Κυριακή 20 Μαΐου 2012

«Ατρομητάρα μου, τρελαίνομαι…»

«Ατρομητάρα μου, τρελαίνομαι…» 
Η ονειρεμένη σεζόν για τον Ατρόμητο τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο. Οι Περιστεριώτες πέρασαν με σκορ 1-0 από την Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, τερμάτισαν τρίτοι στα πλέι οφ και θα παίξουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Φυτανίδης «χρυσός» σκόρερ, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια, δύο με τον Αθανασιάδη και ένα με τον Σταφυλίδη. Τελευταία η ομάδα του Μπόλονι, η οποία στις 19 Ιουλίου καλείται να παίξει το πρώτο παιχνίδι Europa League.

Πως έπαιξαν:

Πολλά ήταν τα προβλήματα για τους δύο τεχνικούς. Αυτά τους ανάγκασαν να δοκιμάσουν νέα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Πιο συγκεκριμένα:

Για τον ΠΑΟΚ: Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια. Ο Έτο δεξιά, ο Λίνο αριστερά στην άμυνα και οι Μαλεζάς, Κατσικάς στο κέντρο της άμυνας. Σταφυλίδης δίπλα στον Λάζαρ στο κέντρο και πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο ο Γιάννου. Οι Νιμανί και Σαλπιγγίδης θα είναι στα άκρα πίσω από τον Αθανασιάδη.

Για τον Ατρόμητο: Ο Ιτάνζ στο τέρμα. Δεξιά ο Νάστος, αριστερά ο Γιαννούλης και ο Οικονόμου στο πλευρό του Φυτανίδη στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο θα είναι οι Μπάλλας (επανεμφανίζεται μετά από καιρό στο αρχικό σχήμα) και Σφακιανάκης. Δεξιά ο Δημούτσος, αριστερά ο Επστάιν και το επιθετικό δίδυμο αποτελούν οι Αναστασάκος και Καραμάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου