Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Έκανε το κελί του... σούπερ μάρκετ ναρκωτικών!

 


Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών  φύλαγε σε κρύπτη που είχε  φτιάξει μέσα στο κελί του  ένας νεαρός κρατούμενος των φυλακών Λάρισας! Την τελευταία παρτίδα την έφερε ο ίδιος όταν επέστρεψε από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου είχε μεταχθεί, πράγμα που σημαίνει ότι την προμηθεύτηκε εκεί.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι έκριναν τον 26χρονο Έλληνα ύποπτο για εισαγωγή ναρκωτικών, γι’ αυτό τον υπέβαλαν σε εξονυχιστικό έλεγχο που απέδειξε ότι είχαν δίκιο. Πάνω του βρήκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 1,5 γραμμαρίου. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτά… Στον χώρο κράτησης του, βρέθηκε μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 21,6 γραμμαρίων!

Η ποσότητα ήταν  αρκετά μεγάλη και αποτελεί  ερώτημα το πώς πέρασε από  τους ελέγχους σε επισκέπτες, δέματα ή και τους ίδιους  τους κρατούμενους. Ο 26χρονος, που εκτίει ποινή κάθειρξης 19 ετών για ληστεία και διακεκριμένη κλοπή, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστεί ο προμηθευτής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου