Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Φορτίο με 117 κιλά χασίς στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

 


Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει πια οι αποστολές μεγάλων φορτίων ακατέργαστης κάνναβης από την Αλβανία. Κι όσο οι Έλληνες αστυνομικοί τις μπλοκάρουν με επιτυχία, τόσο κλιμακώνουν τις προσπάθειές τους τα καρτέλ των «βαρόνων» των ναρκωτικών!


Άλλη μια μεγάλη ποσότητα χασίς έπεσε στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας στα ελληνοαλβανικά σύνορα, όταν άνδρες του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών εντόπισαν τέσσερις άνδρες να κινούνται ύποπτα στην περιοχή του Τσαμαντά, μεταφέροντας ο καθένας από έναν βαρύ σάκο.
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τρεις από τους υπόπτους, που είναι Αλβανοί ηλικίας 22, 25 και 26 χρόνων, ενώ ο τέταρτος κατάφερε να διαφύγει εγκαταλείποντας το φορτίο του και αναζητείται. Στους τέσσερις σάκους που μετέφεραν, κατασχέθηκαν 111δέματα με ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού βάρους 117 κιλών! Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί ποιος ήταν ο τελικός προορισμός των ναρκωτικών και σε ποιους θα τα παρέδιδαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου