Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

''Κάηκε'' το Ελ. Βενιζέλος

«Γκρεμίστηκε» το αεροδρόμιο (pics)Το «Ελ. Βενιζέλος» βάφτηκε… κόκκινο λίγο μετά τις 18:00 όταν η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού, έκανε την εμφάνισή της, μέσα σε πούλμαν, μπροστά στους περίπου 5.000 εκστασιασμένους οπαδούς των «ερυθρόλευκων».

Μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού από τον κόσμο της ομάδας που περίμενε από νωρίς το μεσημέρι στο αεροδρόμιο, οι θριαμβευτές της Ευρωλίγκας, γνώρισαν την αποθέωση.

Παπανικολάου, Πρίντεζης, Μάντζαρης, Ντόρσεϊ αλλά και οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος βγήκαν από την οροφή του πούλμαν με την κούπα και επικράτησε... πανικός. Ο οδηγός του οχήματος όσο και αν προσπαθούσε, ήταν αδύνατον να κάνει... βήμα.

«Να ‘τοι, να ‘τοι οι πρωταθλητές», ήταν το σύνθημα που ακουγόταν ενώ στην συνέχεια οι οπαδοί της ομάδας ζητούσαν και το πρωτάθλημα Ελλάδας, εν όψει των τελικών της Α1 με τον Παναθηναϊκό.

Όταν το πούλμαν κατάφερε να περάσει από τον κόσμο, πήρε τον δρόμο για τον ΣΕΦ. Εκεί, υπήρχαν περίπου 2.500 φίλοι του Ολυμπιακού που περίμεναν και αποθέωσαν την αποστολή. Στην οροφή του πούλμαν ανέβηκαν όλοι οι παίκτες, οι Αγγελόπουλοι και ο Ίβκοβιτς και το σκηνικό θύμισε... αεροδρόμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου