Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Τι «παίζει» με Στάνκοβιτς

Τι «παίζει» με Στάνκοβιτς
Στην επιβεβαίωση πως ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς έχει προταθεί από τον περασμένο Ιανουάριο προχώρησε ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ τονίζει ότι το κασέ του Σέρβου χαφ είναι απαγορευτικό, αφού οι ετήσιες απολαβές του φτάνουν τα 3 εκατ. ευρώ.

Ο 34χρονος παίκτης θέλει να μείνει στην Ίντερ και να αποδείξει στον Αντρέα Στραματσιόνι ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ (και την ενδεκάδα) της ιταλικής ομάδας, όμως μοιάζει απίθανο να τα καταφέρει (ήδη έχουν φύγει ο Λούσιο και ο Φορλάν, ενώ στην πόρτα της εξόδου είναι και ο Ζούλιο Σέζαρ).

Αν τελικά οριστικοποιηθεί η αποχώρησή του από το Μιλάνο, τότε θα μιλήσει με τους «μνηστήρες» που περιμένουν στη γωνία για την απόκτησή του. Ήδη έχει απαντήσει αρνητικά σε πρόταση της Γουέστ Χαμ, ενώ έχει αναπτυχθεί φημολογία πως βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λάτσιο (να επιστρέψει) και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όπως είναι φυσικό, μία τέτοια περίπτωση ποδοσφαιριστή μόνο εύκολη δεν είναι. Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες δεν βιάζονται να κάνουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις και όποια εξέλιξη σε αυτό το θέμα θα υπάρξει μετά το τέλος Ιουλίου.

Όσον αφορά την περίπτωση του Στάνκοβιτς, αυτή τη στιγμή μοιάζει εξαιρετικά απίθανο το ενδεχόμενο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, όμως στην ΠΑΕ αφήνουν ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο. «Ο Στάνκοβιτς θα πάει με τον κουμπάρο του, Πάντελιτς. Επόμενος προορισμός του θα είναι ο Ολυμπιακός», υποστήριζε ο σερβικός Τύπος.

Λεπτομέρειες για Ρουίς

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την απόκτηση του Άλαν Ρουίς, σύμφωνα με όσα έλεγαν χθες στην ΠΑΕ. «Τον έχουμε δει καλά, έχουμε προχωρήσει πολύ το θέμα και περιμένουμε κάποια διαδικαστικά θέματα από την Αργεντινή», λένε από τη διοίκηση για την υπόθεση το 18χρονου μεσοεπιθετικού.

Οι διοικούντες περιμένουν να φτάσει το έγγραφο που αναφέρεται στα δικαιώματα του Αργεντινού και πως ανήκει στη Χιμνάσια λα Πλάτα. Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα διαθέσουν το ποσό των 700.000 ευρώ για να πάρουν το 60-70% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Εν τω μεταξύ, σήμερα ενδέχεται να σημειωθούν εξελίξεις και στο θέμα του Κρίστιαν Τσάβες. Οι Πειραιώτες περιμένουν να μάθουν αν η Μπόκα Τζούνιορς προτίθεται να πουλήσει τον 26χρονο μέσο μετά την απόφαση του Ρικέλμε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Αν ο σύλλογος του Μπουένος Άιρες πει «ναι» στην πώληση του Αργεντινού, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να μάθουν τα πάντα για το οικονομικό σκέλος (δηλαδή, αν η «δουλειά» μπορεί να γίνει με κανονική αγορά ή ποσοστό συνιδιοκτησία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου