Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ολυμπιακός προς ΕΠΟ: «Μέχρι την Τρίτη, αλλιώς...»

 

 
Για τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου πήρε θέση και επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω ανακοίνωσης στην οποία ζήτησε μέχρι την Τρίτη να γίνει αντικατάσταση του ιατρικού τιμ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Περιμέναμε ότι ο αόρατος άνθρωπος που παριστάνει τον πρόεδρο της ΕΠΟ θα είχε ευαισθητοποιηθεί με όσα έγιναν μετά τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου.


Ο κύριος Πιλάβιος όμως δεν πήρε θέση ούτε για τις προκλητικές χθεσινές δηλώσεις του γιατρού της Εθνικής, ο οποίος μας... ενημέρωσε: "Ουδεμία επιπλοκή προκλήθηκε ή μπορεί να προκληθεί σε τέτοιες περιπτώσεις"... Πρώτον επιπλοκή υπήρξε και δεύτερον όλοι οι γιατροί στον κόσμο γνωρίζουν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να σταματήσει άμεσα ο αθλητής να αγωνίζεται. Αν μέχρι τον αγώνα της Τρίτης δεν έχει γίνει αντικατάσταση του ιατρικού τιμ ή αν δεν αναγνωρίσουν τα λάθη τους ώστε να μειωθεί δραστικά ο κίνδυνος να επαναληφθούν, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εξετάσει όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν για να προστατέψει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της.
Ας αφήσει ο Πρόεδρος της ΕΠΟ τις δημόσιες σχέσεις και την προστασία στις παρεούλες και ας ασχοληθεί επιτέλους με την υγεία των αθλητών και με το ποδόσφαιρο»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου