Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Στον κύκλο του θύματος αναζητούν τον δολοφόνο


 
Με ανακρίσεις προσώπων από το στενό περιβάλλον της 61χρονης γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη με 15 μαχαιριές στη κουζίνα του σπιτιού της στο χωριό Γεννάδι της Ρόδου, συνεχίζουν τις έρευνες οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που εκτιμούν ότι ο δράστης ήταν γνωστός στο θύμα!

Αυτό προκύπτει  από το γεγονός ότι δεν υπήρχαν ίχνη πάλης αλλά ούτε και διάρρηξης στο σπίτι κι αυτό δείχνει ότι η άτυχη γυναίκα δεν περίμενε επίθεση από τον άνθρωπο που της αφαίρεσε τη ζωή χτυπώντας την με το μαχαίρι πρώτα στην πλάτη όταν εκείνη δεν έβλεπε και στη συνέχεια στον θώρακα! Ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε η 61χρονη, δείχνει μίσος κι αυτό κάνει πιο πιθανό το ενδεχόμενο να ήταν γνωστός της ο δολοφόνος.

Τα υπνοδωμάτια του σπιτιού βρέθηκαν αναστατωμένα, αλλά οι αστυνομικοί αποφεύγουν να πουν με σιγουριά αν το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία, καθώς βρέθηκαν σε εμφανή σημεία κάποια από τα χρυσαφικά της. Δεν αποκλείεται, επομένως, η έρευνα να ήταν σκηνοθετημένη! Οι αξιωματικοί έχουν ζητήσει από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας τις λίστες με όλες τις κλήσεις που έγιναν από την περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι πριν και μετά την ώρα θανάτου της 61χρονης και ζήτησαν άρση απορρήτου από την Εισαγγελία Ρόδου.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή από έναν συγγενή της που ανησύχησε επειδή δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και υπέστη ισχυρό σοκ μόλις αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου