Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Πάει για… Μίτσελ


Πάει για… Μίτσελ
Την στιγμή που όλα έδειχναν ότι το θέμα του αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει λυθεί, όλα άλλαξαν. Οι διαπραγματεύσεις με τον Ντομίνγκος Πασιένσια χάλασαν και οι ερυθρόλευκοι στρέφουν άμεσα την προσοχή τους στις άλλες λύσεις για τη θέση του προπονητή.


Τι έγινε με Πασιένσια
Οι επαφές μεταξύ του Ολυμπιακού και του Πασιένσια συνεχίστηκαν και χθες. Πρόθεση των ερυθρολεύκων ήταν να τακτοποιηθούν όλα και ο Πορτογάλος να έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη για να υπογράψει και σιγά-σιγά να αρχίσει τη δουλειά.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε γιατί προέκυψαν διαφορές… Και όχι απλώς μία. Πρώτος λόγος για την απόφαση των ερυθρολεύκων να στραφούν αλλού για προπονητή ήταν οι απαιτήσεις του Ντομίνγκος Πασιένσια. Ο Πορτογάλος ήθελε κλειστό διετές συμβόλαιο για να απαντήσει θετικά και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Την ίδια στιγμή οι Πειραιώτες πρότειναν και επέμεναν σε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Δεύτερο μεγάλο ζήτημα αποτέλεσε η επιθυμία του Πορτογάλου τεχνικού να φέρει τουλάχιστον τρεις συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Από τον Ολυμπιακό και στα δύο ζητήματα είχαν τις επιφυλάξεις τους, αλλά παρόλα αυτά πιθανότητες ότι θα μπορέσει να βρεθεί μια λύση υπήρχαν.

Οι διαφορές αυτές αλλά και κάποιες πληροφορίες που έγιναν γνωστές στο… λιμάνι ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του στο ζήτημα άρχισαν να έχουν μεγάλα ερωτηματικά για το εάν τελικά πρέπει να επιμείνουν στην επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού.

Αποτέλεσμα ήταν να αλλάξουν οι απόψεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού για το θέμα του προπονητή και να αποφασίσουν να στρέψουν την προσοχή τους στις άλλες λύσεις που υπάρχουν για τη λίστα του προπονητή. Πλέον οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στις επιλογές από την Ισπανική αγορά με αυτή του Μίτσελ να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Και τώρα Μίτσελ
Η Πριμέρα Ντιβισιόν τελείωσε και πλέον οι προπονητές γνωρίζουν το μέλλον τους. Ο Μίτσελ πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από τη Σεβίλλη άρα είναι διαθέσιμος να μπει σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Στα υπόψη παραμένει η επιλογή του Μαρτίνεθ αλλά και του Μίροσλαβ Τζούκιτς ο οποίος φέτος οδηγεί την Βαγιαδολίδ και πάλι στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να φανούν οι προθέσεις του Μίτσελ αλλά και του Ολυμπιακού καθώς θα υπάρξουν νέες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών…

πηγή:www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου