Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ο Όλοφ είναι εδώ!

Ο Όλοφ είναι εδώ!
Αν και όλοι στον Ολυμπιακό χθες έλεγαν πως δεν θα περιμένουν άλλο τον Όλοφ Μέλμπεργκ, ο ίδιος ο Σουηδός με δηλώσεις του τονίζει πως τώρα είναι καιρός να αφοσιωθεί στην ομάδα του. Άμεσα αναμένεται να τελειώσει το θέμα του έμπειρου κεντρικού αμυντικού.


Μετά από τρία χρόνια παρουσίας στο Λιμάνι, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βρει την υγειά τους όσον αφορά το κέντρο της άμυνας! Ο Σουηδός ήταν πραγματικά «βράχος» και για αυτόν τον λόγο και ο Ολυμπιακός του έκανε πρόταση ανανέωσης και αποφάσισε να τον περιμένει. Βέβαια, η αναμονή κράτησε αρκετά αφού και ο ίδιος ο Μέλμπεργκ περίμενε να δει τι θα γίνει με την δική του απόδοση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τη φανέλα της Εθνικής Σουηδίας όμως από την στιγμή που τελείωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική της χώρας του οφείλει να δει την καριέρα του.

Ο Μέλμπεργκ χθες δήλωσε πως δεν νιώθει σίγουρος πως θα συνεχίσει να παίζει με την εθνική και επιθυμεί να επικεντρωθεί στην ομάδα του από αυτή την στιγμή. «Δεν είμαι σίγουρος αν θα συνεχίσω να παίζω με την εθνική ομάδα ή όχι. Πρέπει να επικεντρωθώ στην ομάδα τώρα, αλλά είναι πολύ πιθανό η αποχώρησή μου από την εθνική ομάδα της Σουηδίας να είναι κοντά, εάν δεν έχει ήδη συμβεί. Τουλάχιστον ήταν έπειτα από αυτό το γεγονός», ήταν τα λόγια του 35χρονου στόπερ και όπως γίνεται αντιληπτό ο Ολυμπιακός θα το ξανασκεφτεί.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως οι Πειραιώτες δεν έχουν πάρει πίσω την πρόταση που του έχουν κάνει αλλά και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εξακολουθεί να ψάχνει κεντρικό αμυντικό σε περίπτωση που ο Μέλμπεργκ δεν ανανεώσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως το σίριαλ δεν πρόκειται να κρατήσει για πολλές μέρες ακόμα και το πιθανότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα να έχει τελειώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου