Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Νεαροί είχαν κλέψει 12 δίκυκλα στον Βόλο

 

Μόνο ένας  από τους 12 ιδιοκτήτες δικύκλων που κλάπηκαν τους τελευταίους  τέσσερις μήνες από το Βόλο  στάθηκε τυχερός και το βρήκε  ακέραιο! Οι υπόλοιποι… ψάρεψαν  τα απομεινάρια τους από τη  θάλασσα, όπου τα πετούσαν οι  κλέφτες αφού τα «έγδυναν»  από τα εξαρτήματά τους!

Δυο νεαροί  Έλληνες ηλικίας 18 και 17 χρόνων ήταν οι δράστες των κλοπών που είχαν ξεκινήσει στις 24 Φεβρουαρίου. Από τότε, είχαν κάνει «φτερά» δέκα μοτοσικλέτες και δυο μοτοποδήλατα που, όπως αποδείχθηκε, αποσυναρμολογούσαν οι δράστες και πωλούσαν τα μέρη τους ως ανταλλακτικά!

Οι δράστες  δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης  του αυτοφώρου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, ενώ από την έρευνα που έκαναν δύτες στη θαλάσσια περιοχή που υπέδειξαν βρέθηκε μεγάλο μέρος από τους σκελετούς και τα εξαρτήματα των μηχανών.

Πάλι στο Βόλο,συνελήφθη και άλλος ένας ανήλικος που χτυπούσε καταστήματα στην πόλη. Πρόκειται για έναν 16χρονο Παλαιστίνιο που, μαζί με έναν άγνωστο προς το παρόν συνεργό του, διέρρηξαν ένα αρτοποιείο και άρπαξαν ένα μικρό χρηματικό ποσό και τρόφιμα. Νωρίτερα, είχαν προσπαθήσει να «ανοίξουν» ένα εμπορικό κατάστημα και ένα καφενείο χωρίς να τα καταφέρουν.

Έσπασαν την βιτρίνα μιας εμπορικής επιχείρησης στο Μαντούκι της Κέρκυρας και άρπαξαν αφαίρεσαν εμπορεύματα αξίας 700 ευρώ, ένας 25χρονος Έλληνας και ένας αγνώστων στοιχείων συνεργός του που έκλεψε και μια μοτοσικλέτα με την οποία διέφυγε! Ο 25χρονος συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου