Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

5χρονος ξεγέννησε τη μητέρα του


Μοναδικό:  5χρονος ξεγέννησε τη μητέρα του
​ Είναι ένα παιδί που η ζωή τώρα ξεκινάει για εκείνο και όμως κατάφερε μόλις στα 5 του χρόνια να κάνει ίσως το καλύτερο και το ωραιότερο δώρο στον εαυτό του και στην μητέρα του.

Επέδειξε θάρρος και ψυχραιμία και βοήθησε σε μία ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή τη μανούλα που έφερε και τον ίδιο στον κόσμο. Η μανούλα Kelly ανυπομονούσε για την ώρα που θα γεννούσε καθώς οι γιατροί του νοσοκομείου της είχαν πει ότι έχει αρκετό χρόνο μέχρι να σπάσουν τα νερά.
Μία μέρα και ενώ βρισκόντουσαν στο σπίτι με το παιδί της, ξαφνικά έσπασαν τα νερά της και ξεγέννησε μέσα σε λίγα λεπτά!!!
Ο μικρός ειδοποίησε αμέσως τον μπαμπά και τους παππούδες για να έρθουν αλλά μέχρι να τελειώσει το τηλεφώνημα ο μικρός του αδελφούλης είχε έρθει στη ζωή.
Ο Joby καθ’όλη τη διάρκεια παρηγορούσε και ενθάρρυνε τη μανούλα του ότι όλα θα πάνε καλά. Το ακόμα απίστευτο αλλά συγχρόνως και πολύ συγκινητικό ήταν όταν για μια στιγμή μπλέχτηκε ο ομφάλιος λώρος γύρω από το λαιμό του νεογέννητου μωρού.
H Kelly εκείνη τη στιγμή του φώναξε «Όχι, Joby, ο ομφάλιος λώρος».
Ακόμα και τότε, ενστικτωδώς ο μικρούλης Joby έτρεξε στο μπάνιο όπου βρισκόταν η μητέρα του και την βοήθησε να ξεμπερδέψει τον ομφάλιο λώρο από τον λαιμό του.
Ακόμα μία συγκινητική στιγμή για την ίδια την μάνα που δήλωσε ότι ήταν σίγουρη και βέβαιη ότι το 5χρονο παιδί της ήταν ικανό να την βοηθήσει όπως επίσης συγκινήθηκε όταν συνειδητοποίησε ότι μόνη της δεν θα τα έβγαζε πέρα γιατί είχε μόνο ένα χέρι ελεύθερο.
Ευτυχώς που υπάρχει και αυτή η πλευρά της ζωής.Πάντως το μέλλον του μικρού προδιαγράφεται λαμπρό, είτε γίνει γυναικολόγος είτε όχι γιατί είναι σίγουρο ότι θα προσέχει και θα προσφέρει την βοήθειά του στον αδελφούλη του όποτε το χρειαστεί!!!

πηγή:fitiesnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου