Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ληστές ξυλοκόπησαν ηλικιωμένη

 


Τα είχαν μελετήσει όλα προσεκτικά οι δυο άγνωστοι ληστές που χτύπησαν στο κέντρο της Κορίνθου, κοντά στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας. Γνώριζαν άριστα, όχι μόνο τις συνήθειες της ηλικιωμένης που ήθελαν να ληστέψουν, αλλά και αυτές της… γειτόνισσάς της!

Άγνωστο πώς, οι δυο κακοποιοί ήξεραν ότι η ένοικος του διπλανού διαμερίσματος εργάζεται σε ζαχαροπλαστείο και φεύγει καθημερινά από το σπίτι της γύρω στις 5 τα ξημερώματα! Μόλις την είδαν να φεύγει, παραβίασαν την πόρτα του διαμερίσματός της και από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου πήδησαν σε αυτό του διπλανού διαμερίσματος όπου κατοικεί μια 80χρονη γυναίκα.

Εκεί περίμεναν αθόρυβα, γνωρίζοντας προφανώς ότι η ηλικιωμένη άνοιγε την μπαλκονόπορτα όταν ξυπνούσε! Μόλις άνοιξε, την άρπαξαν και την έδεσαν χτυπώντας την ταυτόχρονα για να τους αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα! Όταν άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά, έφυγαν από το σπίτι. Όμως, τους είδε ο ιδιοκτήτης του αντικρινού αρτοποιείου που συγκράτησε τα χαρακτηριστικά τους, μια και είχαν βγάλει τις κουκούλες, τα οποία περιέγραψε στους αστυνομικούς που τους αναζητούν.

Επίσης θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε και μια 90χρονη γυναίκα από δυο αδίστακτους κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι της, στην περιοχή Αμμουδάρα της Καστοριάς! Οι δράστες ξυλοκόπησαν την γυναίκα για να τους δώσει τις οικονομίες της και, αφού άρπαξαν όσα βρήκαν, την εγκατέλειψαν αιμόφυρτη. Η ηλικιωμένη ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες που ειδοποίησαν ασθενοφόρο το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο Καστοριάς, όπου νοσηλεύεται με τραύματα στο σώμα και το κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου