αφού του εξήγησε ότι «η μαμά δεν έχει δουλειά και δε μπορεί να σου δώσει τα χρήματα» ο γιος της άρχισε να διαμαρτύρεται και να λέει ότι θέλει να περάσει μια ημέρα με τους φίλους του. 

Εφόσον λοιπόν είδε ότι οι φωνές του δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και έφυγε. Η 40χρονη που κατά καιρούς εργάζεται ως καθαρίστρια και της οποίας ο σύζυγος την έχει εγκαταλείψει, αφήνοντας την μόνη να μεγαλώσει το παιδί τους, δεν άντεξε το ότι δε μπορούσε να προσφέρει ούτε λίγα ευρώ για τον γιο της με αποτέλεσμα η απόγνωση να τον οδηγήσει να πιει αρκετά  αντικαταθλιπτικά χάπια και έπειτα να κόψει τις φλέβες της. 

Για καλή της τύχη όμως προηγουμένως είχε τηλεφωνήσει σε έναν φίλο της που του είχε πει πως είχαν τα πράγματα. Ετσι ανήσυχος που δεν την έβρισκε στο τηλέφωνο μία ώρα αργότερα περίπου πήγε από το διαμέρισμά της στις εργατικές κατοικίες αλλά δεν του απάντησε κανείς. Κάλεσε λοιπόν τις αρχές και οι άνδρες της αστυνομίας που μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν τη γυναίκα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και την μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου πλέον είναι εκτός κινδύνου. 

Παρακολουθείται από ψυχολόγο, ενώ το σχολείο του μικρού κάλυψε τα έξοδά του για την εκδρομή, όμως αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να απασχολεί την 40χρονη μητέρα μια και φοβάται ότι μπορεί η πρόνοια να της πάρει το παιδί, καθώς η απόπειρα αυτοκτονίας θεωρείται από τον νόμο ότι θέτει σε κίνδυνο το ανήλικο. Για αυτό το λόγο προσωρινά ο γιος της φιλοξενείται από συγγενείς της μητέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου