Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ο Γιώργος Πουλάκος στο Assos News


Γιώργος Πουλάκος ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής που ήταν στην Καλαμάτα την περίοδο που είχε μια από τις πιο καλές ομάδες της ιστορίας της με παίκτες που στην συνέχεια εξελίχθηκαν και έφτασαν ψηλά και άφησε το στίγμα του στην ομάδα του Θρασύβουλου τη σεζόν που πανηγύρισε την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια μιλάει στο assos-news για την σεζόν του στη Νίκη Βόλου για την ζωή του στο Βόλο για την καριέρα του.



 

Ποιος ήταν ο λόγος που σε έκανε να πας στη Νίκη Βόλου?

-Ο λόγος που με έκανε να έρθω στη Νίκη ήταν η ιστορία της ομάδας αυτής και ο στόχος της που ήταν η άνοδος

Πώς είναι η ζωή σου στο Βόλο?

-Η ζωή μου εδώ είναι ήρεμη,προπονήσεις και με κάποιος συμπαίκτες μου ή φίλους μου θα βγω να πιώ ένα καφέ

Πως ήταν αυτή η σεζόν στη Νίκη?

- Στην αρχή όταν με προσέγγισαν με αυτά που μου είπαν πίστευα ότι ήταν όλα καλά στην πορεία φάνηκε ότι υπήρχαν αρκετά προβλήματα αυτό φάνηκε και στις αλλαγές ιδιοκτησίας να ήμαστε απλήρωτοι να κάνουμε αποχή οι παίκτες

Τώρα νέα σεζόν τι σκέφτεσαι Νίκη Βόλου ή κάπου αλλού?

-Ακόμα είμαι παίκτης της Νίκης Βόλου δεν έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιο μου,κοιτάω μέσο πλεϊ οφ να πετύχει η ομάδα τον στόχο της που είναι η άνοδος και όταν ολοκληρωθεί όλο αυτό θα έχω επαφή με την ομάδα,έχω δεθεί με του φιλάθλους έχω εισπράξει την αγάπη τους και είναι από τους πρώτους μου στόχους να παραμείνω αν υπάρχει συμφωνία με την διοίκηση

Τι άλλο περιμένεις από την καριέρα σου?

- Σήμερα με αυτά που βλέπεις δεν μπορείς να κάνεις όνειρα.Βλέπεις ομάδες να μένουνε να αλλάζουν οι νόμοι και να πέφτουν ή σε άλλες ομάδες όπως η δική μας κατηγορία να πηγαίνει η φιλοξενούμενη να παίξει μπάλα,να τρώει ξύλο και μετά να τιμωρείται.Μιλάω για το Εθνικός Γαζώρου-Τίρναβος και το άλλο που είπα για τους νόμους,δεν ξέρουν ακόμα ποιές ομάδες θα παίξουν στη SuperLeague και από αυτό μόνο οι παίκτες δεν βγαίνουν ωφελημένοι.

Ποια ομάδα υποστήριζες από μικρός?

-Από μικρός ήμουν φίλαθλος της ΑΕΚ.Παρακολουθούσα την ομάδα.Όχι ότι δεν μου άρεσε να πάω να δω τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ.Μου αρέσει να βλέπω ποδόσφαιρο όποια ομάδα και αν είναι αυτή.

Ποιος είναι ο στόχος σου?

-Ο στόχος μου είναι να καθιερωθώ  και μέχρι να κλείσω την καριέρα μου να έχω πετύχει πράγματα έχω ακόμα μπροστά μου.Θέλω να βοηθάω κυρίως την ομάδα που είμαι να πετυχαίνει τους στόχους της.

Η καλύτερη στιγμή της καριέρας σου?

-Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου ήταν η σεζόν που πήραμε την άνοδο με τον Θρασύβουλο στην SuperLeague και πήγαμε στους 4 του κυπέλλου όπου διεκδικήσαμε να πάμε στον τελικό αλλά είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό.

Στην Νίκη πως είναι τώρα τα πράγματα έχει βελτιωθεί κάτι?

-Γίνεται μια προσπάθεια τώρα από τον Πρόεδρο να βελτιωθούν τα πράγματα να μπει σε μια σειρά οικονομικά και να μην χρωστάει.Προσπαθούν να βρουν μια λύση έτσι ώστε να ήμαστε όλοι ικανοποιημένοι.Θέλει χρόνο σίγουρα ιδιαίτερα αν υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα, το θετικό είναι ότι βλέπουμε ότι γίνεται προσπάθεια να αλλάξουν τα πράγματα. Έτσι θα έχουμε καλύτερη λειτουργία.

Στη Νίκη πώς λειτουργούν οι ακαδημίες πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιος νεαρός που θα μπορούσε να φτάσει ψηλά?

-Ναι σίγουρα.Δεν ξέρουμε πολλά για τις ακαδημίες, μας έχουν πει απλά ότι υπάρχουν αλλά βλέπω ότι γίνονται προσπάθειες να βελτιωθούν και ψάχνουν γήπεδα για τις ακαδημίες τώρα.Είναι σημαντικό για μια ομάδα να έχει καλές ακαδημίες για να έχει μέλλον.

Σε ποια ομάδα συνάντησες το πιο ζεστό κοινό ?

-Οι ομάδες με το πιο ζεστό κοινό που συνάντησα ήταν 2 η Καλαμάτα όπου ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά  και η Νίκη Βόλου.

Πότε κατάλαβες ότι ήθελες να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο επαγγελματικά και εντάχθηκε στην Καλαμάτα?

-Ήμουν μικρός το 1994 εντάχθηκα στην Καλαμάτα τότε που η ομάδα είχε από της καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα είχε γίνει ντόρος τότε.Είχε πολύ καλή ομάδα γενικά και πολύ οργανωμένη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Πουλάκο που δέχτηκε να του πάρουμε συνέντευξη με μεγάλη του χαρά και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στην καριέρα του και στην ζωή του !!!


5 σχόλια:

  1. Mpravo paidia polu kalh douleia...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι όντως πάρα πολυ καλή δουλειά όχι μονο σε αυτήν την συνεντευξη αλλα γενικά στο μπλογκ συνεχιστε έτσι...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου ρε Γιώργαρεεεε συνεχισε ετσι ρε...!!Και μείνε στην ομαδάρα για να πάμε ακομα πιο Ψηλά..!



    ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή