Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Περιμένει στο ακουστικό του

Περιμένει στο ακουστικό του…

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Κώστα Μανωλά φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός.



Ο 22χρονος αμυντικός βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα από την ελληνική αγορά και εκείνο που απομένει είναι η τελική κίνηση των Πειραιωτών.

Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή και ο νεαρός παίκτης να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, αφού χθες υπήρχε η πληροφορία ότι περίμενε ειδοποίηση από τους πρωταθλητές Ελλάδας για να υπογράψει το βράδυ ή εντός της ημέρας.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό παρουσιάζονται δυσαρεστημένοι από τη στάση του Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός στόπερ ζητάει συνεχώς παράταση γα να απαντήσει στην πρόταση των «ερυθρόλευκων» και δείχνει να ψάχνει κάτι καλύτερο στο εξωτερικό ή περιμένει να «ανέβουν» οι Πειραιώτες.

Όπως γράφει η SportDay, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του αν δεν απαντήσει ούτε σήμερα ο 34χρονος παίκτης, τότε να του βάλουν τελεσίγραφο μέχρι αύριο. Διαφορετικά δεν ισχύει η πρότασή τους.

Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνει ο Μέλμπεργκ και να αποκτηθεί και ο Μανωλάς, αλλά αυτό είναι δύσκολο, όπως τονίστηκε από τη διοίκηση.

  «Ο αμυντικός της Σταντάρ, Κανού (28 ετών), βρίσκεται στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας και θα εξεταστεί σε περίπτωση που δεν ανανεώσει ο Ολοφ Μέλμπεργκ», έγραφαν οι βελγικές ιστοσελίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου