Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Προσπάθησε να εξαπατήσει δυο φορές την ίδια ηλικιωμένη!

 


Τα 50 ευρώ που πήραν πριν από ενάμισι μήνα από μια ηλικιωμένη γυναίκα παριστάνοντας τις υπαλλήλους του Δήμου Καβάλας, δεν ήταν αρκετά για μια 43χρονη τη συνεργό της που επέστρεψαν για να πάρουν τη… δόση του Ιουνίου!
Αυτή τη φορά, όμως, η 90χρονη γυναίκα είχε μάθει το… μάθημά της και έδιωξε κακήν κακώς τις γυναίκες που ζητούσαν χρήματα δήθεν για να της εξασφαλίσουν την καταβολή επιδόματος, καλώντας ταυτόχρονα την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων στην ηλικιωμένη κι εκείνη αναγνώρισε την 43χρονη που έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές υπηρεσίες. Η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση της ταυτότητας της συνεργού της και την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων υποθέσεων.

Έρευνα κάνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Πάτρα, για να εντοπίσουν τους αδίστακτους απατεώνες που εκμεταλλεύονται την ανέχεια ηλικιωμένων και τους τηλεφωνούν ζητώντας να καταβάλλουν ποσό ύψους 20 ευρώ δήθεν για να τους παραδώσουν τρόφιμα από τον Κοινωνικό Οργανισμό του δήμου Πατρέων! Ο Δήμος διευκρινίζει ότι η διανομή γίνεται δωρεάν σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και τα τρόφιμα δεν πωλούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου