Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Βάζει πλάτη ο Αλαφούζος



Τις ενέργειες για να πάρει δάνειο από δύο τράπεζες έτσι ώστε να πάρει την αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο Έλληνας επιχειρηματίας θα προσπαθήσει να βρει ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ έτσι ώστε να εξοφληθούν τα χρέη του 2011 και οι «πράσινοι» να πάρουν εγγυητική για τα υπόλοιπα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν σε επικοινωνία με τον Δημήτρη Γόντικα καθ’όλη την διάρκεια της χθεσινής μέρας και σήμερα θα καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα για να πάρει δάνειο από δύο τράπεζες. Οι καιροί σαφώς και είναι δύσκολοι και αυτό αναμένεται να σταθεί εμπόδιο στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει καθώς τα περιθώρια για να προλάβει ο Παναθηναϊκός τις ημερομηνίες είναι στενά.

Μέχρι το τέλος Μαΐου, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είναι υποχρεωμένοι να έχουν καταθέσει τους φακέλους στην ΕΠΟ για την αδειοδότηση και στη συνέχεια με βάση τα στοιχεία αυτά και την εισήγηση της Ομοσπονδίας θα υπάρξει και η απόφαση της UEFA για τηn συμμετοχή του Παναθηναϊκού στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Tα χρέη του 2011 φτάνουν στα 4,2 εκατομμύρια ευρώ. Τόσα είναι και τα χρήματα που θα δανειστεί ο Αλαφούζος από τις τράπεζες αφού τα δύο εκατομμύρια θα δοθούν τις επόμενες ημέρες στους παίκτες. Για το 2012, οι «πράσινοι» μπορούν να πάρουν την αδειοδότηση με μία εγγυητική 2-3 εκατ. ευρώ και για τα υπόλοιπα να κάνουν διακανονισμούς, ώστε να τα δώσουν το αργότερο μέχρι τον Αύγουστο στους παίκτες.


πηγή:www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου