Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Mini Rocketman. Κάνει βόλτες στο Λονδίνο


Όλα δείχνουν ότι ο κύβος ερρίφθη και η Mini θα προχωρήσει στην παραγωγή του τρίθυρου, 3+1 θέσεων Rocketman. Το νέο Mini Rocketman, είναι βαμμένο στα χρώματα των Ολυμπιακών Αγώνων της και της Αγγλίας.





Την νέα εκδοχή –και ίσως αυτή που βρίσκεται πολύ κοντά στην παραγωγή- του Rocketman παρουσίασε η Mini, με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, στους οποίους η BMW είναι επίσημος χορηγός.
Η πρεμιέρα του Rocketman Concept έγινε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το 2011. Το νέο  Mini Rocketman, είναι βαμμένο στα χρώματα των Ολυμπιακών Αγώνων της και της Αγγλίας.
Εκτός από τις προφανείς σκοπούς διαφήμισης, η νέα έκδοση του Mini Rocketman θα μπορούσε να μας οδηγήσει στην σκέψη ότι η BMW αποφάσισε τελικά να προχωρήσει στην παραγωγή του.
 Το Mini Rocketman είναι ένα μοντέλο πόλης  3 +1  θέσεων, μ τρείς πόρτες και μόλις 3 μέτρα σε μήκος. ΟΙ πόρτες είναι χτισμένες σε ένα πλαίσιο χωροδικτύωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και ενισχυμένο με πλαστικό.
Η γυάλινη οροφή αναπαριστά  τη βρετανική εθνική σημαία. Τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του εσωτερικού του Mini Rocketman περιλαμβάνουν το διαφανές ταχύμετρο, και το μικροσκοπικό γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται μέσα στην κεντρική κονσόλα.
Το ταμπλό του νέου Rocketman απεικονίζει το όνομα της κάθε διοργανώτριας πόλης των Ολυμπιακών Αγώνων στη σύγχρονη εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου