Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Μπάσκετ: Οι στόχοι του Ολυμπιακού


Όλες τις περιπτώσεις προπονητών που έχουν κάνει καλή δουλειά με νέες ομάδες στις λίγκες που εργάζονται εξετάζει η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ένα από τα ονόματα αυτά είναι ο Αμερικανός Κρις Φλέμινγκ της Μπάμπεργκ ο οποίος  έχει συμβόλαιο έως το 2014  και ο Αντρέα Τριντσιέρι της Καντού, που επίσης έχει συμβόλαιο -χωρίς όμως μπάι άουτ. Κάτι που συμβαίνει και με την περίπτωση του Φώτη Κατσικάρη και τη συνεργασία του με την Μπιλμπάο -που έχει ως πρόεδρο τον Γκόρκα Αρίδα, ο οποίος... τυγχάνει και μάνατζερ του Ελληνα κόουτς!

Ελεύθερος είναι ο Οκτάι Μαχμουτί, που έλυσε τη συνεργασία του με τη Γαλατασαράι.

Στο θέμα του Γιώργου Πρίντεζη, είναι γεγονός πως υπάρχει διαφορά. Η πρόταση των πρωταθλητών Ευρώπης είναι η μισή από εκείνες που 'χει από Ισπανία και Ρωσία.

Ο μόνος ανταγωνιστής του Ολυμπιακού είναι το ΝΒΑ, διότι εάν πάει κάπου αλλού ο διεθνής φόργουορντ, θα είναι η Νέα Υόρκη.

Για να μπορούν, όμως, να του κάνουν μια πρόταση οι Νικς που έχουν και τα δικαιώματά του, πρέπει να περιμένουν  την  1η Ιουλίου διότι στο ΝΒΑ έχουν πολύ συγκεκριμένους κανονισμούς για όλα. Και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν το θέμα νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου