Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Με χειροπέδες δύο τσιγγάνοι που έκλεψαν ράγες του ΟΣΕ

 

Χρειάστηκε  η κινητοποίηση ισχυρών δυνάμεων  της Αστυνομίας για να εγκλωβιστεί, μετά από καταδίωξη, το φορτηγό δυο «κυνηγών» μετάλλων που είχαν λεηλατήσει έναν υπαίθριο αποθηκευτικό χώρο φύλαξης υλικού του Ο.Σ.Ε. στην περιοχή της Άμμου Μεσσηνίας.

Οι δύο τσιγγάνοι ηλικίας 26 και 18 χρόνων είχαν τρυπώσει αθέατοι στο χώρο και είχαν κόψει με συσκευή οξυγόνου 26 ράγες μήκους από δυο ως δυόμισι μέτρων την καθεμία, τις οποίες είχαν φορτώσει στο φορτηγό. Όμως, έγιναν αντιληπτοί την ώρα που έφευγαν και οι αστυνομικοί που τους καταδίωξαν κατάφεραν να τους συλλάβουν. Τα κλεμμένα υλικά επιστράφηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε., ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Στο μεταξύ, ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Στον Πύργο Ηλείας, οι «κυνηγοί» χαλκού «βύθισαν» στο σκοτάδι ένα ολόκληρο χωριό, ξηλώνοντας τα καλώδια του δημοτικού φωτισμού! Οι υπεύθυνοι του δήμου διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι οι δράστες είχαν κόψει τουλάχιστον 300 μέτρα καλωδίου από τους δρόμους στην περιοχή Μαγούλα και είχαν εξαφανιστεί! Η αξία των κλεμμένων καλωδίων ξεπερνά τα 3.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου