Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Βρήκαν το κλειδί του σπιτιού και το έκλεψαν για δεύτερη φορά!

 

Η πλεονεξία κόστισε ακριβά σε τέσσερις τσιγγάνες που επέστρεψαν μετά  από μια εβδομάδα στο σπίτι που «ξάφρισαν» στη Ζάκυνθο για να το ξανακλέψουν! Παρά το πρώτο του πάθημα, ο ιδιοκτήτης είχε αφήσει και αυτή τη φορά το κλειδί σε εμφανές σημείο!

Στάθηκε τυχερός, όμως, καθώς οι τέσσερις γυναίκες ηλικίας 15, 26, 27 και 30 χρόνων εντοπίστηκαν την στιγμή που ξεκλείδωναν την πόρτα του σπιτιού με το κλειδί που ήξεραν ότι βρισκόταν δίπλα στο κατώφλι! Οι δράστιδες συνελήφθησαν πριν κλέψουν κάτι και ομολόγησαν ότι αυτές είχαν αρπάξει 1.500 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ πριν από επτά ημέρες! Έτσι, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

«Τσακωτό» έκανε ο 43χρονος ιδιοκτήτης ενός γραφείου στην πόλη της Καρδίτσας το νεαρό διαρρήκτη που είχε παραβιάσει την πόρτα και προσπαθούσε να κλέψει διάφορα αντικείμενα! Ο 23χρονος δράστης τράπηκε σε φυγή, αλλά εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.

Η προανάκριση αποκάλυψε ότι, από τις αρχές Μαΐου, είχε διαπράξει άλλες επτά κλοπές σε σπίτια, αυτοκίνητα αλλά και τσάντες αθλητών, με συνολική λεία 1.070 ευρώ, δύο φορητούς υπολογιστές , μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και έξη κινητά! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου