Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ξεκαθαρίζει του προπονητή

Ξεκαθαρίζει του προπονητή 
Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της επιλογής του αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Πλέον οι Πειραιώτες δεν ψάχνουν προπονητή μόνο από την ισπανική αγορά, αλλά και από άλλες χώρες της Ευρώπης που εκτιμάται ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει την επόμενη σεζόν τους στόχους της. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα έχουν νέο προπονητή στις αρχές Ιουνίου και η άμμος στην κλεψύδρα έχει αρχίσει να λιγοστεύει για την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Από την ισπανική αγορά υπάρχουν οι περιπτώσεις του Μαρτίνεθ, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Λεβάντε - αξιώνοντας νέο βελτιωμένο συμβόλαιο - και έχει αφήσει ανοιχτή την «ερυθρόλευκη» πόρτα, του Σαντοβάλ, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα, του Τζούκιτς που θα καθαρίσει με τη Βαγιαδολίδ στις αρχές του επόμενου μήνα, του Γαρίδο που είναι ελεύθερος και ο Όλτρα, ο οποίος έχει ρήτρα να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο του με τη Λα Κορούνια με την άνοδό της στην Primera Division.

Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη θα υπάρξει συνάντηση με τον μάνατζερ του Ιμπαγάσα που τυγχάνει να είναι ο ίδιος με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Μάλιστα, θεωρείται δεδομένο ότι εκτός από την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού χαφ θα γίνει κουβέντα και για την περίπτωση του 57χρονου τεχνικού, ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν ένα βήμα πριν περάσει τις πόρτες του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (αλλά τελικά έμεινε ο Βαλβέρδε).

Η έκπληξη της εβδομάδας που πέρασε ακούει στο όνομα Τροντ Σόλιντ. Στο τελευταίο παιχνίδι του Νορβηγού τεχνικού με την Γάνδη τόνισε ότι «όλη μου η σκέψη βρίσκεται στην ομάδα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχω άλλα πλάνα». Ωστόσο, υπάρχει η αίσθηση ότι αν φτάσει κάποια πρόταση από την Ελλάδα, τότε θα ήθελε να καθίσει ξανά στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Κλείνοντας, οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξετάζουν το ενδεχόμενο να δώσουν τα κλειδιά της ομάδας σε κάποιον προπονητή από τη Γερμανία (έχουν ακουστεί ο Σούστερ ή ο Ντάουμ), λόγω του γεγονότος ότι στις ακαδημίες του συλλόγου προσλήφθηκε ο Μπερντ Στορκ και η φιλοσοφία είναι οι μικρότερες ομάδες του συλλόγου να δουλεύουν πάνω στο πρότυπο της πρώτης.

  «Δεν έχουμε δεχθεί καμία επίσημη πρόταση για κανέναν ποδοσφαιριστή μας», είναι η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα όσα φημολογούνται για ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων για τους Μέγιερι, Φουστέρ, Μιραλάς και Τζεμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου