Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

N. Μιχαλολιάκος: Η Ελλάδα γνώρισε προκοπή μόνο με τον Παπαδόπουλο

 


Υπέρ της Χούντας τάχθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά τη διάρκεια της ομιλία του στον Ασπρόπυργο.


Ο κ. Μιχαλολιάκος εξέφρασε την άποψη χαρακτηριστικά ότι η χώρα γνώρισε προκοπή μόνο επί του δικτάτορα, Γεωργίου Παπαδόπουλου.

«Η χώρα δεν σώθηκε ποτέ από εκλογές, ας με πούνε χουντικό ο τόπος είδε προκοπή μόνο επί Γεωργίου Παπαδόπουλου και 21ης Απριλίου» ήταν τα ακριβή λόγια του γ.γ. της Χρυσής Αυγής.

Στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στα Μέγαρα  ο κ. Μιχαλολιάκος έχοντας στο πλευρό του όλα τα μέλη του κόμματός του έπλεξε το εγκώμιο στον Γιώργο Παπαδόπουλο και δόξασε την 21η Απριλίου.

Ο ίδιος στη συνέχεια της ομιλίας του δεν παρέλειψε να εξάρει τις ένοπλες δυνάμεις, διευκρινίζοντας ότι προτιμά να μιλά με στρατιωτικούς όρους καθώς «ο στρατός είναι η μοναδική ελπίδα του έθνους».

Μπροστά σε πλήθος μελών της Χρυσής Αυγής που φώναζαν συνθήματα υπέρ του κόμματος ο Ν. Μιχαλολιάκος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Μικρά Ασία και στις χαμένες πατρίδες, σχολιάζοντας: «Αν ο Θεός ευλογήσει κάποτε θα τις ελευθερώσουμε»...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου