Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Πλησιάζουν στο Λιμάνι!

Πλησιάζουν στο Λιμάνι!
Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι μεταγραφικές υποθέσεις του Κανού και του Πάουλο Μασάδο για τον Ολυμπιακό. «Δεν πρόκειται να τον κρατήσουμε χωρίς τη θέλησή του», δήλωσε ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης για τον θηριώδη στόπερ. Κοντά σε συμφωνία με την Τουλούζ για τον Πορτογάλο χαφ. Τους δανεικούς θα ανακοινώσει μέσα στην εβδομάδα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.



Πίεσε αρκετά για να φύγει

Η αρχική πρόταση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Κανού είχε απορριφθεί από τη Σταντάρ Λιέγης. Ωστόσο, οι Πειραιώτες κατέθεσαν άμεσα νέα προσφορά στους Βέλγους για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, η οποία ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Χθες ο Ρον Γιανς, προπονητής του βελγικού συλλόγου, ανέφερε: «Ο Κανού δεν θέλει να μείνει μαζί μας. Εγώ θα ήθελα να συνεχίσει, αλλά δεν πρόκειται να τον κρατήσουμε χωρίς τη θέλησή του. Η διοίκηση έχει αναλάβει το θέμα, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω». Την ίδια ώρα, η διοίκηση της Σταντάρ τονίζει ότι ο παίκτης πιέζει αρκετά για να φύγει, αφού αυτή είναι η μόνη επιθυμία του.

Τα βρίσκει με την Τουλούζ

Λεπτομέρειες έχουν απομείνει και για την μεταγραφή του Πάουλο Μασάδο. Ο γαλλικός Τύπος αναφέρει ότι η συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Τουλούζ θα κλείσει κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ, με τους Πειραιώτες να δίνουν το 50% των χρημάτων τώρα και τα υπόλοιπα το επόμενο καλοκαίρι.

Εκείνο που απομένει είναι να σιγουρευτεί ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου για τις τραπεζικές εγγυήσεις και θα δώσει το «Ο.Κ.» για την παραχώρηση του Πορτογάλου χαφ.

Από την πλευρά του, ο 26χρονος περιμένει από τον περασμένο Ιανουάριο να έρθει στην Ελλάδα, αφού έχει μάθει τα καλύτερα από τον Κέβιν Μιραλάς που ήταν μαζί στην Σεντ Ετιέν. Έχει ακουστεί ότι ο Μασάδο θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρολεύκους».

Ανακοινώνει τους δανεικούς

Μέσα στην εβδομάδα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αναμένεται να ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει για τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό και πρέπει να παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού.

Πρώτος στη σχετική λίστα φαίνεται ότι είναι ο Σουμπίνιο, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Επίσης, προς αποχώρηση είναι οι Ντιόγο, Ντιελνά, Ποτουρίδης και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν εκπλήξεις στο συγκεκριμένο θέμα με κάποια ονόματα που δεν έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα.


πηγή:sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου