Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Διακινούσε μανιτάρια εφεδρίνη και χασίς

 
 Οι ποσότητες χασίς που ανακάλυψαν οι άνδρες της Ασφαλείας στην κατοχή δυο φίλων στο Κιλκίς, άνοιξαν τον δρόμο για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του προμηθευτή τους που, όπως αποδείχθηκε, είχε μετατρέψει το σπίτι του σε… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών!

Οι δυο Έλληνες ηλικίας 49 και 38 χρόνων, που έκρυβαν στα εσώρουχά τους συνολικά 37,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, οδήγησαν τους αστυνομικούς στο σπίτι του 47χρονου που τους τα είχε πουλήσει. Η έρευνα που ακολούθησε, έφερε στο φως 211,9 γραμμάρια κάνναβης που φύλαγε ο δράστης μαζί με δυο αυτοσχέδια τσιγάρα, αλλά και 0,8 γραμμάρια παραισθησιογόνων μανιταριών και 1,6 γραμμάρια εφεδρίνης! Ο 47χρονος συνελήφθη και για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του κατασχέθηκαν οκτώ φυσίγγια και δέκα κάλυκες διαμετρήματος 7,62 mm και μια στρατιωτική διόπτρα με τρίποδα.
 
*** Μια μίνι χασισοφυτεία από έξη δενδρύλλια ύψους 30 ως 80 εκατοστών καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αυλή του σπιτιού του ένας 26χρονος που συνελήφθη στο Μάνδαλο Πέλλας. Οι άνδρες της Ασφαλείας Έδεσσας κατέσχεσαν και μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
 
*** Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας περίμεναν έναν 39χρονο ύποπτο για διακίνηση ναρκωτικών έξω από το σπίτι του στη Γιάννουλη. Μόλις τους είδε, πέταξε μία νάιλον συσκευασία με «φούντα» βάρους 7,2 γραμμαρίων, αλλά οι αστυνομικοί τον είδαν και την βρήκαν. Στο σπίτι του κατασχέθηκαν άλλες δυο συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 147,3 γραμμαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου