Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

«Είμαι οπαδός»


«Είμαι οπαδός» 
Σε πολύ καλό κλίμα έγινε χθες η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με εκπροσώπους του «Ενιαίου Φορέα Θύρα 13». Ο γνωστός επιχειρηματίας ανέλυσε τα πλάνα του και τις σκέψεις του για τον Παναθηναϊκό και το «πώς» αυτός θα βγει από το οικονομικό τέλμα.

Μετά από αυτή μίλησε στη Sportday… «Χάρηκα που συζήτησα με γνήσιους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Η κουβέντα έγινε σε πολύ καλό κλίμα και για διάφορα θέματα», τόνισε ο κ.Αλαφούζος μετά από τη συνάντηση.

Ένα από τα κύρια ζητήματα της συνάντησης ήταν το θέμα των μετοχών και πώς αυτές θα μεταβιβαστούν από την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

«Δεν τον θέλουμε και μόνο αν φύγει μπορεί ο κόσμος να βοηθήσει οικονομικά. Πότε θα γίνει η μεταβίβαση; Αναλαμβάνει τις εγγυήσεις για το γήπεδο», ρώτησαν οι οπαδοί με τον κ.Αλαφούζο να απαντά «η μεταβίβαση μπορεί να έχει ολοκληρωθεί ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Έχει πει ο Βαρδινογιάννης ότι αναλαμβάνει τις δεσμεύσεις για τη ΓΗΠΕΛ και το γήπεδο».

Για την κόντρα του Βαρδινογιάννη – Βγενόπουλου ο Αλαφούζος ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πάνω
από όλα και «θα πρέπει να κοιτάμε μπροστά και όχι πίσω».

«Ο Βγενόπουλος και ο Πολέμης έχουν πει ότι θα βάλουν το ποσοστό τους», τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος και συνέχισε: «είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού. Με ενδιαφέρει η ομάδα. Δεν θέλω να πάρω μετοχές. Χρήματα θα βάλω, όπως και οι άλλοι οπαδοί».

Για το θέμα του προπονητή ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ο Γιάννης Αλαφούζος και οι οπαδοί συμφώνησαν ότι πρέπει να μείνουν, με τον γνωστό επιχειρηματία να τους τονίζει όταν η κουβέντα πήγε στις μεταγραφές…

«Δεν μπορούμε ακόμα να πούμε στον Φερέιρα τι μπάτζετ θα έχουμε γιατί δεν ξέρουμε. Πρώτα να σβήσουμε τη φωτιά που έχει ανάψει και μετά θα κάνουμε το πλάνο. Τώρα προσπαθούμε να πάρουμε την αδειοδότηση και είναι πιθανό να τα καταφέρουμε».

Επί τάπητος τέθηκε το ζήτημα της βίας. Τους ζήτησε να κάνουν ό,τι μπορούν για να προστατεύσουν την ομάδα. Τέλος ανέφερε για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Λεωφόρο.

«Και εγώ το θέλω πολύ. Θα ήταν ιδανικό αλλά τη νέα περίοδο δεν γίνεται να συμβεί. Θέλουμε να στηρίξει ο κόσμος την προσπάθεια και να πάρει διαρκείας και δεν χωράνε. Εκτός αυτού χρειάζεται ένα σημαντικό ποσό για την ανακατασκευή της Λεωφόρου», τόνισε και τέλος ανέφερε για τον Άραβα ότι εάν θέλει να βάλει λεφτά στην ομάδα είναι ευπρόσδεκτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου