Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Πράσινο τσάι




Όλοι λίγο ως πολύ ξέρουμε τα καλά που μας προσφέρει το πράσινο τσάι.Υπάρχουν όμως και άλλα τα οποία πολλοί δεν γνωρίζουν.

   Βοηθά στην απώλεια βάρους καθώς έρευνες έδειξαν ότι πίνοντας πράσινο τσάι  βοηθάμε στην αύξηση του μεταβολισμού μας και στο κάψιμο λίπους,ενεργοποιώντας την καύση τους κατά τον μεταβολισμό τους,καθώς επίσης βελτιώνουν την κατανομή του λίπους στο σώμα μας.
    Το πράσινο τσάι βοηθά και στον καρκίνο.Σύμφωνα με έρευνες και κλινικές δοκιμές που έγιναν σε ζώα αποδεικνύουν πως όντως το τσάι έχει θετική επίδραση στην προστασία του οργανισμού.
    Το 1994, κλινική έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Cancer Institute στις ΗΠΑ αποδείκνυε πως η καθημερινή κατανάλωση τσαγιού απομακρύνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του οισοφάγου κατά 60%. Γι’ αυτό το λόγο οι κατεχίνες του πράσινου τσαγιού ερευνώνται για τις αντικαρκινικές τους ιδιότητες σε νέες κλινικές έρευνες.
   
Το πράσινο τσάι εκτός από ένα απολαυστικό ρόφημα που τονώνει τον οργανισμό,μπορεί να τονώσει και το δέρμα και να ξεκουράσει τα μάτια.Μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε προκειμένου να έχετε καλύτερη απόδοση μιας μάσκας προσώπου.Απλώστε πρώτα την μάσκα και από πάνω τοποθετήστε γάζες με πράσινο τσάι και πάνω από τις γάζες βάλτε μερικές φέτες φρούτων ή λαχανικών(π.χ αγγούρι).Το πράσινο τσάι θα βοηθήσει να γίνει καλύτερα η απορρόφηση των φυσικών συστατικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου